Leuke stepkroegentocht, waarbij we in gezellige kroegen geweest zijn. Ook van het steppen werd ook een leuke activiteit gemaakt door leuke opdrachten. Ook de begeleidster was spontaan en gezellig.
Hey Teun, Hier doen we het voor! De dubbele cijfers! Bedankt voor de aanbeveling! We geven het zeker door aan onze instructeur! met steppende groet, Team BeleefBreda
Leuke maar ontzettend moeilijke escape room! Als je met een voldaan en superieur gevoel buiten wil komen, is dit wellicht niet de beste escape room voor je! Verder altijd fijne en gezellige mensen bij beleefbreda! Goede organisatie en fijne sfeer!
Hallo Debbie, Bedankt voor je reactie! Je hebt helemaal gelijk! Het is een uitdagende escape room! We proberen hiermee ook een beetje onze groepen uit te gaan om te gaan voor het uiterste! Bedankt voor je reactie en tot een volgende keer! met ontsnappende groet, Team BeleefBreda
We hadden wie is de mol gedaan in 2 groepjes. Was erg leuk, goed weer en fijne collega’s dus de sfeer zat er goed in. Hierna nog gezellig geborreld in de stad en als afsluiting bij het zusje gegeten. Ik vond jullie heel betrokken en gezellig.. top team.
Hallo Marij! Bedankt voor je reactie! Wat leuk om te horen dat de sfeer er goed in zat! We proberen natuurlijk de druk qua tijd erop te zetten omdat dit een beetje bij het spel hoort! Zien we je snel weer? met mollende groet, Team BeleefBreda
We hebben een erg geslaagd vrijgezellenfeest gehad. Expeditie Robinson had leuke, verschillende activiteiten. Het werd op een relaxte en gezellige manier aangeboden. De vrijgezel heeft volop genoten!
Hey Judith, Als de vrijgezel geniet, dan doen wij dat ook! Top om te horen dat jullie onze Robinson een succes vonden! Met sportieve groet, Team BeleefBreda
Leuke stepkroegentocht met onze vrijgezellenhoop! In het eerste cafeetje al beslist om de tour een beetje in te korten en er overal 2 te drinken ipv 1 en dat vond niemand erg. :) Leuke spelletjes in de cafés + een zeer enthousiaste begeleider.
Hey Kevin! Goed dat jullie de Bredase horeca hebben ondersteund door een paar drankjes extra te pakken! ;) Jullie zullen vast graag geziene gasten worden in het mooie Breda! Tot een volgende keer?! met proostende groet, Team BeleefBreda
We hadden een leuke groep en leuke begeleidster. Minpunt: ik had van tevoren een fiets geregeld, daar was geen rekening mee gehouden (stond niet klaar en sleutel was er ook niet). Verder- persoonlijke noot- vond ik het weinig steppen en veel kroegen, ik had met 'stepkroegentocht door Breda' iets meer Breda verwacht dan 4 kroegen rondom de grote markt.
Hey Jessica! Bedankt voor je reactie! We waren bij jullie groep helaas afhankelijk van een externe factor. Gelukkig hadden we na 15 minuten wel de juiste fiets te pakken en konden jullie lekker op pad. Qua steppen proberen we dat zo goed mogelijk te communiceren met de gehele groep. We hebben 2,5 de tijd met de groep waar we ook nog 4 kroegen moeten bezoeken. De step kilometers zijn dan inderdaad niet heel veel, maar dat is voor elke groep verschillend. Er zijn zelfs groepen die 20 minuten steppen wel prima vinden. Gelukkig maakt de instructeur en de gezelligheid van de groep heel veel goed! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
mooie wandeling door breda,en een heerlijk broodje op. goede knapzak voor onderweg.
Hallo Leo, Bedankt voor de smakelijke reactie,! Met wandelende groet, Team BeleefBreda
Al twee keer een bootje gehuurd via BeleefBreda, beide keren erg goed geholpen en leuk gevaren. Het personeel is behulpzaam, het materiaal is goed onderhouden en goede prijs/kwaliteit verhouding! Ook prettig dat wanneer je 2 uur mag varen, ze niet moeilijk doen wanneer je 5 minuten later aankomt.
Ahoy Sjanne! Goed om te horen dat we consistent zijn in de dingen die we doen! En voor vaste gasten zijn wij inderdaad de moeilijkste niet! Tot snel?! Met varende groet, Team BeleefBreda
Wij hebben het echt als super leuk ervaren. Leuke opdrachten.
Ola Angela! Zo zie je maar dat je met een kleinere groep ook super leuke activiteiten kan doen! Het klonk ook erg gezellig in onze kelder! Met Spaanse groet, Team BeleefBreda
We hebben het supergezellig gehad, ontzettend gelachen.Prima georganiseerd
Hey team ASVZ uit Dordrecht, Jullie waren met ook een fanatiek groepje zeg! Leuk om te zien dat er een gezonde concurrentie ontstaat binnen zo een fijne groep! En ja, er zijn weinig mensen die even een miljoen willen uitgeven in zo een korte tijd! Goed gedaan! Met gezellige groet, Team BeleefBreda
We werden hartelijk ontvangen en kregen een rode rugzak mee met allemaal lekkere streekproducten, muntjes om in een heel leuk zaakje goede koffie te scoren en rond lunchtijd weer ergens anders een heerlijk vers klaargemaakt broodje te kunnen eten. Je kreeg een routekaart mee en een soort quiz waardoor je in andere straatjes terecht komt dan dat je normaal zou kiezen. Daardoor hebben we hele leuke winkeltjes ontdekt die je anders niet gezien zou hebben. Wij hebben een hele leuke dag gehad en hebben van de Brabantse lekkernijen en gezelligheid genoten.
Hallo Willy, Bedankt voor de uitgebreide en gezellige reactie! En bedankt voor de tip! We hebben al eerder een echte knapzak geprobeerd, maar helaas schijnt het toch minder fijn te lopen dan een knapzak. Maar we gaan er zeker weer eens opnieuw induiken naar nieuwe mogelijkheden! Tot een volgende keer! Met Bourgondische groet, Team BeleefBreda
Wat leuke ervaring samen met vrienden. De kanaalvaart is echt mooi en genotvol.
Hallo Elisma, Bedankt voor je reactie! We hebben iets gedaan met je tip en we hebben een paar warme dekentjes aangeschaft voor de koude dagen! Thanks voor de tip! Met varende groet, Team BeleefBreda
De challenge room Spanjaardsgat is weer eens wat anders dan een traditionele escape room. Wij waren met een gezelschap van 11 personen, dus we hebben in twee teams tegen elkaar gespeeld, onder het strenge toezicht van de cipier. We hebben een leuke middag gehad!
Hey Marc, Tof! Jullie hebben je vermaakt! Dat is het belangrijkste voor ons! Lachende gezichten en een hoop lol! Met Spaanse groet, Team BeleefBreda
Ontvangst is goed. Je treft iemand die er zin in heeft. Het kopje koffie en het niet moeilijk doen helpt hier ook aan mee. Tijdens activiteit is er goed contact met de gameleider dmv de bijgevoegde telefoon. Afloop gezellig met een biertje en de eigen draai van de gameleider.
Hey Mark, Dat klinkt als een relaxed dagje bij Beleef! Minder relaxed is dat we geen bittergarnituur mogelijkheden hebben binnen ons pand. Maar Guess what?! Vanaf deze week zijn we een samenwerking aangegaan met onze nieuwe buren! De volgende keer dat je op bezoek komt hebben wij bittergarnituur! Met smakelijke groet, Team BeleefBreda
We vonden het erg leuk om een CD op te nemen bij studio Abroad in Breda tijdens het vrijgezellenfeest. Alles was helemaal naar wens!
Hey Mirthe, We hebben de complimenten doorgegeven hoor! We hopen dat jullie stem nog aanwezig was de dag erna? Want er zal wel wat afgezongen zijn lijkt ons? De volgende keer als jullie bij ons zijn verwachten we dan natuurlijk ook een klein optreden! ;) Met zingende groet, Team BeleefBreda
Topmiddag gehad op het water in een fijne boot. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel bij reservering als ontvangst.
Goedemiddag Schipper! ;) Wat leuk dat jullie de Bredase wateren hebben getrotseerd met onze boot! Heel fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie een topmiddag hebben gehad! Tot snel?! Met varende groet, Team BeleefBreda
Onze ervaring met BeleefBreda is erg goed geweest. Het spel zat goed in elkaar en als deelnemer wordt je helemaal opgenomen in het spel. De mensen die het verzorgen zijn enthousiast en vrolijk. De spellen duren niet te lang en er is afwisseling in buitenspellen en binnenspellen. Het is zeker aan te raden als bedrijfsuitje, familie-uitje of groepsactiviteit. Het is niet nodig dat iedereen elkaar al kent van tevoren. Vanuit de groep hebben wij alleen maar positieve reacties gehoord achteraf.
Hey Candice, Wat een leuke uitgebreide reactie heb je voor ons op ons ontmasker de mol spel! Het was zeker leuk om met zo een grote groep het spel te spelen! Leuk ook dat er hele verassende uitkomsten bij zaten! Zien we jullie snel een keer terug? met mollende groet, Team BeleefBreda
We hadden een step kroegentocht geboekt. Was erg gezellig. Bij elke kroeg werd een spelletje gespeeld, er is goed rekening gehouden met het feit dat er wat zwangere vrouwen bij waren. Onze begeleider was erg vriendelijk en gezellig. We hebben een leuke middag gehad in het mooie Breda!
Hey Mara, Fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! We proberen inderdaad met iedereen rekening te houden, want iedereen verdient toch zijn/haar plezier! En laat het daar bij onze stepkroegentocht vooral om draaien! Met steppende groet, Team BeleefBreda
Kunnen op korte termijn schakelen en denken met je mee. 2 events gedaan en een derde volgt zeker .
Hey Angelique, Gezellige chaos tijdens een online muziek quiz is altijd aan te raden toch? ;) We wachten vol ongeduld op jullie nieuwe bezoek bij ons! Hopelijk dit keer wel in levende lijve in het mooie Breda! Tot snel! met quizzende groet, Team BeleefBreda
Een goed uitgezette knapzak tocht met leuke plekken en mooie verhalen in de beschrijvingen. De knapzak was leuk gevuld met lokale artikelen.
Hey Leon, Mooi dat het gesmaakt heeft! Komen jullie snel weer eens terug? Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Onze begeleider zat hoe sin zijn rok, dit maakte het erg leuk. Leuke opdrachten.
Hey Lieke, Bedankt voor je reactie! Fijn om te horen dat ons Spanjaardsgat jullie is bevallen! Tot een volgende keer?! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
met de knabbelzak route door Breda meegedaan leuke route door en om de binnenstad van Breda. Met een rugzak vol met lekkere knabbels voor onderweg. ook de opdrachten die erbij komen zijn leuk om te doen. Je ben zo twee uurtjes bezig en kom en loop langs plekjes waar je normaal niet zo erg in heb
Hey Tamara, Wat leuk om te horen dat de mensen uit de buurt van Breda ook nog op plekken komen die ze normaal niet zouden zien! En dan ook nog met al dat lekkers! Met smakelijke groet, Team BeleefBreda
Hey Roy, Bedankt voor je reactie! Op naar de volgende activiteit in ons mooie Breda! Met smakelijke groet, Team BeleefBreda
Na een drankje werden we meegenomen in het verhaal van het Spanjaardsgat en naar de escaperoom gebracht. Je wordt onderdeel van het verhaal en dat maakt het erg leuk. We hebben een superleuke avond gehad!
Hey Wendy, Bedankt voor je enthousiaste reactie zeg! We vonden het ook erg gezellig met jullie! Zien we jullie snel een andere keer? met spaanse groet, Team BeleefBreda p.s. Vanaf 1 december hebben we ook een nieuwe mobiele escape gebouwd! Misschien iets voor jullie team?
Wij hebben met ons team een fantastische middag gehad bij Beleef Breda. De perfecte gelegenheid voor een teambuilding, veel gezelligheid, maar ook om Breda nóg beter te leren kennen!
Hey Ilse, Wat waren jullie een fanatieke molzoekers zeg! Leuk om te zien hoe een team reageert als er een "verrader" in het midden is. Bedankt voor jullie gezelligheid! Tot een volgende keer! Met mollende groet, Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda