Geweldige ervaring in een ontspannen sfeer een stukje Breda leren kennen.
Hey Jenny, Bedankt voor je fijne reactie! Wij gaan deze complimenten doorgeven aan onze samenwerkingspartner! Tot snel! Met hilarische groet, Team BeleefBreda
Positieve ontvangst door vriendelijk personeel. Tips over Breda.
Goedemiddag Ellen, Bedankt voor het invullen! Service proberen wij natuurlijk altijd te leveren en dat is weer gelukt! Tot een volgende keer? Met steppende groet, Team BeleeBreda
Was leuk, gezellige begeleiders
Goedemorgen Rosanna, Bedankt voor je feedback! De bierkelder in Princenhage wordt vaker gebruikt voor proeverijen en workshops, maar wij zullen dit inderdaad duidelijke communiceren naar onze andere groepen zodat niemand voor een verassing komt te staan! Fijn dat beide activiteiten wel een succes waren! Met muzikale groet, Team BeleefBreda
Was een leuke en gezellige dag, leuke afwisselende spelletjes en de host was ook een gezellige dame!
Hey Emir, We hebben inderdaad altijd veel lol bij Ik hou van Holland! Het gaat alle kanten op in deze quiz en dat maakt hem inderdaad zo afwisselend! Top om te lezen dat dit bij jullie in de smaak is gevallen! Tot een volgende keer bij een andere quiz van ons! Met hollandse groet, Team BeleefBreda
We hebben een super leuke dag gehad, een geslaagd afdelingsuitje! De uitleg van de spelelementen werd leuk en enthousiast gebracht en de begeleiding was prima. Het weer zat ook mee, waardoor de buitenactiviteiten ook super leuk waren. De organisatie van de bbq was helaas minder goed. We stonden met een groep van 35 personen voor een dichte deur. Proost was niet telefonisch bereikbaar en uiteindelijk werden we na aanhoudend hard kloppen binnen gelaten. Helaas werd al snel duidelijk dat ze niet goed begrepen hadden hoe wij de barbecue eruit wilden laten zien. Ze gingen er vanuit dat iedereen of vis of vlees ging eten, met een mix was geen rekening gehouden. Uiteindelijk kon na overleg het eten op tafels neergezet worden zodat iedereen zelf kon kiezen en werd het toch opgelost. Omdat we geen dessert bij de bbq hadden, hadden we graag de keuze gehad uit een warme drank op het einde van het diner. Dit was helaas niet mogelijk. Erg jammer. De activiteit is absoluut een aanrader, locatie Proost helaas niet.
Goedemorgen Ingvild, Bedankt voor de uitgebreide uitleg hierboven. Na overleg met de samenwerkingspartner en met jou is alles duidelijke geworden voor alle partijen en gaan we ervoor zorgen dat we samen met de samenwerkingspartner alles weer op strak gaan zetten. Gelukkig gaven jullie al aan dat het diner en de supplementen wel naar behoren en lekker waren! Ontmasker de mol met een zo een grote groep zorgt altijd voor een leuke chaos onder de groepen en de mollen kunnen ook proberen volledig hun slag proberen te slaan! We zien jullie dan ook graag een andere keer terug bij een ander spel van ons! Tot een volgende keer! Met mollende groet, Team BeleefBreda
Wij hebben zaterdagmiddag de stepkroegentocht gedaan. Een ideale verkenning voor de avond. De steps en spelletjes tussendoor zorgen voor de nodige animo. Heel gevarieerde keuze van kroegen waardoor er voor ieder wat wils is. And last but not de geweldige begeleiding door onze gids Emmelie die zorgde voor extra sfeer en ons op weg zetten voor een nog betere avond!
Goedemiddag Dieter, Een mooie Review van de zuiderburen! De complimenten gaan we doorgeven aan onze collega! Stepkroegentochten zijn altijd een groot succes! We zien jullie dan ook graag een keer terug in het mooie Breda! Met proostende groet, Team BeleefBreda
Een van de begeleiders maakte een vermoeide indruk. Gaf aan dat ze er geen zin in had naar haar collega. Dit hoorde meerdere mensen uit onze groep. De opdrachten leiden niet naar de oplossing. De groepen deden erg hun best maar kwamen niet tot de oplossing die gegeven werd. De inhoud van de spellen waren ook matig.
Goedemorgen Ilona, Wij hebben een gesprek gehad met een instructeurs in kwestie om ervoor te zorgen dat er altijd een goede service geboden wordt aan onze gasten! De oplossing van het spel is daadwerkelijk heel makkelijk te vinden wanneer je de juiste hints te pakken hebt. Wanneer je deze niet krijgt, dan wordt het inderdaad iets moeilijker, maar dat is natuurlijk ook het idee van het spel. We vinden het jammer dat jullie de inhoud niet goed vonden, dus dit houden we in de gaten bij de andere groepen. Mochten er meer verbeteringen naar voren komen dan zullen wij dit natuurlijk veranderen. Bedankt voor het aangeven in elk geval! Met speurende groet, Team BeleefBreda
Heb dezelfde activiteit meegemaakt in het Sas. Was super. Nu in een ruimte veel te groot en sfeerloos. Daarnaast de storende factor van een vaatwasser die met veel herrie geruime tijd werd leeggehaald.
Goedendag Mariette, Natuurlijk hebben wij direct na u enquête telefonisch contact met u opgenomen om te kijken wat de situatie was. Het is vervelend om te lezen dat onze locatie in het sas veel leuker aanvoelde dan onze externe locatie. We gaan kijken of we deze ruimtes ook kunnen aanpakken om dezelfde sfeer te creëren! Bedankt voor het achterlaten van het bericht en de uitleg over de telefoon! Met hollandse groet, Team BeleefBreda
Erg leuke dag in Breda gehad. Gelukkig was het prima weer, want met regen was het waarschijnlijk wel minder geweest. Leuk dat het bestaat uit verschillende delen, zodat je op verschillende dingen punten kan scoren. Ook prima uitgelegd en begeleid. De twee inbegrepen consumpties waren ook een pluspuntje.
Goedemiddag Julia, Bedankt voor je mail! Wij zijn blij dat de weerverwachting goed heeft uit gepakt! En natuurlijk heel fijn om te lezen dat de Bredase Moordzaak bevallen is en dat alles klopte. Backup plannen zijn helaas niet zo snel te regelen aangezien we met meerdere groepen op zo een dag in de weer zijn. We kunnen niet elke groep dan een binnenprogramma last minute gaan aanbieden helaas. Gelukkig kunnen we met al onze programma's wel een beetje timen zodat men niet in de regen naar buiten hoeft. Tot een volgende keer?! Met speurende groet, Team BeleefBreda
Het was een heel aangaan met mannen, maar gelukkig hadden we al een biertje op en iedereen deed mee. Hier heeft niemand spijt van gehad. Het werd maar steeds gezelligger en de lachspieren werden voor 300% aangesproken. We hebben ook weer iets geleerd over de stad en dat het best wel een grote dierentuin is
Goedemiddag Piet, Wat een leuke reactie! En wat goed om te horen dat de 300 % is gehaald! We zien jullie dan ook graag een keer terug om weer de 300 % aan te tikken! Met lachende groet, Team BeleefBreda
Na wat kleine onverwachte omstandigheden heeft Beleef Breda ervoor gezorgd dat onze activiteit toch door kon gaan. Super fijn! We hadden een leuke stepkroegentocht met leuke begeleiding.
Hey Danique, Bedankt voor de feedback! Natuurlijk hebben wij onze collega op de hoogte gesteld en mede door jullie ruime voldoende is zij dan ook medewerker van de maand september geworden! Tot een volgende keer! Met steppende groet, Team BeleefBreda
Wij hebben afgelopen zaterdag met onze familie een hele leuke activiteit gehad.
Goedemorgen Timmy! Iedereen gaat van Holland houden als ze bij ons hebben gespeeld! Dank je wel voor het invullen en tot een volgende keer in het mooie Breda. Met hollandse groet, Team BeleefBreda
Gedurende de totstandkoming van de dagindeling was er al sprake van een prettig contact. De uiteindelijk dag en de wijze waarop de mensen van Beleef Breda hun steentje aan bij hebben gedragen was meer dan goed.
Goedemiddag John, Jullie maken onze dinsdag weer tot een zonnige dag ondanks de grijze massa rond de grote kerk. Bedankt voor de complimenten! Wij streven altijd naar het hoogst haalbare! Zien we jullie snel een keer terug? Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
We hebben een top middag gehad met een gastvrije professional
Hallo Roel, Bedankt voor het invullen van de enquete! Wij gaan de complimenten doorgeven aan onze samenwerkingspartner! We zien jullie graag een keer terug bij een andere creatieve of muzikale workshop! Met zingende groet, Team BeleefBreda
Mooi boot, goed verzorgde borrel, leuke schipper
Goedemorgen Gonny, Dit klinkt voor ons weer als muziek in de oren! Een rondje door de singels van Breda is in September een heerlijke activiteit! Tot een volgende keer! Met varende groet, Team beleefBreda
We hebben heerlijk genoten op de boot. Goed verzorgd, prachtige omgeving, vriendelijke schipper. Voor herhaling vatbaar
Goedemorgen Janneke, Dit is fijn om te lezen! Wij ontvangen graag de complimenten en gaan deze zeker doorgeven aan onze samenwerkingspartner! Tot snel! Met varende groet, Team BeleefBreda
We hadden een leuke begeleidster die het spel echt spannend maakte en waardoor iedereen gemotiveerd was en goed mee deed.
Hey Milou! Hebben jullie de moord wel opgelost? Wij hopen het natuurlijk van wel met zo een motivatie?! We zien jullie graag een keer terug bij ons in het mooie Breda! Met speurende groet, Team BeleefBreda
Ondanks de regen, hebben we het top gehad!! Leuke spelletjes en een gezellige tocht!! Goed geregeld!!
Hallo Helmie, Deze complimenten gaan we zeker doorgeven aan onze collega's. En na regen komt zonneschijn, dat is nu wel bewezen! ;) Tot een volgende keer? Met steppende groet, Team BeleefBreda
Het was een prettige vaartocht.
Beste Harry, Bedankt voor het invullen van de enquete. Wij hebben helaas niet gezien dat er een bankje kapot zou zijn in onze kano, anders hadden wij deze natuurlijk vervangen! De volgende keer zal dat helemaal in orde zijn! Met sportieve groet, Team BeleefBreda
Wat een gezellige middag met uiterst relaxte schippers die direct de sfeer in de groep aanvoelde. Eten was ook prima!
Hallo Sandra, Wat een fijne reactie om te lezen! Deze gaan we even doorzetten naar onze samenwerkingspartners! Bedankt voor het invullen! Met varende groet, Team BeleefBreda
Goede medewerking om op het laatste moment nog iets te boeken
Beste Marie - Jose, Bedankt voor de reactie! Wij gaan aan de slag met jullie feedback! Met spaanse groet, Team BeleefBreda
Fijn dat er gedacht werd aan een oplossing toen de reservering mis was gegaan. Hun best gedaan om een leuke oplossing te vinden en dit was het zeker. Leuk spel met leuke begeleiding.
Hey Femke, Het was voor ons ook even schrikken dat jullie op de verkeerde datum aanwezig waren! Gelukkig hadden we nog een ervaren instructeur achter de hand die met je jullie op zoek is gegaan naar de mol! Een heerlijke zaterdagmiddag! Tot de volgende keer! Met mollende groet, Team BeleefBreda
Prettig geregeld
Hallo Hans, Bedankt voor de fijne reactie! Wij gaan onze samenwerkingspartner weer op de hoogte brengen! Met varende groet, Team BeleefBreda
Met ons voetbalteam hadden wij in de namiddag gekozen voor een teambuilding activiteit. De stepkroegentocht werd door iedereen gesmaakt De proefjes tussendoor waren leuk en afwisselend.
Hey Koen, Bedankt voor de reactie! Alleen maar winnaars met jullie voetbalteam en onze instructeurs! We zien jullie volgend jaar graag weer terug! Expeditie Robinson dan eens proberen? Met steppende groet, Team BeleefBreda
Het was een leuke middag, de dames waren gezellig. De spelletjes bij de kroegen waren ook niet verkeerd, alleen het steppen mag geen naam hebben. 3x hetzelfde straatje heen en weer steppen en naar de laatste 2 kroegen wandelen, kan je weinig actief noemen. Het zou leuk wezen als je iets meer van Breda zag.
Hey Sander, Bedankt voor je uitgebreide feedback en leuk om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad. Normaal gezien overleggen onze collega's over de grootte van de tocht tijdens het steppen. Hier wordt dan de route op aangepast. Jullie waren met een iets grotere groep waardoor de dames waarschijnlijk zelf hebben ingeschat dat jullie in de kroeg staan veel leuker vinden dan steppen. Verkeerde inschatting naar het schijnt. Onze excuses hiervoor en we gaan hier nog beter op letten voor de volgende groepen! Bedankt! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda