Ondanks dat we met te weinig mensen waren voor de activiteit hebben we toch wel genoten van ons dagje uit. Het was wel heel druk waardoor we niet echt een plekje hadden waar we uitgebreid konden zitten om op het gemakje wat te drinken en omdat we alsnog voor 8 personen moesten betalen had een medewerker laten weten dat we de bijhorende consumpties alsnog konden nuttigen maar toen we daar waren had onze begeleidster dit niet zo begrepen.. geeft op zich verder niet maar omdat er om feedback wordt gevraagd geef ik het toch bij deze aan.
Hey Nina, Het kan inderdaad soms knap gezellig zijn op onze locatie. We reserveren dan voor iedere groep een aparte ruimte zodat jullie wel nog gezellig met elkaar kunnen babbelen. Mochten jullie de volgende keer weer eens Breda met ons verkennen dan zorgen wij ervoor dat de "vergeten" drankjes als nog geregeld gaan worden! Bedankt voor je feedback ! Met speurende groet, Team BeleefBreda
Relaxed, lekker, gezellig.
Beste Nameh, Wat een fijne beoordeling om te lezen! We zijn blij dat jullie het zo naar jullie zin hebben gehad en geven deze pluim even door aan onze samenwerkingspartner! Met varende groet, Team BeleefBreda
Ontzettend leuke opzet en heel leuk uitgevoerd door de quizmaster. Uiteindelijk vind ik het wel erg duur voor wat het is, maar het is gewoon te leuk en dat is ook wat waard. Vandaar 4 en geen 5 sterren
Goedemiddag Heer Focke, Top om te lezen dat jullie de quiz aanraden en dat onze collega het goed deed! We proberen onze quizzen qua prijs op de markt aan te sluiten. Bij deze quiz zit zelfs nog een drankje extra ( 3 stuks ) waardoor de prijs iets hoger is dan de rest natuurlijk. Tot een volgende keer bij een andere quiz of activiteit! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
alles is goed georganiseerd!
Hallo Lionel! Bedankt voor de reactie! Wij kijken weer uit naar de selectie van volgend jaar! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
We hebben een hele leuke middag gehad! De spelbegeleider was spontaan en gezellig, het spel was lekker divers waardoor je niet heel de tijd alleen maar aan het luisteren was.
Hey Felice, Wij gaan de complimenten doorgeven aan de instructeur! Hij heeft ons verteld dat hij ook een geweldige zondag middag heeft gehad. Tot een volgende keer bij een andere activiteit?! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
We hebben een enorm leuke avond gehad. Interactief en met een goed diner. Ik vind alleen de prijs ten opzichte van het aangeboden spel niet helemaal in verhouding. Het spel was wat amateuristisch in elkaar geknutseld en ik had wat meer moderne features verwacht en wat meer activiteit (buiten bijvoorbeeld). Het eten en de locatie waren goed en de begeleiding ook leuk! Jammer dat ook de drankjes niet inclusief zijn.
Goedemorgen Laura, Bedankt voor je uitgebreide feedback! Wij hebben het spel Flikken Breda speciaal gemaakt om de nadruk te leggen op het diner. Daarom kiezen we ervoor om niet naar buiten te gaan ( wat ook moeilijk te regelen is wanneer je een 3-gangediner nuttigt) en houden we het spel lekker laagdrempelig, zodat de groep heerlijk kan dineren en babbelen met elkaar. Aangezien we het diner op verschillende plekken in Breda spelen kunnen de drankjes niet bij de prijs verrekenen. De prijs is gebaseerd op een zeer goed diner en een vermakelijke activiteit. We zien jullie graag een volgende keer terug bij een ander spel waar we wel alles bij uit de kast kunnen trekken! Met speurende groet, Team BeleefBreda
communicatie/ email contact is goed
Hey Marc, Bedankt voor je reactie! Goed om te lezen dat jongens tegen de meisjes een succes was! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
heel dienstbaar, en oplossingsgericht
Hallo Nicole! Bedankt voor het beoordelen van onze activiteiten! We zien jullie dan ook graag een keer terug in het mooie Breda! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
We hebben met 9 meiden gekanood en een stemkroegentocht gedaan, dit was allebei heel goed geregeld! Bedankt!
Hey Sanne! Hier doen we het dus voor! Een dikke voldoende gescoord op beide activiteiten! Wij gaan zo door! Komen jullie een keer terug? Met steppende groet, Team BeleefBreda
Beseffende dat het expeditie Robinson in de binnenstad net nieuw is dient hier en daar nog wat bijgeschaafd te worden, zoals de codes op de sloten aan het hel en de spelbegeleiding bij het laatste spel. Ondanks deze kleine verbeterpunten hebben we een fantastische dag gehad waarin veel gelachen is en werden we goed meegenomen in de strijdlust. Top!!
Hey Pieter, Bedankt voor de verbeterpunten! Deze zijn al aangepakt en afgelopen weekend hebben de 2 expeditie groepen hun testen vlekkeloos kunnen uitvoeren! Tot een volgende keer! Met sportieve groet, Team BeleefBreda
Na de start van onze tocht merkten we dat we, zeker in vergelijking tot andere boten, erg langzaam voeren. Hierop hebben we het noodnummer gebeld. Uiteindelijk hebben we zelf de motor omhoog moeten halen en bleek er een vuilniszak om de motorbladen te zitten. Deze hebben we zelf moeten verwijderen. Buiten dat was het verder prima.
Hallo Yvonne, Bedankt voor de reactie! Helaas kan het inderdaad wel eens gebeuren dat er een zak, takjes of gras tussen de bladen komt. Hier kunnen wij helaas ook niks aan doen. Wij controleren de bootjes wanneer ze terug zijn, maar wat er op de vaart zelf gebeurd en wat er in het water ligt kunnen wij niet bepalen. Wij gaan ervoor zorgen dat we de bootjes in de gaten blijven houden! Met varende groet, Team BeleefBreda
Ik heb geen heel ontspannen dag gehad, de high wine was niet goed doorgegeven dus het restaurant wist van niks toen wij aankwamen. Kon jullie op dat moment niet bereiken.
Beste Eveline, Bedankt voor je reactie en je toevoeging! Helaas hebben wij meerdere keren contact met u proberen op te nemen maar hebben we nog geen reactie van u terug ontvangen. Wij hebben daadwerkelijk een bevestiging van onze samenwerkingspartner met een akkoord op jullie boeking. Waarschijnlijk is er daar intern dan iets mis gegaan. Wij zijn ook ten aller tijden bereikbaar op ons noodnummer. Dit staat aangegeven op de bevestiging. Wel een vervelende situatie, dus wij gaan dit wel doorgeven aan desbetreffende samenwerkingspartner. Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Ik had een goede ervaring bij jullie. We werden in stijl welkom geheten met een drankje. En de cipier was zeker goed in zijn rol!!!
Buenos Dias Yvette, Bedankt voor het invullen! Wij hebben de complimenten doorgegeven aan de cipier en hij bedankt jullie voor de beoordeling! We zien jullie graag een volgende keer terug! Met spaanse groet, Team BeleefBreda
Hey Rosanne! Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Wijhebben de escape room gedaan en dat was erg leuk
Goedemorgen Yvonne, Bedankt voor het invullen van de enquete! Tot een volgende keer! Met spaande groet, Team BeleefBreda
Fantastisch geregeld en een top crew.
Beste Coen, Wat fijn om te lezen dat jullie een geweldige dag hebben gehad met een fijne BBQ. Wij gaan dit doorgeven aan onze samenwerkingspartner en zien jullie graag terug bij BeleefBreda! Met smakelijke groet, Team BeleefBreda
Heerlijke dag gehad met perfect weer, goede service.
Hallo Selma, Bedankt voor de feedback! Een heerlijk dagje was het zeker! Tot een volgende keer! Met varende groet, Team BeleefBreda
Goed ontvangst, uitleg van het spel en mooie invulling. Goede leuke opdrachten waarbij zeker gelachen kan worden. Mooie en leuke bediening. Kortom, prettige ervaring.
Hey Christ, Leuk om te lezen dat jullie met zo een grote groep hebben genoten van het spel en van onze local heros! Komen jullie nog een keer terug? Zorgen wij weer dat jullie een toptijd gaan hebben! Met mollende groet, Team BeleefBreda
De service bij het boeken was goed, vriendelijk en behulpzaam. De BQ goed verzoegd. DE schipper en zijn vrouw waren erg vriendelijk. Een echte aanrader.
Goedemiddag Marja, Wij hebben de complimenten doorgegeven aan onze samenwerkingspartner! Heel fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad op de BBQ-boot! Met smakelijke groet, Team BeleefBreda
We hebben 2 activiteiten gedaan: stepkroegentocht en bootje varen. Bij stepkroegentocht waren we erg tevreden over Lotte die ons begeleide en ook Stijn de stagiair beviel goed hoe
Hallo Bram! Steppen en kroegentochten is altijd een TOP combi dachten wij! Fijn om te lezen dat jullie het naar de zin hebben gehad! Tot een volgende keer in het mooie Breda! Met proostende groet, Team BeleefBreda
Voor ons bedrijfsuitje met 65 personen, gekozen voor de lunchboot. Om Breda onder genot van hapje en drankje te leren kennen vanaf het water. Vooraf was er goed contact met de medewerkers van Beleef Breda. Vragen werden snel en kundig beantwoord. Dit ontnam voor ons als organisatie heel wat zorgen. Op de dag zelf is alles vlekkeloos gegaan. De lunchboten lagen op tijd klaar, de schippers waren vriendelijke en behulpzaam, de route en het eten en drinken bevielen goed en we waren op tijd terug. Aanrader dus!
Goedemorgen Bas, Wat een heerlijke dag moet het voor jullie zijn geweest! Wij gaan dit doorgeven aan de desbetreffende partner! We zien jullie graag de volgende keer terug bij een andere activiteit van ons! met varende groet, Team BeleefBreda
Goedemorgen Karina! Bedankt voor de dikke voldoende! Tot een volgende keer! Met machtige groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Heel klantvriendelijk. Meedenkend in oplossingen. Bestelde drankjes en hapjes werden conform afspraak netjes verzorgd.
VerbeterpuntenRuimte in t Sas was erg warm die middag. Mogelijk iets van een ventilator of airco wegzetten.
Hallo Lia, Bedankt voor het vertrouwen! De airco is onderhand aangesloten zodat we de hoofden weer koel kunnen houden! Met hollandse groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Begeleiding bij de activiteit was erg leuk, 2 spontane meiden brachten de sfeer er goed in!
Hey Alex, We hebben de complimenten doorgegeven aan de dames! Bedankt voor jullie gezelligheid! Met kroegen groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Onze begeleider Lotte De Koning was echt geweldig. Ze hield onze groep vrijgezellen maar al te goed in toom en derde graag mee met ons. Zij was top!
VerbeterpuntenDe spelletjes tijdens de stepkroegentocht mochten ietsje volwassener (vb banaan doorgeven)
Goedemorgen Len, De complimenten zijn doorgegeven aan Lotte! Wat mooi om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! Met steppende groet, Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda