Pluspunten
Correcte, vriendelijke communicatie met de klant.
VerbeterpuntenBeter en preciezer omgaan met datum en dag/maand. Wel juist in planning maar niet in bevestiging e.d. Paar keer over moeten bellen/mailen.
Hallo Marieke, Bedankt voor het invullen van onze enquete! We gaan de verbeterpunten oppakken en de complimenten doorgeven aan de samenwerkingspartner! Met zingende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Gezellige werknemers. In voor een grapje. Leuke spellen!
VerbeterpuntenMet een grote groep. Spellen dubbel uitzetten. Zoals schieten met luchtbuks IPV 1, 2.
Hey Diede, Bedankt voor de tip! Fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! We dienen bij de meeste spellen van Redneck Olympics de aandacht bij de hele groep te houden, daarom kiezen wij ervoor om spellen niet dubbel uit te zetten, maar eventueel te rouleren! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
communicatie, assortiment van activiteiten
Verbeterpuntenvriendelijkheid van barmeiden, kleine locatie voor grote groepen
Hey Manon, Bedankt voor de tips. Wij zullen even aan de dames vragen waar de BeleefBreda glimlach was gebleven aangezien we die wel verwachten natuurlijk! Tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Alles prima geregeld, duidelijke informatie, vlotte afhandeling. Leuke workshop gehad.
Hey Harm, Bedankt voor de complimenten! We gaan dit doorgeven aan de juiste persoon! Met shakende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke positieve meiden bij binnenkomst
VerbeterpuntenDe escape room was echt te moeilijk. Dat was wel een teleurstelling.
Hallo Patricia. Bedankt voor de feedback! Wij hebben er als BeleefBreda zijnde voor gekozen om een hoge moeilijkheidsgraad te creëren voor onze escaperoom aangezien er al zoveel makkelijke escaperooms zijn. We vinden het vervelend dat dit een teleurstelling voor u was, maar we hebben gekeken naar de vraag van onze gasten in zijn algemeenheid. Tot snel in het mooie Breda! Met ontsnappende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
vriendelijk ontvangst met goede uitleg
Verbeterpuntenniks
Hey Monique! Kort en krachtig antwoord! Bedankt hiervoor! Met steppende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede communicatie
Hallo Aaron, Bedankt voor het invullen! Met hollandse groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke ervaring, goed voor de samenwerking. Plezier gehad met elkaar.
VerbeterpuntenIk heb bij de reservering in de mail aangegeven dat er geen alcohol geschonken mag worden voor deze doelgroep, ik vind het zeer spijtig dat jullie dan toch het winnende team een fles bier cadeau geven.
Hallo Else, Fijn om te lezen dat onze moordzaak een succes was! De goede prijs is vandaag op de post gestuurd voor het winnende team! Met speurende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
- goede communicatie - vriendelijk personeel - leuke Activiteit
VerbeterpuntenHet leek alsof de cipier dit voor de eerste keer deed. We vonden haar niet professioneel. Ze was niet duidelijk in uitleg. Ook Jammer dat ze niet in haar rol kroop (dit heb ik wel gelezen bij andere reviews). Antwoordbriefjes van vorige deelnemers lagen in de ruimte. Sommige spelelementen waren niet compleet/deden het niet. Kortom slechte voorbereiding leek het. Ontzettend jammer want we vonden de activiteit wel erg leuk om te doen. Maar de cipier heeft het erg naar beneden gehaald. Jammer!
Beste Alice, Bedankt voor de uitgebreide feedback en fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! Helaas dient voor elke instructeur inderdaad eens de eerste keer alleen zijn. Dit was bij jullie het geval. Dit kunnen we helaas niet voorkomen, maar we gaan dit wel doorgeven zodat zij hier weer beter van kan worden! Tot bij een volgende activiteit! Met spaanse groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
We zijn erg goed behandeld en jullie waren erg behulpzaam en flexibel! De presentatrice was wel erg onervaren wat soms wel een beetje jammer was voor onze erg fanatieke spelers :)
VerbeterpuntenMisschien werken aan de snelheid van het goedkeuren van antwoorden door de presentatrice
Beste Lisette, Bedankt voor de feedback en fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! Helaas dient voor elke instructeur inderdaad eens de eerste keer alleen zijn. Dit was bij jullie het geval. Dit kunnen we helaas niet voorkomen, maar we gaan dit wel doorgeven zodat zij hier weer beter van kan worden! Tot bij een volgende activiteit! Met hollandse groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Alles was goed voorbereid, we moesten niet wachten,we kregen direct een bootje
VerbeterpuntenSpijtig geen gratis parking voor de auto (wel betalend)
Beste, Bedankt voor uw feedback! Helaas zijn onze activiteiten inderdaad in hartje centrum waardoor de gratis parkeerplekken op 10 minuten wandelen beschikbaar zijn. Fijn dat u een mooie vaart heeft gehad! Met varende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke activiteit, leuke spelbegeleider, leuke locatie
VerbeterpuntenVoor een vriendengroep een lang aanvraagtraject, ik moest een paar keer heen en weer akkoord geven. Zal juridisch wel nodig zijn, maar voelde een beetje overbodig.
Hallo Evelien, Bedankt voor de feedback! We hebben inderdaad een akkoord nodig om jullie boeking te bevestigen. We gaan de complimenten doorgeven aan jullie begeleidster! Met speurende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede sfeer bij aankomst Mooie locatie Professionaliteit Vriendelijk spelleider Twee drankjes inbegrepen
VerbeterpuntenBij een spel waren de spelregels niet helemaal duidelijk.
Hallo Miranda, Bedankt voor de uitgebreide punten! We hopen dat jullie de moord hebben opgelost? Met speurende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
We hebben een heel leuk bedrijfsuitje gehad. Wie is de Mol heeft hier nog een paar dagen nagesudderd! De spellen zaten goed in elkaar, leuk met de portofoons (Wie is de Mol optima forma!) En als je zelf meedoet... heel lastig om de juiste mol aan te wijzen. Qua spelen, qua duur, qua drankjes, helemaal goed! En hele leuke en enthousiaste begeleiding!
VerbeterpuntenDe beste mol werd nu aangewezen in het team wat het meeste geld ophaalde. Maar eigenlijk is de beste mol toch die het team het minste geld oplevert en desondanks vrij onzichtbaar blijft? Nu werd bij ons een verkeerde mol als 'beste' betiteld ;)
Goedemorgen Ab, Bedankt voor de uitgebreide feedback! Qua verbeterpunt heb je helemaal gelijk wat betreft "de beste mol". Wij hebben dit keer voor deze optie gekozen omdat er 2 mollen waren die al zichtbaar waren. Dus als "troost" hebben we de mol een prijsje gegeven die nog niet zichtbaar was. Wel een punt om mee te nemen, dus bedankt! Met mollende groet, Team BeleefBreda
Beste collega's van Pearle, Bedankt voor het invullen van de enquete! We zien jullie graag terug bij een ander spel van ons! Met vriendelijke groet Team BeleefBreda
Beste, Bedankt voor de ingevulde enquete! Fijn dat de motorboottocht is bevallen! met varende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijk en duidelijk
VerbeterpuntenJammer dat niet alle medewerkers alle ‘spellen’ kunnen presenteren
Hallo Monique, Bedankt voor de feedback! Voor verbetering is inderdaad altijd plaats, maar we kunnen helaas niet verwachten dat alle medewerkers 30+ spellen allemaal kunnen verzorgen. Daarom hebben wij daar een schifting in gemaakt. Ik hoop dat u dit begrijpt, Met hollandse groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Was een leuke activiteit en zijn heel leuk geholpen
VerbeterpuntenVeel mensen vonden de foto opdracht vervelend om te doen
Hey Linda, Bedankt voor de feedback! Voor enige interactie met de bewoners van de stad Breda hebben we het spel zo ingestoken dat mensen foto's dienen te maken. Dit wordt meestal als een leuke opdracht ervaren! Met speurende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Makkelijke en duidelijke communicatie Goede uitleg over besturing motorboot Handige vaarroute Vriendelijke ontvangst
VerbeterpuntenMogelijkheid om ter plaatse via pinnen te betalen ipv cash
Hey Valerie! Bedankt voor het invullen en de positieve punten! Wat betreft het verbeterpunt zijn wij aan het kijken naar de mogelijkheden! Met varende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenReageren niet altijd op alle vragen die in de mail gesteld worden.
Beste Priscilla, Bedankt voor de feedback! We gaan onze mailtjes nog duidelijke communiceren naar onze gasten! Met vriendelijke groet. Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuk personeel
VerbeterpuntenDrankje beter achteraf
Hallo Vanity, Bedankt voor de complimenten! Wij zullen de cipiers de complimenten doorgeven! Met spaanse groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Enthouiast, meedenkent, gezellig, goed verhaal. echt een geweldig leuke avond gehad!!
VerbeterpuntenEigenlijk niks en als ik wat moet zeggen. een bel bij de poort
Hallo Babette, Bedankt voor de positieve feedback! We bellen! ;) met spaanse groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
interactieve zoektocht in Breda was heel leuk en interessant! Fijne manier om de stad te ontdekken.
Verbeterpuntensmartphone haperde soms (bij 1 groepje). Vragen bij kwis 'Zot van Vlaanderen' soms iets te ver gezocht, geen parate kennis.
Hallo Peggy, Bedankt voor het invullen van de enquete! Een quiz moet natuurlijk bestaan uit makkelijke en moeilijke rondes. Dat maakt de quiz en de uitslag onvoorspelbaar. Fijn om te lezen dat de stad op een leuke manier is verkend! Met speurende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Hallo Gerda, Bedankt voor de enquete! We gaan deze meteen doorzetten naar onze samenwerkingspartner! Met creatieve groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Prettige mailcommunicatie en bereikbaarheid locatie (bootjes). We hebben een heerlijke middag gehad op het water. Een aanrader, Breda is prachtig!
Hey Renate, Wij zijn het helemaal met je eens! ;) Bedankt voor het bericht! Met varende groet, Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda