Beste Anouk! Bedankt voor de waardering! Mer vriendelijke groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijke ontvangst, we waren een half uur te vroeg maar we konden toch meteen gaan varen. Duidelijke uitleg.
Hallo Marijke, Bedankt voor jullie feedback! We zien jullie graag snel een keer terug bij een andere activiteit van ons! Met varende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Snelle reactie
VerbeterpuntenDe aanvraagmail goed lezen, voordat je die beantwoordt.
Beste Astrid, Bedankt voor de feedback! Wij zien jullie graag een keer terug bij ons in hartje centrum van Breda Met varende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede ontvangst en hulp op de dag zelf. Vriendelijke dames! Prima bootjes, geen gedoe. We waren wat eerder en konden meteen weg na een korte uitleg.
VerbeterpuntenIk vond het reserveren wat omslachtig met het formulier. Uitprinten, ondertekenen, inscannen, weer terugmailen. Tegenwoordig kan dit allemaal wel digitaal volgens mij. Dit zorgt er ook voor dat mensen uiteindelijk sneller bij jullie reserveren!
Hey Tom, Bedankt voor de feedback! We zijn bezig met een nieuw systeem waar we dit allemaal beter kunnen laten verlopen! Goed dat je het aangeeft! Tot een volgende keer! Met varende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Klant vriendelijk goede uitleg en service leuk bedrijf
Hallo Lianne! Bedankt voor de complimenten! Tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede boten, vriendelijk en snelle reactie op aanvraag. goede uitleg op locatie. Flexibele opstelling.
VerbeterpuntenMisschien nog iets meer variatie in soorten boten, voor zover er ruimte voor is.
Beste, Bedankt voor de feedback! Helaas is er alleen maar plek voor de 6 bootjes die we op dit moment hebben! Mocht er een uitbreiding plaats vinden dan houden we u daar zeker over op de hoogte! Met varende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke spontane begeleiding en spellen zijn goed bedacht, leuk in elkaar gezet!
VerbeterpuntenAirco in de ruimte achter! Het was nu nog maar 25 graden buiten maar binnen echt veel te warm Prijs voor beste team misschien geen fles bier voor een groep meiden maar wijn o.i.d... wij waren met 15 meiden en niet één daarvan drinkt bier
Hey Iris, Bedankt voor deze mooie waardering! We hebben jouw verbeterpunt meteen in onze actielijst gezet en 2 airco's aangeschaft. Helaas te laat voor jullie groep, maar wel een goed punt! Tot een volgende keer en dan zorgen wij voor de gekoelde ruimte! Met ontmaskerende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijke bediening en goede uitleg
Hallo Ger! Bedankt voor de waardering en de punten! Tot een volgende keer in Breda? Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Werden snel geholpen. Ruime boot
VerbeterpuntenNiet duidelijk of prijs per boot of per persoon is. Dit dient duidelijker gecommuniceerd te worden. Geen ruimte om last minute nog iemand mee te nemen ondanks dat boot groot genoeg is.
Beste Thessa, bedankt voor de feedback! Op onze site staat vermeld dat de prijs per stuk is en niet per boot. Dit kunt u meerdere malen terug vinden. Daarnaast communiceren we dat ook op onze bevestiging. Wij hebben van onze collega's vernomen dat er een extra persoon is aangesloten bij de groep, dus gelukkig is dat ook in orde gekomen! Met varende groet en tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
Supergoed geregeld allemaal! De bruid had een topdag! :)
VerbeterpuntenDe tijd was de tijd.. het was dan ook ineens afgelopen terwijl de drankjes nog niet op waren en soms leek het wat gehaast te gaan
Hallo Teske, Bedankt voor de beoordeling! Ik ga jouw plus en verbeterpunten doorgeven aan onze samenwerkingspartner! Met shakende Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke jonge mensen en een goede uitleg.
VerbeterpuntenPrullenbak bij terugkomst zodat je zelf je rotzooi weg kan gooien
Hallo Rianne! Bedankt voor de waardering! Bij ons ponton staat ten allertijden trouwens een grote witte emmer waar alle rommel in gedeponeerd kan worden. Misschien niet opgevallen? Tot snel op de bredase singels! Team BeleefBreda
Pluspunten
Vlotte communicatie Vriendelijk Behulpzaam
Hey Kim, Bedankt voor de positieve feedback! Kom snel eens terug! Met zonnige groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
vriendelijk, behulpzaam
Verbeterpuntenflexibelere houding snellere reactie per e-mail
Beste Martijn, Bedankt voor de informatie! Wij trachten binnen 48 uur een reactie te geven op uw mail en dat lukt ons bijna altijd. We kunnen bij u geen contact vinden waar niet sneller is gereageerd dan deze 48 uur. We zien u graag terug in Breda en geniet van de zomer! Met vriendelijke groet Team BeleefBreda
Pluspunten
- leuke aciviteiten - top begeleiding - contact verloopt soepel
Hey Iris, Dit is leuk om te horen! Wij gaan dit zeker even doorgeven aan dienstdoende instructeur! Tot een volgende keer in het mooie Breda! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede service, makkelijk om een bootje te reserveren.
Verbeterpunten-
Hallo Vera, Bedankt voor de fijne feedback! Goed om te horen! Met zonnige groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Een zeer goede service vriendelijke mensen en mooie boten
Beste Miep, Bedankt voor de mooie waardering! Zien we jullie snel weer terug op onze singels? En anders bij een andere activiteit natuurlijk! Fijne zomer! Team BeleefBreda
Hallo Laura! Bedankt voor je tijd en het invullen! Tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijke mensen, leuk bootje en goede uitleg.
VerbeterpuntenWij hadden een bootje besteld om 12 uur, net als alle andere mensen. We moesten 20 minuten wachten tot we aan de beurt waren. Wellicht handiger om aanvangstijden meer te spreiden, zodat het minder druk is. Bijv ieder kwartier twee bootjes. Was verder geen probleem, want we mochten gewoon 2 uur varen.
Hallo Monique! Bedankt voor de uitgebreide feedback. We hebben een ander tijdschema al eens eerder geprobeerd. Helaas kunnen we dan minder groepjes helpen om het water op te gaan waardoor dat natuurlijk niet zo fijn is. Daarnaast verdwalen bootjes wel eens waardoor ze dan weer te laat zijn en andere groepen moeten wachten. We blijven zoek naar een goede optie! Met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke, enthousiaste begeleiding
VerbeterpuntenIn de kelder bij het spanjaardsgat spel, kun je gemakkelijk je hoofd stoten aan de verbreding boven de betonkolommen
Hallo Mark, Bedankt voor de tip en de waardering! We gaan de kolommen iets meer markeren. met vriendelijke groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Fijne uitleg over de route en gebruik van de boot
VerbeterpuntenBetere communicatie; er is gemaild dat wij naar de kade in het park moesten, maar daar aangekomen was er niemand. Heb toen het 076 nummer gebeld en die zei het noodnummer. Noodnummer gebeld en die gaf aan niet bereikbaar te zijn dus dat ik het 076 nummer moest bellen. Uiteindelijk zelf naar Spanjaardsgat gegaan en daar waren de bootjes. Aangegeven dat we bij het park stonden omdat dat in de email stond, maar de dame gaf aan dat dit pas later op de dag is. We kregen geen excuses of begrip voor de verwarring. Ook aangegeven dat t noodnummer niet werkte. Verder gaf de dame wel goede uitleg!!!
Hallo Maartje, Bedankt voor deze uitleg! Er is bij jullie inderdaad een verkeer adres doorgegeven betreffende jullie opstapplek waarvoor onze excuses. Binnen ons team is er een kleine onduidelijkhed geweest of alle boten zouden vertrekken van uit het park of enkelen. Wij zijn dit vergeten te melden waarvoor excuses! De noodtelefoon heeft bij ons vanaf 9 uur aangestaan dus dat is wel een vreemde situatie. Misschien is de connectie niet goed gelegd. Bij deze nogmaals onze excuses voor de misscommunicatie en we zien jullie graag nog een keer terug! Met zonnige groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede uitleg, informatie boekje
VerbeterpuntenBetere communicatie ( 2x noodnummer gebeld zonder dat er opgenomen werd ) en geen reactie op 2 gestuurde mails.
Hallo Karin, Bedankt voor de aanbeveling! Ons kantoor is geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bij een last minute boeking kan het dus zijn dat de tijden waar een reactie in wordt gestuurd langer voelen dan gehoopt. Fijn om te horen dat jullie een fijne vaart hebben gehad! Met vriendelijke groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Klantvriendelijk, bereikbaar, goede uitleg , prima materialen, enthousiaste medewerkers.
Verbeterpuntenvooral zo enthousiast doorgaan
Hey Arien, Bedankt voor de feedback! Tot een volgende keer? Met zonnige groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenNiet echt
Hallo Jeroen, Bedankt voor de waardering! Tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Zeer goed te woord gestaan en uiterst vriendelijk.
Hallo Wouter, Bedankt voor het invullen! We gaan dit doorgeven aan de samenwerkingspartners! Tot een volgende keer! Met zonnige groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Super goed geregeld
Hey Kimberly, Bedankt voor de feedback! Tot snel! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda