Pluspunten
Gave escaperoom. Fijn dat we iets te drinken kregen.
VerbeterpuntenDe bevestiging was een beetje ouderwets om het uit te printen en op te sturen. We konden de locatie niet goed vinden.
Hey Charlotte! Bedankt voor je feedback! Top dat jullie het een toffe escape room vonden! We hopen dan ook dat jullie ontsnapt zijn! Met jagende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
We hebben leuke begeleiders op de dag gehad bij onze activiteiten. Ook het contact met Thirsa om de activiteiten te regelen was erg goed.
VerbeterpuntenDe bierboot viel een beetje tegen, we hadden helaas regen, daar is niets aan te doen maar een wc aan boord zou toch wel erg fijn zijn. 2 uur lang bier drinken zonder wc zorgde er wel voor dat we snel terug wilden naar de beginplaats.
Goedemiddag Patrick! Bedankt voor je uitgebreide feeback en je punten. Een toilet op een boot is ivm de hoogte van de bruggen en de beperkte ruimte helaas niet mogelijk, maar we gaan je punt zeker doorgeven aan onze samenwerkingspartner. Misschien kunnen ze ergens proberen te stoppen tussendoor. Bedankt! Met belevende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Makkelijk en snel te boeken
VerbeterpuntenAlles helemaal goed gelopen, dus geen verbeterpunten.
Beste Hedwig, Bedankt voor de feedback en het geweldige cijfer! Proost! Team BeleefBreda
Pluspunten
De workshop was erg leuk, relaxte begeleiding en ze gingen flexibel om met de tijd. Communicatie was tijdig, erg uitgebreid en prima via de mail te regelen.
VerbeterpuntenDe communicatie was erg uitgebreid en daardoor minder overzichtelijk
Beste Hilke, Bedankt voor je tijd en het invullen van de enquete! We lezen dat we alles (te ) goed op orde hebben, dus dat vinden wij perfect! Tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke instructeurs! De dames hebben ons ontzettend leuk geholpen, petje af voor deze dames! Imke is een topper.
VerbeterpuntenKlantvriendelijkheid m.b.t. de betaling. Ik kreeg al vrij snel een onaardige mail over de betaling, dat ik al betaald zou moeten hebben. Waarschijnlijk ging Misja er van uit dat ik zou betalen, maar daar ging het hoofdkantoor over, die de factuur netjes van mij ontvangen hadden. Een aardigere manier van benadering is gewenst, simpel weg met: mag ik vragen waarom de factuur nog niet betaald is? I.P.V. 'Jullie zouden al betaald moeten hebben.'
Beste Marit, Bedankt voor je feedback! Op het verbeterpunt willen we de kanttekening maken dat er een mail is gestuurd naar jullie met onze betalingsvoorwaarden. Dit was een nette correcte mail. De betalingsvoorwaarden zijn voor iedereen hetzelfde en daardoor dienen we dus ook bij iedereen dezelfde regels te hanteren. Wij hebben trouwens nooit bovenstaande zinnen gecommuniceerd maar dat geheel terzijde. We zijn voornamelijk heel tevreden dat jullie een leuke moordzaak hebben opgelost en zien jullie graag terug! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Spontane ontvangst, leuke mensen, leuke inrichting. Personeel past zich meteen aan het soort mensen in de groep. Erg leuke activiteit (The Haunting Game)
VerbeterpuntenEen naambord bij de ingang aan 't Sas, nu stond je voor een dicht hekwerk/poort en was niet duidelijk of je juist was. Toch erdoor heen gegaan en de grote garageachtige deur was dicht en we zagen geen bel. Nu waren we wel wat vroeg en nog een rondje gaan lopen, tweede keer op de deur geklopt. Je ziet ook hier aan de buitenkant niet dat je bij BeleefBreda bent als de roldeur dicht is.
Beste Ingrid. Bedankt voor je feedback en tof om te lezen dat jullie een goede escape room hebben gehad! Qua verbeterpunt begrijpen wij het helemaal. Probleem is dat wij van andere instanties niks mogen bevestigen waardoor wij BeleefBreda nog duidelijke naar voren kunnen laten komen. De grote poort had ook nog niet dicht mogen zijn, maar dit was een fout van de bewaking. We zien jullie graag terug en zorgen dan dat alle deuren helemaal open staan! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Informatie die we vooraf hebben gehad was duidelijk. Communicatie was goed via de mail. Ontvangst was uitstekend en de begeleiding die we gehad hebben bij het spel was super..!! Al met al hebben wij super genoten van deze verrassende dag die wij zeker de moeite waard vonden.
VerbeterpuntenAls je binnen bezig bent met activiteit mocht het wat warmer zijn , maar is vast ook heel persoonlijk.
Beste Frank, Bedankt voor het invullen van de enquete en de mooie beoordeling! Warmte is moelijk te creeeren in ons grote glazen pand, maar we zijn alweer een stapje dichterbij gekomen met centrale heaters! Bezoek ons dit jaar in de zomer en we zorgen voor een heerlijke temperatuur! Met zonnige Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede communicatie. Snel reactie via de mail. Goede ontvangst op locatie.
Beste Willemijn! Bedankt voor het invullen van de enquete! We zijn blij om te lezen dat jullie het naar de zin hebben gehad! Ik hoop dat jullie de moord hebben opgelost? Met speurende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Geweldige leidster Lauren. Zeer toegangekelijk en gezellig.
VerbeterpuntenCafés bezoeken die verder dan nu uit elkaar liggen. Café 2 en 3 lagen misschien 50 meter uit elkaar. Hierdoor step je heel weinig. We hadden verwacht meer te moeten steppen
Hallo Jasperine! Bedankt voor de fijne feedback en de verbeterpunten. We proberen de stepkroegentocht zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken. Natuurlijk begrijpen we uw verbeterpunt en moeten we nog mee aansturen op de wensen van de groep! Bedankt! Team BeleefBreda
Pluspunten
Gezellig! We hebben erg gelachen! Lekker borrelen tussendoor.. Leuke presentatrice!
VerbeterpuntenBeetje erg warm in het pand.. Nootje erbij.. :)
Goedemiddag Alwin! Bedankt voor de feedback. Vloerverwarming en 14 stoere mannen in een gezellige ruimte gaan soms niet goed samen schijnbaar! ;) Volgende keer zorgen wij voor de nootjes! Met borrelende groet, Team BeleefBreda
Vond het geen fijn contact met dit bedrijf. Dachten niet mee in oplossingen.
Beste Kim, Bedankt voor het invullen van onze enquete. Zoals we al eerder aan u hebben gemeld via de mail dienen wij als bedrijf zijnde ons te houden aan enkele spelregels. Deze spelregels gelden dan ook voor jullie als gast. Wij vinden het vervelend dat dit volgens u niet naar behoren was. Team BeleefBreda
Pluspunten
Groot bedrijf met heel veel verschillende mogelijkheden qua activiteiten, en midden in het centrum dus makkelijk te bereiken. Snel antwoord waardoor het snel geregeld kan worden.
VerbeterpuntenVia Google niet goed/snel te vinden als je zoekt op Escaperoom Breda, dus daar kunnen jullie denk ik nog klanten mee winnen als dat verbeterd wordt!
Beste Ilse! Bedankt voor deze tip! We waren hier al mee bezig, maar gaan dit proces nog iets meer opschroeven! Tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede klantvriendelijkheid, meedenkend en enthousiaste medewerkers (inclusief de hond).
VerbeterpuntenBij de prijsuitreiking kreeg het winnende team een prijs. Verbeterpunt is om de prijs kleiner te maken zodat alle winnende teamleden met een prijs naar huis kunnen gaan. Nu moest de prijs of gelijk genuttigd worden of met een persoon meegegeven worden. Voorstel, niet 1 grote prijs maar meerdere kleine prijzen naar het aantal deelnemers vh winnende team.
Beste Nathalie, Bedankt voor het invullen van de enquete! Onze huishond is tevreden met de complimenten! Je prijs voorstel zullen we zeker meenemen tijdens het nieuwe seizoen alhoewel we nu ook merken dat er enthousiast gereageerd wordt door andere groepen op onze grote prijs. De beste wensen voor 2018 en we hopen jullie dit jaar weer te mogen ontvangen! Met belevende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Veelzijdigheid van activiteiten
VerbeterpuntenUItleg van Escaperoom kan iets duidelijker. Er is een duidelijk pad wat gevolgd moet worden dat was ons alleen niet helemaal duidelijk. Kan overigens ook aan ons liggen
Beste Danny, Bedankt voor je feedback! Wij gaan er op letten dat iedereen die opgejaagd wordt door de jager weet wat hem te doen staat! De beste wensen voor 2018 en we hopen jullie dit jaar weer te mogen ontvangen! Met belevende groet, Team BeleefBreda
Beste Carina, Bedankt voor de beoordeling! Het was een feestje om met zo een grote groep de binnenstad van Breda een beetje op zijn kop te zetten! De beste wensen voor 2018 en we hopen jullie dit jaar weer te mogen ontvangen! Met belevende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
benadering positief; spel prima opgezet
Verbeterpuntenverwarming mag hoger staan; was koud in het pand ontvangst professioneler; drankjes bestellen verliep traag
Beste Hans, Bedankt voor de beoordeling. We zijn blij te lezen dat jullie een goede battle of the sexes hebben gehad. We proberen natuurlijk ten aller tijden onze gasten op de wenken te bedienen, maar onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het begeleiden van onze spellen en hebben helaas niet allemaal horecaervaring. Daardoor kan dit trager lopen dan gewend. De beste wensen voor 2018 en we hopen jullie dit jaar weer te mogen ontvangen! Met belevende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
We vonden het erg leuk om te doen. En Mark was een gezellige spelleider.
VerbeterpuntenHet was toen het eenmaal ging schemeren zo donker (gebrek aan lampen) dat we elkaar haast niet meer konden zien. Het zou prettig zijn als jullie een eigen koffie/thee automaat hebben. Het moordspel was erg leuk, maar één van de 3 teams is nog steeds van mening dat op het eind 'de grote markt' evengoed had gekund als de 'havermarkt'. De andere teams hadden goed gegokt. De bowlingbaanvraag over de omgevallen pinnen was trouwens ook wel dubieus.
Beste Marielle, Bedankt voor de feedback! Goed om te horen dat jullie het naar je zin hebben gehad! Aan het licht wordt per direct gewerkt. We hebben voor de koffie/thee gekozen voor kwaliteit zodat de spelleider zelf zich kan concentreren op de groep. Wat betreft de inhoud van het spel is deze dekkend met alle hints die je kunt verdienen. Wij wensen jullie fijne dagen! Team BeleefBreda
Pluspunten
Op tijd Enthousiast Locatie
VerbeterpuntenMicrofoon Vaker een tussenstand Iets speelser & fanatisme aanmoedigen Spel zelf had spectaculairder gekund
Beste Richard, Bedankt voor je snelle feedback! Wij nemen deze punten mee in het spel. We hebben het spel wel zo gemaakt dat iedereen van jong & oud mee kan doen met het spel! Fijne dagen en tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Snelle reactie, flexibel in meedenken.
VerbeterpuntenProfessionaliteit vanuit de medewerkers op locatie, dat kan wat beter.
Beste Minke, Bedankt voor je feedback en het gesprek dat we net telefonisch hebben gehad. Wij gaan er zorg voor dragen dat de collega's nog beter hun best gaan doen tijden de Quiz! Fijne dagen! Team BeleefBreda
Beste Marco, Bedankt voor de beoordeling! Fijne dagen! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede sfeer, leuke meid die het ‘presenteerde’.
VerbeterpuntenQua prijs vond ik het toch wel aan de hoge kant voor alles wat het inhield. Misschien is een totaalprijs toch beter. Ik vond het ook jammer dat er geen persoonlijke aandacht of felicitatie kwam voor de bruid. Toch net even dat tikje persoonlijker.
Beste Wendy, Bedankt voor je feedback! Bij ons draait het feest natuurlijk om de gehele groep en Ik hou van Holland is een spel dat met meerde mensen gespeeld wordt. We proberen dan de aandacht ook goed te verdelen. De prijs is natuurlijk inclusief 2 drankjes, dus qua speltijd, drankjes en begeleiding vinden wij onze prijs de beste prijs om aan te bieden. Fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad en tot een volgende keer! Met Hollandse groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Mooie locatie. Er is iets van te maken
VerbeterpuntenVan de escaperooms die ik heb gedaan was deze er eentje waar weinig interactie was met de ruimte. (De platenspeler was wel goed gevonden). Er waren geen geheime doorgangen of verborgen plekken. Dat was wat jammer. De focus lag duidelijk op cijfersloten
Beste Jorden, Bedankt voor je feedback en je aanbeveling! Iedereen ervaart een escaperoom natuurlijk anders en gelukkig zijn de reacties over het algemeen lovend. Als jullie daadwerkelijk de escaperoom hadden gehaald hadden jullie waarschijnlijk nog een geheime doorgang gevonden. Van de vele sloten is 1/4 cijferslot. Bedankt voor de opmerkingen in elk geval! Fijne dag en tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Enthousiaste medewerker, centraal gelegen locatie, ruim aanbod aan activiteiten.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken. Ga zo door!
Hallo Joanne! Bedankt voor deze mooie feedback! We zijn blij dat jullie je zo vermaakt hebben in het mooie bredase centrum en de moord hebben opgelost! Tot een volgende keer! Met speurende groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed georganiseerd, goede locatie centrale locatie, goede begeleiders.
VerbeterpuntenIk weet dat jullie organisatie "Beleef Breda" hebt & het om Breda draait, sommige opdrachten waren alleen te moeilijk voor mensen die niet uit Breda komen. Voor bedrijfsuitjes heb je dit al snel. Dat zou ik wat aanpassen om het voor elke Nederlander toegankelijker te maken
Beste Geke, Heel erg bedankt voor de feedback en de opmerkingen! Het idee van "Wie is de mol" is natuurlijk om een spel te maken waar alles draait om het grote onbekende. We proberen dit dus ook door onze opdrachten daarop aan te passen. We nemen deze opmerking zeker mee in de evaluatie over het spel en kunnen dan zien of er een aanpassing nodig is. Met mollende groet Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda