Pluspunten
Snelle reactie op mails, duidelijke offerte, vriendelijk en jong personeel, originele activiteiten
VerbeterpuntenDe moordzaak had iets moeilijker mogen zijn, dan was het competitie gevoel ook hoger geweest
Goedemorgen Irma, Bedankt voor de feedback! We hebben de moordzaak voor elke leeftijd opgezet waardoor we sommige opdrachten makkelijk hebben gemaakt en andere opdrachten moeilijker. Tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke ontvangst, spelleidster Lauren deed het erg leuk.
Beste Angela, Bedankt voor de complimenten! Wij gaan dit zeker doorgeven aan onze collega! Tot een volgende keer? Met hollandse groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed centraal in Breda, makkelijk te vinden. Vriendelijke ontvangst en goede uitleg van het spel.
VerbeterpuntenWas wat rommelig met verschillende groepen die op dezelfde momenten binnen kwamen. Verder weinig.
Hallo Rob, Bedankt voor de beoordeling! We proberen onze groepen zo goed mogelijk te stroomlijnen, maar soms komt er wel eens een groepje te vroeg of te laat binnen wandelen. Laten er het houden op een gezellige boel met al die mensen door elkaar heen! Tot een volgende keer! Met speurende groet Team BeleefBreda
Hey Koen! bedankt voor de dikke voldoende! Hier doen we het voor! Tot een volgende keer?! Met hollandse groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed contact vooraf. Denken mee. Spelleider was erg leuk. Bracht sfeer en maakte het spel. Leuk dat het in de kroeg wordt gespeeld. Dit maakt ook meteen een sfeertje.
Verbeterpunten€22,- per deelnemer aan de prijzige kant voor een grote groep. Als we met minder waren geweest hadden we hetzelfde spel voor een kleiner bedrag gespeeld. Jammer dat de drukknoppen niet werkten.
Beste Marloes, Bedankt voor de feedback en de complimenten. De prijs is een samengesteld bedrag van 2 drankjes, de begeleiding, de locatiehuur en natuurlijk de activiteit. We hebben deze prijs natuurlijk berekend zodat we deze prijs- kwaliteit kunnen waarborgen. Tot een volgende keer bij een andere activiteit! Met Hollandse Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Snelle duidelijke reactie op mails. En ook op een sms Goede informatie
VerbeterpuntenKort aanduiding van de route! Was even zoeken voor ons. We waren niet bekend in Breda.
Hallo Sabine! Bedankt voor de feedback! Wij zijn al geruime tijd bezig met een fatsoenlijke aanduiding voor onze gasten, maar we dienen dit helaas te spelen via de gemeente. Hopelijk hebben we het geregeld voordat jullie de volgende keer weer hier in Breda zijn! Met jagende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Heel gezellig en leuk meisje die ons begeleidde tijdens de activiteit! Iedereen werd goed gestimuleerd voor een actieve deelname aan de activiteit, ondanks het mindere weer. Voor de activiteit alles snel en goed afgehandeld via de mail.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Goedemiddag Femke! Dit is nou eens een fijn bericht om te horen! Bedankt voor al deze pluspunten! Wij geven de complimenten door aan onze collega! Tot een andere keer in het mooie Breda! Met spelende Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke accessoires Duidelijke uitleg Goed georganiseerd
VerbeterpuntenDe drukbellen van ik hou van holland mogen harder gaan... om discussie over wie eerder had gedrukt te voorkomen!
Beste Kim, Bedankt voor de feedback en de complimenten! Wij zijn al een geruime tijd op zoek naar buzzers met een harder volume, maar dat schijnt nog een gat in de markt te zijn. Helaas hebben wij ze nog niet gevonden! We zien jullie snel bij een andere activiteit?! Met Hollandse Groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Contact verliep erg makkelijk en er werd snel op mailtjes gereageerd.
VerbeterpuntenUitrusting en toelichting bij het tandem fietsen mag wel wat beter. Er zaten 3 oude fietsen bij met slappe banden en een trapper die los raakte
Beste Jolanda, Bedankt voor de verbeterpunten! Wij gaan dit doorgeven aan onze samenwerkingspartner zodat deze ook op de hoogte is. Met trappende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed, leuk georganiseerd en een aardige dame die deze middag onze gastvrouw was
VerbeterpuntenIk vond de vraag om een moslim te vragen met rugzak en baard nogal een vervelende vraag om een foto te maken.
Beste Ton, Bedankt voor je feedback! Je geeft een goed verbeterpunt aan alhoewel we op zoek zijn naar een man met een baard met een rugzak. De combinatie kan voor verwarring zorgen inderdaad en deze combinatie is ook moeilijk te vinden waardoor de moeilijkheid van de foto omhoog gaat. Wij hebben deze insteek genomen om deze combinatie aan te vragen net zoals de dame met de rollator. Natuurlijk begrijpen we uw punt en gaan we kijken naar een aanpassing! Fijn om te lezen dat jullie een leuke moordzaak hebben gehad! Tot een volgende keer?! Met speurende groet Team BeleefBreda!
Pluspunten
* van te voren een goede communicatie * geweldige escaproom-ruimte
Hey Marlotte! Bedankt voor het invullen en je feedback! We hopen wel dat jullie ontsnapt zijn? Tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Geen.
Verbeterpunten- Beeldfragmenten bij de quiz niet te zien, kwam door "oude" kabel; - Slechte kwaliteit geluid; - Ging erg snel; - Drankjes kregen we pas na half uur; - Veel verouderde vragen. N.a.v. recensie heeft Beleef Breda telefonisch contact opgenomen. Het volgende hebben ze teruggestuurd: Bedankt voor de feedback en de telefonische toevoeging. Helaas zijn de bovenstaande genoemde punten voornamelijk externe locatieproblemen. Desalniettemin staan wij natuurlijk garant voor onze samenwerkingspartner en zullen wij deze verbeterpunten samen met de locatie gaan aanpakken! Ik hoop dat u ons telefonisch gesprek ook als verhelderend heeft ervaren en dat u ons kunt verplaatsen in de situatie! Echter vind ik niet dat de klant een onderscheid kan maken tussen externe of interne problemen, aangezien wij één aanspreekpunt hadden en geen invloed hadden op de locatie. Daarnaast wil ik mijn recensie verder niet aanpassen, wij waren niet teveden en zouden het niet aanbevelen.
Beste Mandy, Bedankt voor de feedback en de telefonische toevoeging. Helaas zijn de bovenstaande genoemde punten voornamelijk externe locatieproblemen. Desalniettemin staan wij natuurlijk garant voor onze samenwerkingspartner en zullen wij deze verbeterpunten samen met de locatie gaan aanpakken! Ik hoop dat u ons telefonisch gesprek ook als verhelderend heeft ervaren en dat u ons kunt verplaatsen in de situatie! Bedankt en tot ziens! Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke begeleiding gehad van een erg vriendelijke meid.
Hallo Erwin! Wij gaan dit zeker doorgeven aan onze collega! We zijn dan stiekem wel benieuwd of er meer gestept of gedronken is geworden! ;) We zien jullie graag een keer terug in het mooie Breda! Met vriendelijke groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Behulpzaam, snelle reactie
VerbeterpuntenWist niet dat ik €300 borg moest betalen.
Goedemiddag Esther! Bedankt voor de complimenten! De € 300,00 borg staan in de algemene tekst vermeld op onze site voordat u daadwerkelijk boekt. Met scheurende Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede en snelle reacties en afhandeling. Denken goed mee!
Hallo Karin, Wat fijn om te lezen dat jullie fijne activiteiten hebben gehad! Ik hou van Holland blijft een klassieker! Tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
Personeel is enthousiast, vriendelijk . Spel is leuk om te doen . In eerste instantie kwam 3 uur erg lang over echter vanwege de varieteit vloog de tijd.
Hallo Patty! Bedankt voor de complimenten! We gaan dit zeker doorgeven aan het personeel! Goed om te lezen dat de tijd voorbij gevlogen is! Een moordzaak is natuurlijk iets waar je tijd voor moet nemen! ;) Met speurende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijk personeel, zowel tijdens voorbereiding as bij activiteit
Goedemiddag Laura! Wat fijn om te lezen dat jullie een leuke kroegentocht hebben gehad! Met steppende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Erg leuke meid die de presentatie deed, Els
Verbeterpunten-
Beste Muriel, Bedankt voor je tijd! Wij gaan de complimenten doorgeven aan onze instructrice! We hopen dat jullie elkaars geheimen hebben leren kennen! ;) Met rankende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Makkelijk te boeken en duidelijke communicatie vooraf. Prijs kwaliteit verhouding in orde.
VerbeterpuntenWij waren wat verlaat en hierdoor kregen wij eigenlijk geen uitleg voor de activiteit. Ik snap dat er een tijdschema is maar kreeg niet de indruk dat er na ons nog een groep kwam. Door het gebrek aan uitleg was er onduidelijkheid en geen beleving.
Beste Daan, jullie waren inderdaad een half uur te laat. Wegens andere programma's na jullie dienen we helaas de tijd in de gaten te houden zodat ook de andere gasten fijn ontvangen kunnen worden. Wij hebben daadwerkelijk de tijden van jullie opdrachten iets korter gemaakt. Dit doen we vaker wanneer een groep te laat is en zou niks moeten veranderen aan de beleving. Bedankt voor de feedback in elk geval en tot ziens! Met speurende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Was super leuk
Hey Marjolein! Jullie zijn ontsnapt? Of zijn jullie gevangen door onze jager? Goed om te lezen dat jullie het in elk geval naar jullie zin hebben gehad! Tot een volgende keer? Met ontsnappende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Heel vriendelijk personeel met verstand van zaken, werden heel goed ontvangen en in overleg tafel keuze kunnen maken.Alleen maar lof.
Beste Andre, Bedankt voor de feedback! Wij gaan de complimenten zeker doorgeven aan onze samenwerkingspartner! Tot een volgende keer in het mooie Breda! Met proostende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijk ontvangst, prettige begeleiding, leuk inhoudelijk moordspel, consumpties (gewoon bourgondisch flesjes Juup :)) bij de activiteit.
Hey Janne, Wij houden van Bourgondisch leven en moorden oplossen bij BeleefBreda! ;) Graag zien we jullie dan ook terug bij een andere activiteit! Met bourgondische groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Ter plaatse betalen wad geen probleem. Aardige begeleidster.
VerbeterpuntenGeen reactie gehad op mijn e-mail betreft het biet ontvangen van een bevestiging.
Beste Eva, Bedankt voor het invullen van onze enquête! Wij hebben een laatste mailcontact gehad op 9-10 waarin wij u een bevestiging hebben gestuurd. Hierna kunnen we niks meer in ons systeem terugvinden. Met Vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijk personeel, leuke activiteit (escaperoom), erg leuk bedacht
VerbeterpuntenDuidelijkheid over waar je savonds naar binnen kan, wij hebben echt goed moeten zoeken. Niemand was bereikbaar dus heb noodnummer moeten bellen.
Beste Laura, Bedankt voor de feedback! Logistiek zijn we aan het kijken wat de beste aanduiding is! Bedankt voor de tip! Team BeleefBreda!
Pluspunten
De snelle service via de chat op de site. Nadat ik had gevraagd of er nog plaats was, werd mij meteen aangeboden om het direct te regelen en een paar minuten later had ik de bevestiging al binnen. Top! De service op de locatie zelf was goed evenals de uitleg over de kanotocht.
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn als het personeel zou weten welke afstand we hebben afgelegd.
Hey Inge, Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent over onze service! De afstand is trouwens 6,2 km! Met peddelende groet Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda