Pluspunten
- we werden geholpen door leuke dames - aangezien er een flinke regenbui aankwam hebben de dames ons de mogelijkheid geboden even de bui af te wachten en daarna pas te gaan kanoën. - we hebben een leuke middag in de kanoës gehad.
Verbeterpunten- niet heel duidelijk zichtbaar vanaf de weg. - het hokje bij de kanoverhuur zag er erg rommelig uit (Evt. ook kluisjes voor waardevolle spullen een mogelijkheid?) - Het zou goed zijn om duidelijker op de website aan te geven welke parkeergarages (incl. adressen) in de buurt liggen van de accomodatie.
Goedemiddag Femke/ Joannne, Bedankt voor jullie feedback! Om even op jullie verbeterpunten in te gaan kunnen wij u melden dat op uw bevestiging de straatnaam staat betreffende uw locatie. Ons ponton ligt natuurlijk in het water, dus ook lager dan de normale weg. Wij hebben ten allertijden kisten op ons ponton om uw waardevolle spullen te plaatsen. Daarnaast staat op het 3de blad in uw bevestiging 3 mogelijkheden om in de buurt te parkeren. Waarschijnlijk heeft u daar over heen gelezen. We zien jullie graag snel terug in het mooie breda! Met sportieve Groet Team BeleefBreda
Hey Tom! Bedankt voor je beoordeling! We hopen dat je niet teveel geraakt bent door rondvliegende verfballen?! Tot een volgende keer! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Enthousiaste en spontane mensen. Alles wordt goed gecommuniceerd.
VerbeterpuntenAlternatieve programma's bij extreem weer.
Goedemiddag Karin! Bedankt voor de feedback! Normaal gezien hebben we een programm klaar liggen voor extreem weer. Dit programma hadden jullie alleen dus al geboekt, dit was namelijk Breda in Beeld. Goed om te zien dat het team er ondanks de stromende regen nog volledig voor ging! We hopen jullie de volgende keer te ontvangen met beter weer! Met speurende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Groot aanbod. Snel, duidelijk en vriendelijk geholpen. Activiteit was super leuk
VerbeterpuntenHet is lastig dat je de locatie pas krijgt na het boeken.
Hey Carlijn! Bedankt voor je feedback! Wij gaan de complimenten doorgeven aan de samenwerkingspartner! Met shakende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Communicatie, soort activiteiten. Voorbespreking en afronding.
VerbeterpuntenZo spoedig mogelijk beamer herstellen op kantoor ivm uitleg.
Goedemiddag Dick! Bedankt voor het hoogst haalbare! De foto's zagen er erg gezellig uit! De beamer is onderhand alweer hersteld! Tot ziens! Team BeleefBreda
Pluspunten
uitgebreid aanbod
Verbeterpuntenbeter organiseren, beter afstemmen programma, meerdere route boekjes en klantvriendelijker personeel.
Goedemiddag Suzanne! Bedankt voor je feedback en het invullen van de enquete! Wij nemen vandaag telefonisch contact met u op om de verbeterpunten te bespreken! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Heel prettig contact gehad met dit bedrijf en ze zijn vriendelijk en denken mee!
Hey Marianne, Wat een slecht weer was het die dag zeg! Fijn om te zien dat je een top team hebt die niet bang is voor een beetje regen! We hopen jullie te verwelkomen op een zonnigere dag! Tot ziens! Team BeleefBreda
Pluspunten
Snelle, Duidelijke en vriendelijke communicatie bij het afhandelen van de reservering. Stipte, vriendelijke en duidelijke afhandeling bij het ophalen en terugbrengen van de boten.
VerbeterpuntenIk kan nu niets bedenken.
Hallo Jeroen! Bedankt voor de feedback! Goed dat jullie kanotocht naar behoren was! Het is natuurlijk een heel mooi rondje in de singels! Tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke, enthousiaste en vriendelijke medewerkers. Goede ontvangst. Brengen juiste sfeer gedurende de activiteiten en stralen plezier uit.
VerbeterpuntenAvondprogramma was dubbel geboekt. Op verzoek is de start uur verschoven. Gelukkig ook het middagprogramma (Wie is de Mol) kunnen verlaten. Helaas hier geen tegemoetkoming in ontvangen. Een heel klein smetje. Meer niet.
Goedemiddag Dennis! Bedankt voor je mail. Wij vinden het ook vervelend dat onze samenwerkingspartner een dubbele boeking had staan. Gelukkig hebben we met u in overleg een passend programma kunnen maken. Tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede bereikbaarheid en snelle terugkoppeling, zowel per telefoon als per mail. Goede locatie en leuke spellen.
Goedemiddag Angela, Bedankt voor het invullen! Leuk om te horen dat jullie een dagje een echte Redneck zijn geweest! Goodday All! Team BeleefBreda
Pluspunten
Het was een hele leuke middag! De kano was netjes en er was een mooie vaarroute.
VerbeterpuntenMisschien moeten de peddels een keer nagekeken worden. Sommige waren oud, versleten of kapot.
Beste Lotte, Bedankt voor het invullen! Goeie Tip over de peddels! We zijn er meteen mee aan de slag gegaan! Tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede en duidelijk communicatie. Mee denken en klantvriendelijk.
VerbeterpuntenNvt
Hallo Esther! We hebben ons erg vermaakt met jullie 120 leerlingen op het water! We zien jullie graag volgend jaar weer terug! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
vlotte afhandeling, mooie schone boten met kussens
Verbeterpuntenpinautomaat
Hallo Willem-Jan, Wat fijn dat jullie een leuke boottocht hebben gemaakt over de Bredase Singels! We zien jullie natuurlijk graag snel een keer terug! Met varende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed geregeld
Beste Valerie, Bedankt voor de feedback en het invullen! Met vriendelijke groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed aandacht voor de klant
VerbeterpuntenHet weer was wat minder maar dat is een risico wat je hebt
Beste Jeroen, Bedankt voor het invullen! Team BeleefBreda
Pluspunten
Klantvriendelijk, staan open voor kritiek, gezellig, mooie ascaperoom, prachtige aangekleed, op het laatste moment de reservering aangepast... zelf niet goed gekeken dat het fout was. Maar zonder problemen aangepast. Onze complimenten.
VerbeterpuntenAangeven op de siste dat het een escaleren is voor gevorderden. (Tot de helft komen is echt een desillusie en vermindert de pret gedurende te tijd vordert). Meer halen uit het thema: "niet voor bange konijntjes", weet hadden meer spektakel eromheen verwacht.
Beste Linda, Bedankt voor je feedback! Fijn om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! We proberen mensen natuurlijk een beetje te laten schrikken, maar voor iedereen is de schrikreactie natuurlijk anders. Met jagende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede communicatie. Heldere afspraken.
VerbeterpuntenAangeven dat wel een koelbox aanboord van luxe sloep staat voor eigen drank
Beste Heer Offereins, Bedankt voor uw ingevulde formulier. In onze bevestiging staat daadwerkelijk dat er een kleine ruimte aanwezig is voor de drankjes om te koelen. Goed om te lezen dat alles naar wens was! Vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijk Gastvrij Leuke activiteit
Verbeterpunten-
Beste Janne, Een dikke voldoende voor onze nieuwe escape room! Dat lezen we graag! Tot snel bij een ander spel van ons? Met jagende groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Klantvriendelijkheid.
VerbeterpuntenGeen.
Goedemiddag Marco, Bedankt voor jouw feedback! Sportief met een kano door de singels! Tot een andere keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenSnellere communicatie (alleen kantoortijden bereikbaar)
Ahoy Debbie! Fijn om te lezen dat jullie heerlijk hebben gevaren. Voor dringende zaken is ons noodnummer altijd beschikbaar! Dit staat op de site en de bevestiging. Tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
- Goed geregeld - Goed georganiseerd
Hallo Simone, Bedankt voor je pluspunten! Hier worden wij erg blij van! We hopen wel dat jullie de dader hebben kunnen vinden! Met speurende Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke activiteiten
VerbeterpuntenAfspraak tbv ophalen steppen beter omschrijven
Hey Robin, Bedankt voor het invullen van de enquete. We zien jullie graag terug! Met steppende Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
- positief personeel. Erg enthousiast. - vriendelijke ontvangst, erg gastvrij. -
Verbeterpunten- bij ons spel zat een vraag over de grote kerk. Wij zijn de grote kerk binnen gegaan, wat achteraf dus niet nodig was, maar we waren niet het eerste groepje wat daar binnen kwam. De medewerkers van de grote kerk lieten duidelijk merken dat ze dat niet heel leuk vonden. Misschien zou deze vraag iets aangepast kunnen worden of erbij gezegd worden dat ze niet naar binnen hoeven. - wat ik jammer vond, maar ook wel weer begrijp, bij ons konden op het laatste moment toch 3 mensen niet mee wegens omstandigheden. Voor Deze mensen is wel 3 x 22,50 betaald. Wij krijgen hier alleen niets van terug. Misschien is het in de toekomst toch nog mogelijk om hier een regeling in te treffen.
Beste Bente, Bedankt voor de uitgebreide feedback! Wij als BeleefBreda zijnde willen jullie graag alles van Breda laten zien, dus ook de binnenkant van de kerk. Helaas hebben we algemene regels opgesteld betreffende de persoonswijzigingen. We dienen natuurlijk bij iedereen dezelfde regels te hanteren. We hopen dat jullie de moord hebben opgelost! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed terrein om lekker bezig te zijn
VerbeterpuntenSommige spellen zijn wel heel simpel. Én we zouden moonshine maken. Hebben we niet gedaan
Hey Erwin, Bedankt voor je feedback en aanbeveling. Zoals op de site vermeld staat zijn de catergorieen een opsomming van de spellen die we spelen. Deze worden daadwerkelijk niet allemaal in een spel gespeeld. De spellen houden we juist lekker simpel zodat iedereen ongedwongen mee kan doen. We zien jullie graag terug bij een andere activiteit van ons! Tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
Het contact via beleef Breda was super!
VerbeterpuntenOp locatie aangekomen met alle 13 meiden werd er raar gereageerd door de twee meiden die aan het werk waren. Vervolgens waren de kano's die we hadden gereserveerd niet klaar. Dus werden we in kano's neergezet die lek waren. Gevolg iedereen zat een uur lang in een kletsnatte broek. Ik had een grote kano gereserveerd maar kreeg allemaal kleintjes. Het kwam over alsof ze verrast waren door onze komst. Vervolgens word ik als organisator van het vrijgezellenfeest aangesproken in het bijzijn van de vrijgezel dat ik niet voor voldoende mensen betaald had. Ik vond dit best onbeleefd om te bespreken waar een hele groep bij staat. Ik had voor 14 man betaald terwijl we uiteindelijk maar met 12 waren. Ik kreeg toen een beetje nors terug dat ze het wel met haar baas zou bespreken. Vervolgens willen wij met onze eigen groepjes in de kano stappen. Waardoor een van die meiden van beleef Breda besluit om ons te nummeren. Als ik zeg dat we het zelf wel regelen en dat iedereen gewoon bij degene in de kano kan zitten die ze leuk vinden word er boos gereageerd. De tocht was leuk, maar iedereen had het naar de kanotocht nog over de meiden die ons geholpen hadden en dit was niet in positieve beleving. Leuk uitje, maar geen leuk personeel. Ook onderling een stel wat ik niet meer samen in zou zetten. Elkaar af blaffen terwijl een groep van 13 man toe staat te kijken komt ook een beetje ongemakkelijk over.
Beste Lindy, Bedankt voor je uitgebreide feedback. De verbeterpunten die jullie aangeven zijn doorgenomen en de feedback vanuit de instructeurs is hierop gegeven. Wij hebben dit naar u toegestuurd natuurlijk. De opvattingen van de instructeurs liggen niet in lijn met datgene dat u verteld, maar wij vertrouwen erop dat iedereen een andere visie en opvattingen heeft en dat we elkaar begrijpen. We zijn blij dat het contact naar behoren was en dat jullie een fijne kanotocht hebben gehad. Tot een volgende keer in de Bredase singels Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda