Pluspunten

Spontaan personeel. Blijven continu bij het spel betrokken. "Leuke" moordzaak. Zit goed in elkaar. Gespeeld met de familie (volwassenen en kinderen (pubers). Leuk voor iedereen. Een absolute aanrader!!!

Pluspunten

- Zeer goede instructies en introductie- Prima service (omwisselen voertuigen) - Prachtige routes om te volgen doorheen Breda

- Voertuigen snel nakijken voor het vertrek

Pluspunten

Prima boot. Goede uitleg over het bedienen van de motor/de boot. Handige vertrekplaats.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijne ontvangst en duidelijke uitleg gekregen !

Pluspunten

Nette ontvangst, leuke activiteit, goed geregeld en duidelijke uitleg. Genoeg aandacht voor de groep.

Het was erg druk, en er was maar 1 wc...

Pluspunten

alles goed en snel geregeld, zeer flexibel

Pluspunten

Leuk programma, we hebben erg gelachen

Pluspunten

De borrelboot was prima georganiseerd: kwam op tijd aan en had lekker veel te eten en te drinken bij zich. Heerlijk om in alle rust Breda vanuit het water te bekijken!

Iets vertellen over markante punten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vrolijk personeel... duidelijke uitleg

Nvt

Pluspunten

Vriendelijke, behulpzame medewerkers. Doen wat ze zeggen dat ze doen. Leuke activiteit om samen met de kids te doen!

Iets grotere tonnetjes waar een rugzak in past...voor onderweg.

Pluspunten

was weer een prima verblijf, elk jaar is de organisatie top.

Pluspunten

Vriendelijk, snelle reacties op vragen, locatie goed bereikbaar

Wij kregen 1 slot niet geopend. Code was correct, maar het slot werkte niet. Iedereen heeft het geprobeerd, slot omdraaien werkte ook niet. Slot vervangen?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie locatie. Snel mailcontact.

De weersvporspellingen in Nederland kloppen tegenwoordig amper meer. Wij hadden vrijdags een redelijk goede voorspelling en die zaterdag was het onweer en echt heel erg slecht weer. Het annuleringsbeleid mag wat bwtreft de 24uur van te voren wel afgeschaft worden naar altijd annuleren ook dezelfde dag. Of tot 2uur voor aanvang. Natuurlijk wel alleen bij echt slecht weer als bijna onweer wat wij hadden. Dat was jammer.

Pluspunten

vlotte afhandeling niet te duur route bijgevoegd

bootjes mogen stiller

Pluspunten

Behulpzaam met uitleg enz.

Gebruik een pinautomaat. Bootjes voor 2-3 personen is volgens mij een gat in de markt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle communicatie.

prijs conform concurrenten laten zijn. Bootje Varen bleek achteraf veel goedkoper te zijn. Daarnaast zorgen voor duidelijke richtlijnen qua veiligheid met bootje varen tijdens het Singel zwemmen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bootje goed verzorgd.

Annuleringsverzekering ivm weer afgesloten. Deze willen activeren wat vervolgens minimaal 24 uur van te voren had moeten gebeuren. Lekkere annuleringsverzekering. Geld klopperij!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie, Goed geregeld, Prettige en vriendelijke mensen

De BBQ was een aanfluiting. Aardige mensen, goede bediening enz.. Echter voor 17,50 pp 1 worstje, 1 sate stokje de satesaus ging meteen mee terug en hebben we gezien maar niet geproefd, hamburger en biefstukje Wat stokbrood, 2 kleine bakjes sla. En iets wat lijkt op kruidenboter? Ik ben zelf 40 jaar kok geweest en begrijp best dat er geld verdiend moet worden. Doe er minimaal een paar frites bij of zo ( kosten 2 euro voor 2 1/2 kilo), maar dat wordt waarschijnlijk moeilijk, omdat ze daar niet op ingericht zijn Maar dit was een aanfluiting!

Pluspunten

Makkelijk en flexibel

Naar mijn mening geen. Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Super geregeld!!

Vooral zo door blijven gaan.

Pluspunten

Snelle en correcte communicatie en vriendelijk personeel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Professionaliteit, aanbod, klantvriendelijkheid tijdens het uitje

Vriendelijker klantcontact bij online boeking. De regels zijn streng betreft offerte, bevestiging, het aantal personen, annuleren, op tijd betalen etc. Ik had er niet zo'n goed gevoel bij....

Pluspunten

Correct,vriendelijk,behulpzaam.

Pluspunten

Leuke uitjes!

Aangeven waar het evenement gehouden word. Dit was mij niet doorgegeven en door speurwerk ben ik hier zelf achter gekomen.

Pluspunten

wij waren erg te vrede over onze borrelboot n echte aan rader het positieve is zo door gaan

we hadden alleen maar positieve punten

t Sas 8

4811 WC Breda

765205957

Over Beleef Breda

BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda