Pluspunten

Jammer dat het weer niet helemaal mee werkte, een uur regen gekregen. Prima verzorgd, netjes te woord gestaan, ook met een andere aanlegplaats, in verband met een evenement.

Niets op aan te merken.

Pluspunten

Vriendelijke mensen.

Contact kan wat beter.

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Pluspunten

makkelijk geregeld, vriendelijke service.

meer aanlegplekken, kennis van openbare wc's zodat men tussentijds naar de wc kan

Pluspunten

Klantvriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aardige mensen

Beetje onzekere uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Contact voor boeken loopt vloeiend

jammer dat de aangegeven tijden niet worden gehanteerd , wij hadden tot kwart over 2 geboekt en hij bleef volhouden tot 14:00 uur omdat er dan een volgende boeking was. Jammer dat daar over gelogen werd , als hij het normaal had gevraagd of we er problemen mee hadden om een kwartiertje eerder te stoppen dan had dat prima geweest. Nu met nare nasmaak weggegaan

Pluspunten

Goed bereikbaar. Snelle reacties.

Mogelijk werken met opties.

Pluspunten

gastvrij,,vriendelijk

Kan geen verbeterpunten bedenken

Pluspunten

Snelle reacties per mail, snelle afhandeling van vragen

Pluspunten

Leuke thema's

Pluspunten

Jong

Geef mensen standaard een glas of rietje bij flesje limonade. De opdracht is voor mensen die niet bekend zijn in Breda best lastig.

Pluspunten

Snelle en correcte behandeling van mails. Vriendelijke en attente medewerkers!!

Pluspunten

Duidelijke site. Overzichtelijk en simpel.

Info over gekozen activiteit dient compleet te zijn. Wij wisten niet waar we moesten zijn voor onze activiteit. Blijkbaar zijn er 3 verschillende bedrijven die iets met bootjes doen in De Haven van Breda. Daardoor waren we te laat en was de activiteit ingekort.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk aanbod van activiteiten.

Bij zo'n activiteit van 2 uur is het wellicht handig dat de activiteit ook zittend gespeeld kan worden. De opzet is leuk, maar kan zeker verbeterd worden. Wanneer je naar het programma Ranking the stars kijkt op televisie zit er hoogte verschil in tafeltjes. Dat is makkelijker te creëren als je denkt: voorste rij zit aan lage tafeltjes en de achterste rij aan de sta tafels met barkrukken. Als je kijkt naar de prijs-aanbod verhouding...2 drankjes en een fles bier als prijs is een beetje karig. Wij hebben zelf snacks besteld, maar een paar schaaltjes met nootjes/kaasstengels/tomaatjes o.i.d. was ook wel leuk geweest. Al met al denk ik dat je met meer aankleding van het geheel het een stuk leuker kan maken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Deze workshop is geboekt via Beleef Breda, de workshop was in Casa Lisetta. De zaak is erg leuk en sfeervol ingericht, van alle gemakken voorzien. De kwaliteit van de producten is hoogstaand. Mevrouw is ook erg aardig en een gezellig persoon voor een leuke recreatieve zondagmiddag.

Ons inziens paste de (hartige) hapjes beter bij een glaasje wijn dan bij koffie, echter staat dit los van het feit dat de koffie heerlijk was. De reden waarom wij maar 2 sterren kunnen geven is dat de totale sfeer werd bepaald door 1 persoon en dat is meneer. De opmerkingen die werden gemaakt waren vaak onbeschoft en de uitleg en beantwoording van vragen ging op een erg lompe manier. Wij moesten ons allen inhouden om ons niet teveel te gaan irriteren. Het leek meer op "herrie in de keuken" als op een recreatieve middag koken. Naar aanleiding van onze recensie heeft Beleef Breda keurig contact opgenomen om ons verhaal te horen, daar zijn we erg over te spreken. De derde ster is voor deze afhandeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke begeleiding

Duidelijker de locaties weergeven op de website

Pluspunten

Was erg gezellig, leerzaam en wij vonden allemaal dat de barman het onwijs leuk deed.

Niks veranderen, was heel leuk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke begeleiding en locatie

Erg duur voor wat je krijgt, meer competitie, kwalitatief betere spellen (in een rij bier atten is wel erg makkelijk verdient), spellen op de site komen niet overeen met wat je daadwerkelijk gaat doen (stoken van moonshine)

Pluspunten

Goed te bereiken voor vragen Goede duidelijke internetsite Zowel per telefoon als email snel en goed antwoord Helpen je graag

Kan er geen verzinnen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk opgezet spel

Weinig flexibiliteit voor een extra deelnemer. De Engelstalige dames voelden zich niet serieus genomen door een aantal opmerkingen. Toen ze bijvoorbeeld vroegen om te helpen met het vertalen van de instructiebrief werd gezegd 'Er staat in dat je niet de Mol bent en de rest is bullshit'

Pluspunten

Goede ervaring, komt afspraken na en communiceert goed als er iets dreigt mis te gaan

Pluspunten

Erg leuke activiteit in de stad, past bij alle leeftijdsgroepen. Teambuilding is top. Personeel was heel duidelijk, goede uitleg en enthousiast.

De afsluiting met Jenga.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Naar aanleiding van mijn slechte recentie heeft het bedrijf contact met mij opgenomen. Ik vind dat ze hier super mee opgaan en ze hebben het goed opgelost!

Een andere gids die boeiender kan vertellen over de stad, dit werd niet leuk verteld

Pluspunten

uitstekende service, aardige medewerkers en duidelijke afspraken

geen

t Sas 8

4811 WC Breda

765205957

Over Beleef Breda

BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda