Pluspunten
Jammer dat het weer niet helemaal mee werkte, een uur regen gekregen. Prima verzorgd, netjes te woord gestaan, ook met een andere aanlegplaats, in verband met een evenement.
VerbeterpuntenNiets op aan te merken.
Goedemorgen Gerard! Konden wij het weer maar bepalen, dan hadden we jullie een mooie zon gegeven! Bedankt voor het invullen van de enquete en we zien jullie graag terug op een zonniger moment! Met Vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijke mensen.
VerbeterpuntenContact kan wat beter.
Goedemiddag Mariska, Bedankt voor het invullen van de enquete. Fijn dat jullie het naar je zin hebben gehad bij Breda de Gekste! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenGeen
Beste Ad, Bedankt voor je tijd! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
makkelijk geregeld, vriendelijke service.
Verbeterpuntenmeer aanlegplekken, kennis van openbare wc's zodat men tussentijds naar de wc kan
Hallo Maartje! Bedankt voor het invullen. Wij begrijpen jullie verbeterpunten en zijn ook volop bezig met de gemeente om dit soort punten goed geregeld te krijgen! Bedankt en tot ziens! Team BeleefBreda
Pluspunten
Klantvriendelijk
Beste Ron, Bedankt voor de 10 pluspunten! Tot snel op het water in het mooie breda! Team BeleefBreda
Pluspunten
Aardige mensen
VerbeterpuntenBeetje onzekere uitleg
Beste Monique, Bedankt voor het invullen van de enquete! Goed om te zien dat de prijswinnaars van InBreda het ook naar de zin hebben gehad! Groetjes! Team BeleefBreda
Pluspunten
Contact voor boeken loopt vloeiend
Verbeterpuntenjammer dat de aangegeven tijden niet worden gehanteerd , wij hadden tot kwart over 2 geboekt en hij bleef volhouden tot 14:00 uur omdat er dan een volgende boeking was. Jammer dat daar over gelogen werd , als hij het normaal had gevraagd of we er problemen mee hadden om een kwartiertje eerder te stoppen dan had dat prima geweest. Nu met nare nasmaak weggegaan
Beste Leon, Bedankt voor het invullen van de enquete. Wij hebben natuurlijk uw verbeterpunt bekeken en u heeft zeer zeer gelijk. U stond alleen daadwerkelijk niet op de planning bij ons tot 14.15 uur. Het is dus niet ene kwestie van "liegen" maar een miscommunicatie tussen kantoor en ponton. Wij nodigen u daarom ook uit om nogmaals te komen varen of kanoeen op onze kosten om het kwartiertje dat u verloren bent dubbel en dwars in te halen. Tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed bereikbaar. Snelle reacties.
VerbeterpuntenMogelijk werken met opties.
Beste Onno, Fijn om te lezen dat jullie dag naar behoren was! We zien jullie snel een keer terug in Breda! Team BeleefBreda
Pluspunten
gastvrij,,vriendelijk
VerbeterpuntenKan geen verbeterpunten bedenken
Beste, Bedankt voor het invullen van onze enquete! Goed om te lezen dat jullie eigen bestuurde motorboot avontuur een groot succes was! Tot een volgende keer?! Team BeleefBreda
Pluspunten
Snelle reacties per mail, snelle afhandeling van vragen
Goedemiddag Reinoud, Bedankt voor je feedback! Wij gaan de punten doorgeven aan onze samenwerkingspartner! Tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke thema's
Beste Ada, Bedankt voor de feedback! Wat een toffe ervaring om met 71 personen een citygame te spelen! Jullie enthousiasme heeft onze dag helemaal perfect gemaakt! Tot een volgende keer? Team BeleefBreda
Pluspunten
Jong
VerbeterpuntenGeef mensen standaard een glas of rietje bij flesje limonade. De opdracht is voor mensen die niet bekend zijn in Breda best lastig.
Beste Jeanine, Bedankt voor de enquete! We pakken de punten op en gaan er zeker iets mee doen! Bedankt! Team BeleefBreda
Pluspunten
Snelle en correcte behandeling van mails. Vriendelijke en attente medewerkers!!
Verbeterpunten--
Beste Ingrid, Bedankt voor de enquete! Goed om te lezen dat jullie het leuk hebben gehad bij "ik hou van holland' Met hollandse groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Duidelijke site. Overzichtelijk en simpel.
VerbeterpuntenInfo over gekozen activiteit dient compleet te zijn. Wij wisten niet waar we moesten zijn voor onze activiteit. Blijkbaar zijn er 3 verschillende bedrijven die iets met bootjes doen in De Haven van Breda. Daardoor waren we te laat en was de activiteit ingekort.
Beste Rene, We hebben dit nu opgelost dankzij uw tip! Bedankt! Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuk aanbod van activiteiten.
VerbeterpuntenBij zo'n activiteit van 2 uur is het wellicht handig dat de activiteit ook zittend gespeeld kan worden. De opzet is leuk, maar kan zeker verbeterd worden. Wanneer je naar het programma Ranking the stars kijkt op televisie zit er hoogte verschil in tafeltjes. Dat is makkelijker te creëren als je denkt: voorste rij zit aan lage tafeltjes en de achterste rij aan de sta tafels met barkrukken. Als je kijkt naar de prijs-aanbod verhouding...2 drankjes en een fles bier als prijs is een beetje karig. Wij hebben zelf snacks besteld, maar een paar schaaltjes met nootjes/kaasstengels/tomaatjes o.i.d. was ook wel leuk geweest. Al met al denk ik dat je met meer aankleding van het geheel het een stuk leuker kan maken.
Beste Pearl, Wij hebben uw verbeterpunten opgepakt en dit met u uitvoerig besproken. Zoals we beide concludeerden zijn de punten goed beargumenteerd en willen wij zo flexibel mogelijk zijn! Bedankt voor de feedback! Tot snel! Team BeleefBreda
Pluspunten
Deze workshop is geboekt via Beleef Breda, de workshop was in Casa Lisetta. De zaak is erg leuk en sfeervol ingericht, van alle gemakken voorzien. De kwaliteit van de producten is hoogstaand. Mevrouw is ook erg aardig en een gezellig persoon voor een leuke recreatieve zondagmiddag.
VerbeterpuntenOns inziens paste de (hartige) hapjes beter bij een glaasje wijn dan bij koffie, echter staat dit los van het feit dat de koffie heerlijk was. De reden waarom wij maar 2 sterren kunnen geven is dat de totale sfeer werd bepaald door 1 persoon en dat is meneer. De opmerkingen die werden gemaakt waren vaak onbeschoft en de uitleg en beantwoording van vragen ging op een erg lompe manier. Wij moesten ons allen inhouden om ons niet teveel te gaan irriteren. Het leek meer op "herrie in de keuken" als op een recreatieve middag koken. Naar aanleiding van onze recensie heeft Beleef Breda keurig contact opgenomen om ons verhaal te horen, daar zijn we erg over te spreken. De derde ster is voor deze afhandeling.
Beste Maion, Wij waarderen uw feedback enorm en gaan om de tafel met onze samenwerkingspartner, want dit is niet de manier hoe wij onze groepen willen overlaten aan onze partners. Wij hopen u graag nog eens telefonisch te spreken Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke begeleiding
VerbeterpuntenDuidelijker de locaties weergeven op de website
Beste Chris, Bedankt voor je feedback! Team BeleefBreda
Pluspunten
Was erg gezellig, leerzaam en wij vonden allemaal dat de barman het onwijs leuk deed.
VerbeterpuntenNiks veranderen, was heel leuk.
Hallo Tessa,Bedankt voor de feedback! Wij gaan dit doorgeven aan onze samenwerkingspartners!Fijne dinsdag!Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuke begeleiding en locatie
VerbeterpuntenErg duur voor wat je krijgt, meer competitie, kwalitatief betere spellen (in een rij bier atten is wel erg makkelijk verdient), spellen op de site komen niet overeen met wat je daadwerkelijk gaat doen (stoken van moonshine)
Beste Tom, Bedankt voor je mail! We hebben er voor gekozen om "simpele" spellen samen te stellen en deze met de groepen te spelen. Niet alle spellen staan in het filmpje. Dit is alleen een samenvatting van enkele spelen. De bier estafette was in dit geval een aanvulling op het programma en dus een extraatje. In elk geval bedankt voor de verbeterpunten, ik hoop dat je vanuit ons oogpunt ook de beredenering achter jouw verbeterpunten kunt zien. Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn met het spel en de begeleiding. Fijne maandag! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed te bereiken voor vragen Goede duidelijke internetsite Zowel per telefoon als email snel en goed antwoord Helpen je graag
VerbeterpuntenKan er geen verzinnen
Hallo loes, Bedankt voor de feedback! Wij gaan dit doorgeven aan onze samenwerkingspartners! Fijne maandag! Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuk opgezet spel
VerbeterpuntenWeinig flexibiliteit voor een extra deelnemer. De Engelstalige dames voelden zich niet serieus genomen door een aantal opmerkingen. Toen ze bijvoorbeeld vroegen om te helpen met het vertalen van de instructiebrief werd gezegd 'Er staat in dat je niet de Mol bent en de rest is bullshit'
Goedemorgen Femke, Bedankt voor het invullen van de uitgebreide enquête. Goed om te lezen dat het spel was wat jullie graag verwachten. We dienen vooral bij een spel als ontmasker de mol de exacte aantallen van te voren weten ivm de structuur van het spel. Daarbij heeft onze instructrice de uitleg ook proberen te geven aan de niet eerder vermelde Engelse gasten. Wanneer wij dit wel hadden geweten hadden we gezorgd voor engelse uitleg. Waarschijnlijk is er in de vrije vertaling iets mis gegaan, want bovengenoemd woord is een woord dat wij niet graag willen horen natuurlijk! Nogmaals bedankt voor uw feedback en tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede ervaring, komt afspraken na en communiceert goed als er iets dreigt mis te gaan
Beste Liesbeth, Bedankt voor het invullen! Wij gaan deze TOP doorgeven aan onze samenwerkingspartner! Fijne maandag! Team BeleefBreda
Pluspunten
Erg leuke activiteit in de stad, past bij alle leeftijdsgroepen. Teambuilding is top. Personeel was heel duidelijk, goede uitleg en enthousiast.
VerbeterpuntenDe afsluiting met Jenga.
Beste Stef, Bedankt voor je feedback! Wij wisten stiekem ook al dat Hotel Nassau medewerkers de gekste waren! Tot een volgende keer! Team Beleef Breda
Pluspunten
Naar aanleiding van mijn slechte recentie heeft het bedrijf contact met mij opgenomen. Ik vind dat ze hier super mee opgaan en ze hebben het goed opgelost!
VerbeterpuntenEen andere gids die boeiender kan vertellen over de stad, dit werd niet leuk verteld
Beste Nathalie, Bedankt voor het aanpassen van de enquete. Wij zijn blij dat wij als BeleefBreda zijnde een voldoende hebben gescoord! De verbeterpunten zijn doorgegeven aan onze samenwerkingspartner.
Pluspunten
uitstekende service, aardige medewerkers en duidelijke afspraken
Verbeterpuntengeen
Beste Marianne, Bedankt voor de hoogst haalbare uitslag! Hoop dat jullie een fijne vaart hebben gehad! Tot snel?! Vriendelijke Groet Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda