Pluspunten

Enthousiast personeel Duidelijk en goede uitleg Gemakkelijke en leuke fotomomenten Snelle reacties bij boekingen

Pluspunten

netjes en goed verzorgd

Pluspunten

Snelle communicatie, gedegen advies over arrangements/ activiteiten mogelijkheden.

Never change a winning team.

Pluspunten

Veel mogelijkheden, leuke spellen

Dit programma is inclusief: ·         Begeleiding door instructeur ·         Gebruik materialen ·         Redneck-prijs voor de winnende groep Er was geen prijs. Werd afgedaan met "je wint de eer"...

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede communicatie

We vinden het moordspel veel te duur per persoon, Heel simpel in elkaar gezet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk. Goed bereikbaar. Bellen netjes terug.

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen. Leuke programma's.

Pluspunten

Pluspunten

Flexibiliteit, snelheid van het verwerken van de aanvraag

Website is niet prettig om mee te werken, loopt vaak vast of het verkeerde activiteit komt naar voren als je op de afbeelding of vermelding klikt. De partners informeren hoe de deelnemers bij beleefbreda verzamelpunt komen.

Pluspunten

Enthousiast personeel, goed materiaal.

Pluspunten

snel programma in elkaar gezet. Goede en conswquentie informatie. de programmaleiders waren leuke positieve mensen leuke boottocht

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurige administratieve afhandeling

Terug te storten geld nog niet ontvangen. Dat kan sneller.

Pluspunten

Goed telefonisch bereikbaar. Leuke, enthousiaste begeleiders van de activiteit. Leuke activiteit met voldoende variatie.

Er waren geen/weinig zitplaatsen bij café Proost. Dit is een nadeel voor oudere en minder valide mensen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel actief en constructief meegedacht over zelfs activiteiten waar ze zelfs niet eens bij betrokken waren.

Wat onduidelijkheid door heen en weer gemail tussen verschillende contactpersonen.

Pluspunten

Het was een hele leuke en gezellige cocktailworkshop bij Proost in Breda. Dit was een leuke plek en konden daarna meteen verder met stappen. Diegene had alle tijd voor ons en legde ons alles heel duidelijk uit, ook was er een fijne, gezellige sfeer. Het was in één woord super!! Een leuk idee voor een vriendinnenweekend.

Pluspunten

Een erg leuke activiteit, ook voor een grote groep Vlotte service, divers aanbod van activiteiten.

Microfoon aan bij het uitleggen van de spellen.

Pluspunten

prima geregeld. We werden zelfs vooraf gebeld ivm de drukte in breda vanwege de singelloop.

bij slecht weer toch een credit laten plaatsvinden bij de kanotocht. Nu hebben we in de stromende regen gekanood

Pluspunten

Leuke activiteit en goede communicatie

Pluspunten

Goed georganiseerd, leuke medewerkers

Pas op dat de medewerkers niet te jong zijn; dit merk je in het contact naar grotere groepen. Zeker als ze als spelleider moeten optreden.

Pluspunten

Goede en snelle reactie op vragen, duidelijke website.

Broodjes waren niet klaar op het afgesproken tijdstip, maar dat was snel geregeld.

Pluspunten

Veel gevarieerde activiteiten en duidelijke uitleg

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed bereikbaar, snelle reacties

t Sas 8

4811 WC Breda

765205957

Over Beleef Breda

BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda