Pluspunten
Flexibiliteit, snelheid van het verwerken van de aanvraag
VerbeterpuntenWebsite is niet prettig om mee te werken, loopt vaak vast of het verkeerde activiteit komt naar voren als je op de afbeelding of vermelding klikt. De partners informeren hoe de deelnemers bij beleefbreda verzamelpunt komen.
Goedemiddag Daisy, Bedankt voor het invullen van de verbeterpunten. Wij proberen onze site constant up to date te houden dus we zijn blij met deze verbeterpunten.Helaas kan ik de aangegeven foutjes niet terug vinden op onze technische apparaten. Wij zullen nog even doorspeuren! Vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Enthousiast personeel, goed materiaal.
Pluspunten
snel programma in elkaar gezet. Goede en conswquentie informatie. de programmaleiders waren leuke positieve mensen leuke boottocht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurige administratieve afhandeling
VerbeterpuntenTerug te storten geld nog niet ontvangen. Dat kan sneller.
Pluspunten
Goed telefonisch bereikbaar. Leuke, enthousiaste begeleiders van de activiteit. Leuke activiteit met voldoende variatie.
VerbeterpuntenEr waren geen/weinig zitplaatsen bij café Proost. Dit is een nadeel voor oudere en minder valide mensen.
Pluspunten
Heel actief en constructief meegedacht over zelfs activiteiten waar ze zelfs niet eens bij betrokken waren.
VerbeterpuntenWat onduidelijkheid door heen en weer gemail tussen verschillende contactpersonen.
Pluspunten
Het was een hele leuke en gezellige cocktailworkshop bij Proost in Breda. Dit was een leuke plek en konden daarna meteen verder met stappen. Diegene had alle tijd voor ons en legde ons alles heel duidelijk uit, ook was er een fijne, gezellige sfeer. Het was in één woord super!! Een leuk idee voor een vriendinnenweekend.
Pluspunten
Een erg leuke activiteit, ook voor een grote groep Vlotte service, divers aanbod van activiteiten.
VerbeterpuntenMicrofoon aan bij het uitleggen van de spellen.
Goedemiddag Rutger! Bedankt voor je beoordeling en je advies! Wij zijn blij om te lezen dat jullie met bijna 50 personen een mooie activiteit hebben gehad! Ik hoop dat de mol niet teveel roet in het eten heeft gegooid? Tot een volgende keer bij een andere geweldige activiteit van ons! Vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
prima geregeld. We werden zelfs vooraf gebeld ivm de drukte in breda vanwege de singelloop.
Verbeterpuntenbij slecht weer toch een credit laten plaatsvinden bij de kanotocht. Nu hebben we in de stromende regen gekanood
Goedemiddag Rene, Bedankt voor de hoogst haalbare beoordeling die we kunnen krijgen! Hier werken wij dus voor! Wij begrijpen uw verbeterpunt helemaal, maar we kunnen een hele dag op ons niet annuleren door de buien die op komen dagen helaas. De volgende keer raden we u aan om onze annuleringsverzekering erbij te boeken. Desalniettemin zijn we blij dat jullie het naar je zin hebben gehad! Tot snel! Vriendelijke Groet BeleefBreda
Pluspunten
Leuke activiteit en goede communicatie
Goedemiddag Hans, Bedankt voor deze topnotering! We hopen dat jullie goed met het digitale geld hebben gesmeten tijdens Miljoenenjacht! Fijne dag! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goed georganiseerd, leuke medewerkers
VerbeterpuntenPas op dat de medewerkers niet te jong zijn; dit merk je in het contact naar grotere groepen. Zeker als ze als spelleider moeten optreden.
Goedemiddag Jorien! Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat jullie naar je zin hebben gehad tijdens de jacht naar de macht in Breda! Onze collega instructeurs zijn inderdaad jonge honden maar gegarandeerd allemaal 21 +. We proberen dan ook de beste instructeur op elk spel te plaatsen. Tot een volgende keer! Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede en snelle reactie op vragen, duidelijke website.
VerbeterpuntenBroodjes waren niet klaar op het afgesproken tijdstip, maar dat was snel geregeld.
Beste Mevrouw Koolen, Graag bedanken we u voor de fijne beoordeling. Helaas was er bij onze samenwerkingspartner een mix-up van tijden geweest waardoor ze inderdaad iets achter lagen op schema. We hopen dat de broodjes daardoor niet minder lekker waren! Tot snel in het mooie Breda! Vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Veel gevarieerde activiteiten en duidelijke uitleg
Beste Mari-Jan, Zo te lezen hebben jullie je buikje rond gegeten en gedronken! Fijn om te lezen! Bedankt voor de pluspunten! Met culinaire groet Team Beleef Breda
Pluspunten
Goed bereikbaar, snelle reacties
Beste Robert, Bedankt voor de "sterren". Fijn om te lezen dat we jullie een leuke dag hebben kunnen bezorgen! Met vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Activiteit makkelijk te boeken. Begeleider voelde de sfeer van de groep goed aan. Ingezonden klacht goed behandeld en netjes opgelost.
VerbeterpuntenWij hebben de step kroegentocht in Breda gedaan. Door een misverstand hebben we veel minder gestept dan we verwacht hadden. Toen we hierover achteraf reclameerde, kwam het bedrijf met een passende compensatie. Uiteindelijk wel een erg gezellige middag gehad.
Beste Jan, Bedankt voor de beoordeling! Wij gaan door uw verbeterpunt ervoor zorgen dat we met onze groepen beter gaan afstemmen of deze een kleine of een grote ronde willen steppen! Goede tip! De volgende keer zullen wij ervoor zorgen dat jullie alle uithoeken van Breda te zien krijgen! ;) Met steppende Groet, Team BeleefBreda
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers. Prettig telefonisch contact. Snel reageren op verzoeken en meedenken met de klant.
Verbeterpuntenn.v.t.
Goedemiddag Nelly, Wij vonden het een mooie uitdaging om jullie de gehele dag mee op pad te nemen om jullie een leuke teambuilding dag te geven! Natuurlijk hopen we jullie terug te zien in de toekomst! Vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Hele goede service en gezellige Bartender
Hallo Nick! Goed om te lezen dat jullie het naar je zin hebben gehad! Ik hoop dat jullie naast het drinken ook nog iets geleerd hebben? Culinaire Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Leuk spel en instructeur Duidelijke en heldere communicatie tijdens boeking proces
Beste Remco, Goed om te lezen dat jullie back to basic zijn gedaan! Bedankt voor de feedback en tot een volgende keer! Fijne dag! Team BeleefBreda
Pluspunten
Tijdens de voorbereiding worden vragen snel beantwoord. Aanbiedingen ontvang je snel. Ook kunnen er tot een laat tijdstip aanpassing in aantal deelnemers worden opgegeven.
VerbeterpuntenAlles verliep naar wens, het weer was geweldig en de begeleiding goed.
Goedemiddag Gijs, Bedankt voor de reactie op onze enquete! We hopen dat jullie niet teveel hebben moeten steppen na zo een "lange"kanotocht? We hopen jullie snel weer terug te zien! Vriendelijke Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Ik werd heel goed geholpen aan de telefoon, snelle afhandeling van offertes. Verder werd er heel goed meegedacht over het samenstellen voor een programma van een vrijgezellenfeest. Flexibiliteit in programma.
VerbeterpuntenSnelheid terugstorten geld bij wijziging aantal deelnemers. En een verbeterpunt voor het programma van de Redneck Olympics; het luchtbuksschieten duurt te lang. Iedereen moet uitleg krijgen en met 12 personen duurt dit te lang voor iedereen uitleg heeft gekregen. Wij hebben niet alle spellen kunnen afronden hierdoor. Vervang dit liever door een spel met minder instructievereisten. Het was echt jammer omdat het gehele spel eigenlijk stil viel hierdoor.
Hallo Veronique! Bedankt voor de uitgebreide feedback op onze Redneck Olympics! Om weer een terugkoppeling aan u te geven volgen wij de richtlijnen van onze administratie met een terugbetaaltermijn van 10 werkdagen. Wij begrijpen jullie punt betreffende het schieten, maar sommige groepen vinden dit spel dan weer het tofste spel van de hele olympics. Dat zal altijd per groep blijven verschillen. Instructies zijn in dit geval naar onze mening zeer belanrijk, maar we gaan zeker kijken of we de indeling kunnen veranderen! Bedankt! Met Belevende Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
snelle reactie, eerlijk antwoord (mbt de tijd die leuk was voor bubbelbal. er werd 1 uur geadviseerd. Wij vroegen 1,5uur. Blij dat we geen 1,5 uur hebben gedaan. we waren gesloopt na 1 uur)
Goedemiddag Cees! Goed op te lezen dat ons advies daadwerkelijk goed heeft uitgepakt voor jullie programma! Bedankt voor de tijd om de enquête in te vullen. Sportieve Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Reageren snel op mail. Goed geregeld en flexibel
VerbeterpuntenEr waren problemen bij start van Miljoenenjacht. Was geen verbinding. Maar na telefoontje was probleem opgelost.
Goedemiddag Betinna, Bedankt voor het bericht! De verbindingsproblemen zijn onderhand aangepakt en opgelost! Tot een volgende keer! Op zoek naar het miljoen! Belevende Groet! Team BeleefBreda
Pluspunten
Snelle en heldere communicatie
VerbeterpuntenExpeditie Robinson spel was leuk...maar kan wat meer competetief en uitdagender.
Goedemiddag Willem! Fijn dat alles naar wens is verlopen. We hebben Expeditie Robinson zo ingestoken zodat iedereen mee kan doen aan dit programma. Voor een competatiever en uitdagender spel raad ik je aan om eens te kijken tussen onze andere activiteiten! Toch bedankt voor de goede feedback. We schrijven hem op! Sportieve Groet Team BeleefBreda
Pluspunten
Goede communicatie, flexibel.
VerbeterpuntenJe zou bij het steppen en buggytiden als tip kunnen geven om deelnemers een helmcamera oid mee te laten nemen. Dat had ik graag gedaan achteraf.
Hallo Jeroen! Bedankt voor het invullen van onze enquête en de feedback. We begrijpen je punt over de helmcamera, maar niet iedereen heeft zo een geweldige gadget in huis natuurlijk. Daarom hebben wij dit niet op onze site erbij gezet! De volgende keer zeker meenemen zou ik zeggen! Sportieve Groet Team BeleefBreda
t Sas 8
4811 WC Breda
BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda