Pluspunten

Snel, goede service, prima berichten voortgang, flexibel

Pluspunten

Zeer goede service. Zelfs toen we op zaterdag telefoneerden dat we wat later op de activiteit zouden zijn, werd alles doorgegeven en in orde gemaakt. Steeds vriendelijk en goede service.

Er werden reservatiekosten aangerekend per dag. Ondanks dat dit geen groot bedrag was en het op de website zou staan, was dit voor ons eerst niet duidelijk.

Pluspunten

vriendelijk, relaxed, correct, geen enkel minpuntje

Pluspunten

Vriendelijk en correct contact.

Pluspunten

de service was weer optimaal

Pluspunten

Beleefd personeel en goede uitleg

Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Goed verzorgt. goed materieel.

Het zou leuk zijn als er verschillende aanlegsteigers zijn waar je ff een terrasje kunt pikken of zo.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

breed aanbod en totaal arrangementen

De hoeveelheid vlees en overige gerechten was bij onze barbecue erg karig. 4 stuks vlees.

Pluspunten

Netjes ontvangen. alles stond klaar

Meer waterdichte tonnen of iets dergelijks voor waardevolle spullen, handtassen e.d.

Pluspunten

Duidelijke internet site met alle mogelijke activiteiten. Genoeg keuze. Snel contact met medewerkers via de mail. Bij de activiteit hadden wij leuke begeleiding.

Communiceren bij wijziging van verzamelpunt voor aanvang van de activiteit ;)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Uitgebreid assortiment uitjes

Communicatie naar ingehuurde bedrijven

Pluspunten

Snelle reacties / opvolging Goed materiaal (motorboot)

Pluspunten

gemakkelijk te regelen, duidelijke uitleg, enthousiaste medewerker

Pluspunten

Leuk personeel

Pluspunten

Heerlijke maaltijd, gezellig gegeten en fijne bediening. Niet opdringerig en vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijk Reageren snel Flexibel

Ook in weekend bereikbaar zijn

Pluspunten

Nette en snelle afhandeling door Beleef Breda

Afstanden en tijdsplanning dienen beter op elkaar afgestemd te worden. Een Buggy Ride om 13.00 uur bij slecht weer en een middag activiteit om 15.30 uur is praktisch niet haalbaar. Het was goed dat iedereen uit Breda kwam, want iedereen heeft zich moeten douchen. Advisering van overals of aanlevering door het bedrijf van de Buggy Ride zelf, is geen overbodige luxe met dit soort weersomstandigheden.

Pluspunten

De communicatie verliep heel soepel en snel. Binnen twee werkdagen een reactie terug en binnen een week geboekt!

Niks! Al met al een geweldig vriendendag gehad.

Pluspunten

Snel en correct geholpen! Fijne contact persoon

1x bevestigen vind ik voldoende

t Sas 8

4811 WC Breda

765205957

Over Beleef Breda

BeleefBreda BeleefBreda is al jaren de enige échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. Ons team bestaat volledig uit enthousiaste, positieve Bredanaars die écht binding hebben met ‘de Parel van het Zuiden’. Vanzelfsprekend zit zowel ons kantoor als onze locaties allemaal in en rond het centrum van Breda. We zijn allemaal bekend met de stad en we dragen ons enthousiasme dan ook graag op u over! Met Belevende groet, Team BeleefBreda