Perfect vloerkleed!

Perfect vloerkleed en goede levering!

Service en actie

Snelheid, kwaliteit en vriendelijke Monique biedt goede service aan de telefoon

Mooi kleed, maar onvoldoende communicatie over vertraagde levering.

Nu mijn kleed is geleverd, ben ik er heel blij mee. Ik heb eerst samples aangevraagd, dat was heel fijn. Nu kon ik een goede keuze maken. Helaas werd het kleed niet op de afgesproken dag geleverd. Ik heb tweemaal moeten mailen en eenmaal gebeld. Een maal beloofde medewerker beloofde me terug te mailen , maar dat gebeurde niet. De medewerkers hebben wel hun best gedaan om te achterhalen waarom het kleed nog niet geleverd was, maar het is ook fijn om zorgvuldig met de klant te communiceren.Het kleed verdient 5 sterren, maar vanwege de gebrekkige communicatie uiteindelijk 3 sterren.

Heel netjes alles geregeld,zijn er heel blij mee. Service is ook prima.

Het vloerkleed is perfect.

Contact gehad met floorpassion zeer vriendelijk.maar het vervoersbedrijf was slecht in de planning.(dag later en was niet te volgen)

een Plaatje

Communicatie duidelijk, afspraken worden nagekomen, levertijd uitstellen i.v.m. vakantie geen probleem. Al met al, alweer tevreden over een zeer mooi tapijt.

leuke vloerkleden

snel geleverd en vriendelijke klantenservice.

Prachtig kleed

Maatwerk kleed is perfect geleverd. Precies wat we zochten. En levering ook lekker snel binnen 4 weken,

Prachtige kleed en topservice

Heel mooi kleed dat de prijs meer dan waard is. Communicatie per mail en telefonisch met klantenservice Aleid ook heel goed. Compensatie door leveringsprobleem zonder probleem of discussie. Volgende keer weer Floorpassion

Mooi dik kleed

Hele goede ervaring. Kreeg eerst een paar staaltjes thuis zodat ik rustig kon kiezen. Mooi warm, dik kleed.

gewoon Top service

Top service en een prachtig vloerkleed rijker.

Goed product maar slechte levering en communicatie

Bedrijf zelf heeft het klaar zetten voor verzending veel fouten gemaakt en daarom te lang. En transpoteur liegt dat ik niet aanwezig was. Ook het briefje is nooit aangetroffen. Jammer.

Top service!

Ik was eerst wat sceptisch om een vloerkleed te bestellen, vanwege de negatieve recensies. Maar ik ben blij dat ik het toch gedaan heb, want het is een super goede kwaliteit en de service is helemaal Top! Eerst wat stalen besteld en die ontving ik al na 2 dagen. Daarna een vloerkleed besteld en binnen 2 weken werd het keurig netjes aan huis bezorgd. Echt 'n goede service, dank jullie wel!

mooi product goede prijs

mooi product goede prijs

mooie kleden, op tijd geleverd

Het is simpel om een kleed te bestellen bij Floorpassion en bij een aantal vragen die ik had kon ik het bedrijf makkelijk telefonisch bereiken. OP die manier werden ook goede afspraken gemaakt over de aflevering die vervolgens prima op tijd en in goede conditie plaatsvond

Voldoet volledig aan de verwachting

Floorpassion doet wat het beloofd!!

Goede ervaring !

Snel geleverd !

Top en een hele goed service en zeer vriendelijk aan de telefoon

Als 2x een vloerkleed besteld bij floorpassion! En zeker, bij de volgende keer weer bij Floorpassion bestellen!

Bestelling en bezorging heel vlot verlopen. Mooi kleed

telefonisch informatie gevraagd, vriendelijk en duidelijk beantwoord. Bestelling en bezorging heel vlot gegaan

Mooi kleed!

Mooi kleed, vriendelijke klantenservice, vlotte bezorging

Alles perfect geregeld

Had 2 kleden besteld ,1 was te klein . Nieuwe besteld werd gebracht en de te kleine gelijk meegenomen. Top geregeld.

Het ondertapijt is wat het belooft: mijn kleed glijdt niet meer weg. Ik sport er zelfs op en geen beweging!!

Prachtig tapijt, exact wat ik zocht!

Ik was op zoek naar een mooi rond tapijt van redelijk groot formaat. Bij floorpassion was ik aan het perfecte adres hiervoor! Ook de levering verliep super vlot.

Super snelle levering en prachtig vloerkleed.

Zeer fijne ervaring!

Vlotte communicatie en bezorging, supermooi kleed(leopard).

Blij met de snelle afhandeling en levering..topkleed.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein