Mooie tapijt tegen redelijke prijs

Het vloerkleed werd ondanks het slechte weer toch redelijk op tijd geleverd. Italiaans vloerkleed… niet uit de U.S. en DUS veel beter en mooier.

Keurig verzorgd, heel blij met het prachtige kleed!

Keurig verzorgd, heel blij met het kleed! Een aanrader!!

Goed product, trage en slordige levering

De leverdatum van het tapijt werd een paar maal uitgesteld, waardoor ook de Klarna betaalmogelijkheid verliep (betaling met creditcard bleek daarna wel mogelijk). Een leverdatum werd in overleg bepaald, maar de feitelijke levering vond dagen eerder plaats waardoor wij voor planningsproblemen kwamen te staan. Het oude tapijt werd ook niet meegenomen, alhoewel dat was afgesproken. Is later opgehaald. Het geleverde tapijt was prima, dus eind goed al goed dan maar.

dat kan ik nog niet zeggen

Ik heb nog niks ontvangen vanaf mijn bestelling op 27 december

toptapijt van prachtige kwaliteit

gezocht, gevonden, gekozen besteld en 2 dagen later was mijn wens vervuld zooo mooii gewoon geweldig. Jammer dat ik geen foto kon toevoegen als bewijs !!

Helemaal goed, betrouwbaar

Het kwam wel en snel, itt een ander bedrijf.

Heel fijn eerst gratis stalen te ontvangen.

Alles volgens afspraak! Prima!

SUPER!

Floorpassion doet wat het beloofd! Snelle levering (ondanks de sneeuw) en het kleed is prachtig!

Nog steeds niets geleverd.

Leveringsdatum was07/01. Tapijt nog steeds niet geleverd.

Snelle levering en goede communicatie.

Betrouwbaar

Het bestelde voldeed aan de verwachting en werd ondanks de bizarre weersomstandigheden door Transmission(in casu Bode Scholten) keurig op afgesproken datum en tijd geleverd

Kleed bested maar ging op vakantie de tijd dat hij zou komen,ik belde geen probleem houden wij u kleed vast ,,afspraak gemaakt terug van vakantie werd mijn kleed netjes gebracht ondanks de vreselijk sneeuw op de weg dus heel goede service .

Hele goede service,mensen denken met je mee als je een verkeerd kleed hebt besteld

Ik zou in de toekomst hier zeker nog een aankoop doen

Fijne communicatie!

Goede ervaring!

MISLEIDENDE PRIJSZETTING

Wij kochten het vloerkleed FRISCO 25 op 13 december 2025 en betaalden 287 euro. Het vloerkleed 'FRISCO 25' wordt tijdens de huidige solden duurder aangeboden. De zogenaamde oorspronkelijke prijs wordt vermeld als 425 euro, waarna het afgeprijsd wordt tot 297 euro. Dit ligt dus hoger dan de prijs die wij destijds betaalden, buiten de solden periode. Deze manier van prijszetting roept bij ons vragen op. Een hogere “initiële” prijs hanteren om vervolgens een korting te tonen die alsnog resulteert in een hogere verkoopprijs, komt voor ons over als misleidend.

Mooi kleed

Eerst proef stukjes besteld en daarna het kleed. Duidelijke communicatie. Top

Alles is vlot verlopen, bestelling mails en levering, perfect! Bedankt!

Geweldig goede medewerking en service

Op korte termijn had ik een ondertapijt nodig. En dezelfde dag nog was dit geregeld.

Afspraken niet nakomen

Er werd geen contact opgenomen terwijl mijn vloerkleed niet voorradig was. 2x dag thuis gewacht. Zelf telkens achteraan bellen. Er is me 10% korting beloofd voor het ongemak maar nog niets gezien.

Mooie stalenservice

Zo fijn dat Floorpassion stalen levert van de meeste van de vloerkleden die ze leveren! Mooie kwaliteit.

Zeer tevreden over vloerkleed

Precies zoals verwacht qua kleur en afmeting.

Mooi kleed

Heeft een paar weken geduurd omdat het een kleed was wat gemaakt moest worden, ivm met de maat, maar het was het wachten waard. Het zwarte kleed heeft een mooie uitstraling en staat erg mooi ben er erg blij mee

Prachtig zacht kleed

Een geweldig mooi zacht dik kleed geleverd.

Snelle levering maar slechte service en dat telt uiteindelijk.

Tapijt besteld met ondertapijt. Alleen tapijt werd geleverd maar we vonden deze niet mooi. Daarom een retourformulier via de website ingevuld en dan hoor je niets meer van Floorpassion. Inmiddels 2x gebelt om een update te bevragen. Maar ondanks toezeggingen weten we nog niet of we ons geld terugkrijgen.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein