Geleverd binnen aangegeven tijd. Voortreffelijk verpakt, hierdoor kans op schade beperkt. Product (Light & Living) naar verwachting van uitzonderlijke kwaliteit. En natuurlijk blij met de hoge korting.

De service het begeleiden van het vriendelijke personeel geweldig kan mij niet heuge zo menselijk geholpen te worden en de kleden zijn fantastisch of je op wolken loop nog nooit met blotevoeten gelopen op tapijt of vloerkleden maar nu zeker wel en de warmte die je ervan heb prachtig Dank ǰe jullie wel voor de goede service

Geweldig!

Zowel bij mijn 1e als nu ook bij mijn 2e bestelling, geweldig geholpen door de medewerkers. Klantvriendelijkheid op en top!

snelle bezorging maar Trans-mission hoef ik niet weer aan de deur

ik zou, als ik Floorpassion was, een andere bezorger kiezen. Wat een a-sociale behandeling krijg je van trans-mission. De chauffeur wordt gebeld terwijl hij bij mij voor de deur staat te wachten tot ik open doe en hij blijft gewoon bellen zonder iets tegen mij te zeggen. Ik heb aangenomen en de deur laten dichtvallen. Hij had zelf niets in de gaten...

Nuks mis mee

Prima kleed, op maat gemaakt. Duurde alleen erg lang voor de levering.

Stalen niet ontvangen

Ik bestelde stalen eind januari, maar nog steeds niets ontvangen.

Goede dienstverlening.

Eerlijk professioneel bedrijf. Direct na aankoop is het duidelijk wanneer het product wordt afgeleverd. Het vloerkleed ziet er geweldig uit. Hopelijk blijft het ook zo mooi.

Prachtig kleed! Keurig en op tijd bezorgt.

Prachtige kleuren en fijn dat met stalen definitief keuze gemaakt kan worden.

Prachtige kleuren en fijn dat met stalen definitief keuze gemaakt kan worden.

Helemaal oké !

Kwalitatief én prachtig vloerkleed van Mart Vissers gekocht. Snel bezorgd op een dag naar keuze. Super tevreden mee !

Top geregeld!

Zeer mooie vloerkleed en de levering zoals beloofd !!!

Product aangeleverd zoals op website staan

Kleed met vertraging geleverd, maar voldoet wel aan de verwachting.

Supermooi kleed, echt kwaliteit!

Ik heb een prachtig kleed besteld, werd geleverd volgens afspraak. Supersnelle levering en de kwaliteit is zoveel beter dan de kleden die ik altijd kocht bij volero! Ik raad floorpassion echt aan!

Slecht

Bizar lang moeten wachten op een kleed die zogenaamd op voorraad was. Lees 5 weken geen communicatie vanuit het bedrijf dus erg slecht

Snelle stalen levering. Is belangrijk om te kunnen kiezen.

Op een tapijt te kunnen kiezen moet je toch een idee van kleur en kwaliteit hebben. Dit lukt perfect met de stalen service van Floorpassion

Ben zeer tevreden. Ze hebben wat je zoekt . De prijs is goed en de kwaliteit is top. Als je iets wilt weten , dan krijg snel een antwoord Wat heb je nog meer nodig Is een top bedrijf

Simply perfect

User friendly site - fast delivery - super smooth Carpet really nice and as expected from the provided details We love it!

veel keuze

Veel keuze in kleden en vloerkleden op maat. Snelle service bij aanvragen van stalen. Nu nog kiezen

Bestelling nog niet ontvangen

Bestelling nog niet ontvangen

Stalenservice voor perfecte kleed

Ik vind het zo onwijs prettig dat Floorpassion een gratis stalenservice biedt. Uitzoeken van een kleed wat goed past in de ruimte en de verschillende stoffen van bijvoorbeeld de bank is altijd een uitdaging. Top dat je grote stalen kunt bestellen. Het is nu gratis maar ik zou er als klant ook geen probleem mee hebben om de verzendkosten te betalen. Ga zo door, dit onderscheid floorpassion van andere bedrijven.

Topkleed

Levering oke, wel paar weken oponthoud. Mooue kleuren. Iederewn was verrast.

Prima bedrijf

Prijs kwaliteit goed

Prijs kwaliteit goed

Zeer goede en zware kwaliteit plaid en superzacht

Zeer goede en zware kwaliteit plaid en superzacht

Mooie tapijt tegen redelijke prijs

Het vloerkleed werd ondanks het slechte weer toch redelijk op tijd geleverd. Italiaans vloerkleed… niet uit de U.S. en DUS veel beter en mooier.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein