Laden reviews...
281 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten rapporteren over het algemeen een positieve ervaring met snelle levering en goede kwaliteit. Verschillende reviews noemen vriendelijk personeel, heldere communicatie en een soepel bestelproces. De feedback benadrukt betrouwbare levering, nauwkeurige productomschrijvingen en een sterke algehele indruk. Over het geheel genomen zijn klanten tevreden en voelen ze zich aangemoedigd om in de toekomst opnieuw te bestellen.
Had eerst het verkeerde besteld , direct gebeld en door een lieve dame direct hersteld. Het is inmiddels binnen een Carpet van 2.30 x 3,50 PETROL kleur een aanrader , top kwaliteit CHAPEAU
11 May 2026
Fred
Uithoorn
Snelle verzending, doen wat ze beloven. Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Helemaal TOP!
11 May 2026
Wendy
Eindhoven
Ik kreeg de staaltjes netjes verpakt thuis
9 May 2026
Heidy
RIDDERKERK
Heel fijn dat we een aantal samples (gratis) konden bestellen , zodat we een goede keuze konden maken om een bestelling te plaatsen. Na het doen van de bestelling, duurde het wel even voordat wij het kleed ontvingen. Het kleed had iets vertraging opgelopen, geen probleem, maar ik moest er zelf achteraan om hier achter te komen. Ook ging de uiteindelijke levering iets moeizamer, want de levering werd zonder overleg , ingepland. Het zou heel fijn zijn om zelf met de transporteur te overleggen/ data te kunnen aangeven, wanneer je zo’n groot pakket verwacht. Uiteindelijk wel heel blij met het kleed.
9 May 2026
Sabine
Rotterdam
Duidelijk productoverzicht en prijzen. Snelle toezending van proefstukjes. Uitstekende bereikbaarheid en goed telefonische extra informatie advies. Duidelijke communicatie over tijdstip en wijze van aflevering. Product is naar verwachting, maar nog geen gebruikservaring.
Jos
Apeldoorn
Ben erg blij met het kleed. Mooie kwaliteit en afwerking. En een ‘echte’ Fred van Leer!
Kitty
Etten-Leur
Heel fijn dat dit zo eenvoudig kan bij jullie een stukje vloerkleed bestellen om te zien of het de juiste kleur en kwaliteit is. Het duurt wel wat langer dan normaal voordat je het hebt, maar ik ga ervan uit dat mijn monsters nog komen. Bedankt voor de service voor nu.
Irene
Vlaardingen
Ik had nog geen ervaring met kopen bij Floorpassion. Het was best spannend omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Het vloerkleed is buiten verwachting mooi. Het is precies zoals op de website en een goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee.
7 May 2026
M.J.
Kerkrade
Jullie zijn toppers! Geweldige klantenservice, persoonlijk contact en advies, echt een aanrader.
6 May 2026
knokke heist
Mooi vloerkleed
Tiny
Heerlen
Fantastisch geleverd en geweldige vloerkleed
Assie
Den Haag
Tot op vandaag (4 mei) m'n kleed nog steeds niet geleverd. En ook nog geen mail van het vervoersbedrijf wanneer het kleed wordt geleverd
Rachel
Zwijndrecht
Snelle verzending en geen verzendkosten!
2 May 2026
Brigit
Groesbeek
Ik had een kleed en een antislip onderkleed. Bij de aflevering zat het onderkleed er niet bij, terwijl het wel op de pakbon vermeld stond. Positief was wel dat er snel gereageerd werd op mijn mail en beloofd werd het onderkleed alsnog toe te sturen. Nu afwachten of het ook werkelijk wordt nageleverd.
2 May 2026
Anneke
Eerbeek
Recent heb ik een bestelling geplaatst bij Floorpassion voor een tapijt dat als voorradig op de website werd aangeboden. Ik kon zelf een leveringsdag kiezen, wat ik ook gedaan heb. Hiervoor nam ik een dag verlof, zodat ik zeker thuis was om de levering in ontvangst te nemen. Op de dag van levering had ik echter nog steeds geen enkel bericht ontvangen, terwijl in mijn bestelling de gekozen leverdatum nog altijd actief stond. Toen ik een e-mail stuurde met de vraag wanneer er geleverd zou worden, kreeg ik als antwoord dat het tapijt nog geproduceerd moest worden en dat het nog zeker drie weken kon duren vooraleer ik het zou ontvangen. Kom zeg! Hoe kun je mensen zo hun tijd laten verliezen? Als er op de website had gestaan dat het zo lang zou duren, had ik dit nooit besteld. Twee dagen vertraging kan ik begrijpen, maar dat het product nog gemaakt moet worden, is onaanvaardbaar. Zelfs vandaag staat het tapijt nog steeds als “in voorraad” op de website. Gaat Floorpassion mijn verlofdag vergoeden? Dit is echt een slechte manier van zakendoen. Triestig. Pure verkooptrucs.
29 April 2026
Alex
Belgie
Floorpassion heeft een mooie collectie aan kleden. De verzending is zeer netjes en keurig optijd. De kwaliteit is zeer goed! Enorm tevreden en blij met ons kleed. Het retourbeleid is ook goed geregeld! Dikke aanrader.
28 April 2026
Dana
Maurik
Onze tweede bestelling bij Floorpassion. We zijn zeer tevreden.
20 April 2026
Rita
Brasschaat, België
Twee kleden besteld. Eén ontvangen. De andere niet. Meerdere malen contact gehad per telefoon. Wel goed te woord gestaan maar tot op heden nog geen tweede kleed. En het ontvangen kleed is niet mooi genaaid. Een rond kleed die omhoog krult . Ik hoop dat het snel goed opgelost word. Dit heb ik nog nooit meegemaakt
16 April 2026
Tamara
Boekelo
Goede kwaliteit en mooi afgewerkt! Snelle levering! Een verrijking voor het terras!
16 April 2026
Chris
Waalwijk
Prachtig vloerkleed ontvangen. Levering duurde erg lang en werd niet goed op de hoogte gehouden en moest er achteraan bellen.
14 April 2026
Nancy
Drachten
Zeer goed, zou hier zeker weer kopen
Mary
Dordrecht
De optie voor levering van samples is perfect om tot een juist oordeel te komen jammer dat niet alle gevraagde samples zijn geleverd
Rene
Berkel-Enschot
Mooi kleed, goed contact met Floorpassion , bezorging prima, conclusie 5 sterren
Cornelis
woudrichem
Krijg e-mail over levering en een paar minuten voor levering krijg ik e-mail dat kleed niet nabij vervoerder in de bus zit. Controle over wat er in de bus zit is volstrekt onjuist. Daarna geen telefoon of excuus e-mail. Ik bleef zitten met een kamer waar alles met behulp van buurjongen aan de kant was gezet. In een woord “zeer slechte lever service”
11 April 2026
Henk