Geweldige service en super mooi kleed

Ik kon eerst gratis een sample bestellen, was meteen verkocht toen ik die binnen kreeg! Na de bestelling werd ik toen het klaar was, persoonlijk gebeld om een levertijd af te spreken. Goede service! Hij ligt nu in de woonkamer, wat een mooie kwaliteit, helemaal gelukkig!

Gaaf dat ik staaltjes kan ontvangen om te kijken of het materiaal past in mijn interieur. Ook top dat ik zelf de afmetingen kan bepalen!

Ik kon meerdere gratis stalen bestellen, waardoor wij een mooie keuze hebben kunnen maken voor ons nieuwe huis.

Gevonden wat we zochten. Eindresultaat zéér tevreden. Zoeken op de website: kleur van de foto's gaf wel verschillende indrukken. Is wel zeer belangrijk. Gelukkig bleek bij het openen van de verpakking de kleur juist te zijn wat we verwachtte. Het resultaat na plaatsing oogt prachtig. Leveringstijdstip was een beetje afwachten. Wel binnen de vooropgestelde termijn. Verpakking was degelijk en verzorgd.

Prima, het kleed was niet voorradig, maar gelijk een mailtje gehad, dat het langer duurde, en na een paar weken, was het er weer, en is prachtig

Perfect!

Uitstekende levering en de tapijten zijn net zoals het staaltje. Prachtige kleuren en kwaliteit!

Uitstekend. Mooie collectie, zeer klantvriendelijk. Top!

Het kleed dat ik bestelde, bleek onverhoopt niet op voorraad te zijn. Daarvan kreeg ik keurig bericht, met het aanbod van een groter formaat voor dezelfde prijs. Dat kwam mij niet uit, waarop me werd verteld dat de levering van de originele bestelling zes à acht weken zou duren. Dat klopte precies. Het kleed ligt er nu, heel mooi en tot volle tevredenheid. Dank dus!

Naar wens

Op tijd geleverd en tevreden met de aankoop

2e levering was goed

Het tapijt was niet goed, moest hersteld worden, dan mag je dat allemaal zelf inpakken etc (kleed was 3 bij 4 meter en lag op een dakterras dus daar zit je al niet op te wachten). Beloofd binnen 2 weken retour, maar die afspraak kwamen ze niet na. Na diverse belletjes een nieuw kleed ontvangen ipv het oude wat gemaakt zou worden. Product is mooi maar de irritatie er omheen maakt het een stuk minder aanbevelingswaardig, Zonde

Prachtig op maat gemaakt kleed, snelle levering.

We zijn heel blij met het prachtige wollen kleed van Frans Molenaar. Deze is voor ons op maat gemaakt en werd snel geleverd; eerder dan verwacht.

Prachtig vloerkleed, maar levering was een drama.

Wij hebben een hoogpolig vloerkleed besteld, deze is heel zacht en mooi, maar wel glad, dus als je niet uitkijkt dan glij je snel uit. De levering van het vloerkleed kon beter. Het werd geleverd via HST, waarbij we een indicatie hadden ontvangen dat het kleed tussen 1 en 3 werd geleverd. Mijn partner is de hele dag thuis geweest om het vloerkleed aan te nemen, maar had nog wel een afspraak daarna. Het vloerkleed werd pas rond 5 uur geleverd, veel later dan de indicatie aangaf. Nu begrijp ik dat er altijd iets kan worden afgeweken van de tijdsindicatie, maar twee uur later is wel echt vervelend. Verder een topkleed, erg blij mee!

Excellente on-line ervaring

Een zeer relaxed aankoop en afleveringservaring!

Heel erg slecht

Gemaakte afspraken niet nakomen nog nooit zo behandeld

Uitstekend.

Nooit eerder zo’n snelle, correcte en beleefde service meegemaakt. Mijn complimenten

Product zoals verwacht

Goede service. Snelle levering

Goede service, goede kwaliteit!

Allen de info over de verzending en leverdatum was voor mij niet duidelijk

Top! Top! Top!

Fijne koopervaring met vriendelijke medewerkers: stalen worden GRATIS opgestuurd zodat een goede keuze kan gemaakt worden, telefoons worden onmiddellijk opgenomen wanneer je belt om uitleg of vraag, excellente service, een groot en mooi aanbod van tapijtstoffen, een vlotte en duidelijke leveringswijze van het gekozen item… Kortom, geen 10/10, maar 11/10 voor Floorpassion.

Gewenst Vloerkleed vrijwel nergens meer te krijgen, maar bij Floorpassion nog op voorraad! Wel nog even telefonisch contact over opgenomen. Zeer vriendelijk direct geholpen en binnen 2 dagen (dus snel) ontvangen. Zeer tevreden mee en de levering werd ook nog eens gedaan door een opgewekte, vriendelijke en behulpzame jongeman!

Prachtig kleed heel blij mee!

Mooi karpet wat helemaal weer bij ons interieur past en op de maat die wij graag wilde hebben.

Super goede ervaring

Goede service. En een heel fijn vloerkleed

Snelle reactie op mail ivm levertijd

Uitstekende kwaliteit en service

Onze bestelling is geleverd op het afgesproken moment en voldoet aan onze verwachtingen. Levering was ook keurig.

Snelle levering en prima kleed

Snelle levering en wederom een prima kleed. Al eerder een bestelling gedaan die ook goed bevallen is.

Snel, makkelijk en mooi

Snelle levering, makkelijk te bestellen en een mooi resultaat. Super blij mee!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein