Goed telefonisch bereikbaar. Aardig behulpzaam personeel. Informatief. Niets lijkt teveel gevraagd. Snelle levering. Concurrerende prijzen. Kortom zeker aan te bevelen om met dit bedrijf zaken te doen.

Product prima! Levering tegenvallend.

Het vloerkleed van Frans Molenaar is prachtig, jammer dat de levering moeizaam was…

Top levering

Mooi gemaakt ‘En zo snel geleverd TOP

Zeer positief

Eerst drie stalen besteld. Volgende dag al ontvangen. Één uitgekozen. Besteld en snel geleverd. Zijn heel tevreden.

Snelle levering. Top.

Precies wat ik had verwacht van mijn bestelling.

Goede service en top product

Goede service. Pro actief en klantgericht. Product is geweldig

Slechte levering

Er werd niet geleverd op de dag dat overlegdwas en je et achteraan moet bellen

Naar aanleiding van de diverse gratis staaltjes die ik opgestuurd kreeg (heel fijn) kon ik een goede keuze maken en mijn vloerkleed bestellen. Hij is erg mooi en ligt prachtig. Erg blij mee! Werd ook snel geleverd, super allemaal.

Fijn dat je staaltjes gratis kunt aanvragen, snelle levering ook!

Na aanleiding van de aangevraagde stalen hebben we een mooi rond kleed besteld, voldeed aan de verwachting. En de kleur klopte precies. Klant vriendelijk met excuses dat de snelle levering waar ze voorstaan wegens omstandigheden niet op de juiste datum geleverd kon worden.

Heerlijk zacht en super mooi kleed. Ik ben er heel blij mee.

Goede en snelle afhandeling.

Klantvriendelijk, goede kwaliteit.

Vloerkleed

Vloerkleed . Dun vloerkleed En een zijkant is een Recht in afmeting is niet klopt Bree 155

Super bedrijf Binnen in een paar dagen ons vloerkleed op maat geleverd!

Het vloerkleed is helemaal top, past bij ons interieur.

Door het toezenden van een monster konden we goed beoordelen of het vloerkleed past bij de rest van ons interieur. De verwachtingen waren hoog en het kleed voldoet daar helemaal aan.

Er was iets mis gegaan bij de bezorging. Na een telefoontje prima en klantvriendelijk geholpen! Een dag later was mijn vloerkleed gearriveerd!

Super snelle en goede servoce

Eerst drie gratis stalen aangevraagd die groot genoeg zijn om een goed beeld te krijgen. En toen ik de keuze gemaakt had was het kleed er de volgende dag.

Geweldig vriendelijk

Goede service klantvriendelijk.

Super service.

Snelle levering van ons prachtige vloerkleed. Zeer vriendelijke bezorger

Geweldig!

Van de gratis stalenservice tot het zelf kunnen bepalen wanneer er snel of op afspraak geleverd wordt.

Redelijke prijzen en goede aflevering

Wij hebben een vloerkleed op maat gekocht waarvan de prijs, vergeleken bij anderen, erg meeviel. Kleed werd door de vervoerder netjes op de 17e etage gebracht en neergelegd. Afval werd ook netjes meegenomen

Prachtig vloerkleed en zeer tevreden.

Vloerkleed is prachtig en sfeervol. Ben zeer tevreden.

Mooi kleed snel geleverd

Kleed is mooi. Bezorging verliep erg vlot en klantvriendelijk

Kleed pas perfect.

Mooi kleed voldoet helemaal aan onze wens.

Fenomenaal!

Goede communicatie, stevige verpakking en vlotte levering!

Mooi vloerkleed, snelle levering en goede klantenservice

Na een fout van mijn kant (verkeerde maat kleed besteld) werd dit direct en adequaat opgepakt, aanpassing order was geen probleem. Snelle afhandeling en een paar dagen later had ik het vloerkleed in huis. Mooie kwaliteit sisal vloerkleed.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein