Mooie kleden, vriendelijke klantenservice

Stalenservice vind ik fantastisch. Van een foto blijft het moeilijk in te schatten hoe een kleed er thuis uit ziet. Toen we de stalen eenmaal binnen hadden was de keuze zo gemaakt. Erg fijn contact gehad met Koen van de klantenservice. Wel veranderde de leverdatum naarmate het bestelproces vorderde nog een paar keer, dus dat had iets duidelijker gemogen. Geen ramp, maar misschien een klein verbeterpuntje. Enige waar ik niet blij mee was: De transporteur. Dat ligt weliswaar niet helemaal bij Floorpassion, maar zij hebben natuurlijk wel voor deze transporteur gekozen. Ik kreeg een keurige track&trace mail de avond voor de zending met de melding dat er de volgende ochtend waarschijnlijk tussen 0630 en 0730 geleverd zal worden. Sorry, hoe laat? Er staat in de mail van de transporteur dat je contact op kunt nemen voor een ander bezorgmoment, maar de mail kwam om 18.15 en vanaf 18.00 bleken ze niet meer bereikbaar. Aanpassen kon dus niet en uiteindelijk stond e bezorger om 0645 voor de deur. Niet fijn als je de dag daarvoor avonddienst hebt gedraaid. Aangezien ik geen bakkerij ben, maar gewoon een particulier lijkt het me logischer om producten te leveren op tijdstippen die je klant geen verstoorde nachtrust opleveren.

Snelle service en goede kwaliteit!

Wij hebben een groot vloerkleed met afwijkende maat besteld en deze was binnen drie dagen al in huis. De transporteur houd je per sms perfect op de hoogte wanneer zij komen leveren. Het kleed ziet er erg mooi uit en is goed ingepakt. Ik zou Floorpassion zeker aanraden!

Fantastisch vloerkleed en service!

Bezorging was erg fijn, goede voorbereiding en het vloerkleed is werkelijk fantastisch!

Geweldig!

Staaltjes opgevraagd voor een kleed wat op maat gemaakt moest worden. Wij waren weg van 1 bepaald kleed. Helaas kwam deze boven ons budget uit. Floorpassion gemaild of er een alternatief beschikbaar was. Helaas dat was er niet maar er werd ons wel een geweldig aanbod gedaan voor het betreffende kleed. Daarna werd het ook nog eens supersnel geleverd. Een aanwinst voor ons huis, we zijn er erg blij mee! Thanks Floorpassion!

Prima kwaliteit en snel bezorgd

Alle handelingen worden vlot uitgevoerd. Twee stalen thuis gekregen en daarna bestelling geplaatst. Ondanks dat we een afwijkende maat bestelden, werd ook deze bestelling snel afgehandeld.

die is goed

Eerst werd er op een verkeerde dag bezorgd. Ik had ook geen mail gelezen omdat ik die avond niet thuis was en toen stonden ze zomaar de volgende ochtend om 07.00 uur voor mijn deur! De nieuwe bezorging was verder OK. Een prettige tijd om af te leveren . Ik kreeg een sms-je dat de bezorger over 10 minuten bij ons zou zijn. Dat sms-je vind ik persoonlijk wel een beetje stom! Wij (84 en 75 jaar) worden toegesproken met Hi! En met jij en jou alsof we kleuters zijn! Die hoeft niet meer , komt vreemd over ook al zijn we jong van geest!

Prachtig tapijt !

Eerst stalen gevraagd, snel geleverd. Daardoor hebben we de juiste keuze kunnen maken. Binnen 48 geleverd door een heel fijn transportbedrijf. Ze zijn prachtig, iedereen roept erover dat ze zo mooi zijn. We zijn er erg blij mee !

Prima dus!

Op tijd en goed verzorgd!

Ik ben tevreden

Het klopt met de verwachting.

Goede ervaring.

Luxe

Snelle levering, en nog belangrijker Mooi luxe kwaliteit, voor de goede prijs. Ik Bestel hier voortaan altijd.

Mooi vloerkleed en duidelijke informatie over levering

Nvt

Fijn bedrijf

Mooi vloerkleed, makkelijk te bestellen.

Zeer vriendelijk en professioneel

Fijne webshop, snel en duidelijk, vriendelijke te woord gestaan aan de telefoon, zeer service gericht. Goed geregeld.

Heerlijk zacht mooi vloerkleed (soft fay)

Heel blij met ons zachte nieuwe vloerkleed. Ideaal dat je eerst wat staaltjes thuis kunt krijgen zodat je goed de kleuren en materiaal kunt zien voordat je bestelt.

Super kleed en service

Prima geregeld alles volgens afspraak

Mooi kleed kleuren zoals te zien op de website.

Prijs- kwaliteit goed

Kleden zijn heel mooi en goed geprijsd. Ik heb alleen twee keer een kleed besteld, waarvan de levertijd op de website niet klopt. Dit moet echt aangepast worden als je vooraf al weet dat het niet nagekomen kan worden. Dat vond ik erg jammer.

Prachtig vloerkleed.. Top !

Stalen ontvangen. Makkelijk te bestellen. Geleverd volgens afspraak. Eindresultaat… prachtig vloerkleed. Wij zijn zeer tevreden

Kleed besteld en 2 dagen later geleverd. 2 berichtjes gehad hoe laat ze kwamen. Top geregeld.

Super mooie zachte tapijt

Snel geleverd, vriendelijke persoon,mooie kleur

Hele goede service!

Heel fijn dat je op deze website eerst stalen aan kunt vragen, ik had er 5 aangevraagd en allemaal leken ze in 'het echt' veel anders dan op de website. We hebben onze keuze kunnen maken en een vloerkleed besteld. Deze hadden we heel snel in huis en zijn we echt heel blij mee!

Super mooi kleed!

Wij zijn heel blij met ons kleed! We moesten er even op wachten maar kregen avond van te voren een sms bericht dat het kleed volgende dag bezorgd zou worden. 10 minuten voordat hij arriveerde weer sms. Prima geregeld zo! En het kleed was helemaal naar tevredenheid.

Mooi kleed

Het kleed zag er mooi uit ben daar tevreden over. Maar over de bezorging ben ik niet tevreden ten eerste stond hij op de verkeerde verdieping en hij stond bij de deur in de gang. Kreeg ook geen mail dat hij geleverd was . Het gebeurd vaak met dh parcel

Het plaid is precies wat ik verwacht had!

Het plaid is heerlijk zacht en ontzettend mooi afgewerkt. Niet goedkoop maar het geld waard. Ben er super blij mee.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein