perfect

mooi tapijt en excellente communicatie en service.

doen niet wat ze pretenderen

zeer lange wachttijd op levering vloerkleed (terwijl op de site wel voorradig staat)en als deze retour gaat nog eens meer dan 3 weken wachten op geld retour. de 2 sterren zijn voor het transportbedrijf die doen wat ze zeggen en netjes en snel bezorgen en ophalen en communiceren!!!!

Correct en ok

Goede dienstverlening, het enige is dat er niet aangegeven werd hoe laat er bezorgd zou worden, dus moest ik thuis blijven voor de aflevering tot er geleverd werd

Geen respons

Heb 1 keer tel contact gehad en 2 keer gemaild maar niets meer van gehoord wille zeker niets verkope

Bestelling en levering verliepen vlot. Mogelijkheid voor achteraf betalen is fijne extra service.

Slechte communicatie

Gratis staaltjes aanvragen gaat super. Binnen 2 dagen in huis. Als je overgaat toch aanschaffen vloerkleed gaat het toch anders. Kleed die ik wilde was op voorraad en kon er 2 dagen later zijn. Ik wilde zelfs 4 dagen later omdat ik dan thuis zou zijn. In de mail stond dat dat zeker lukte. Uiteindelijk niet gekomen en het contact is super slecht. Heb daarna nog 1.5 week moeten wachten. Ben verder wel blij met het kleed.

Van sample naar kleed in drie dagen

Op zondag met mijn vrouw een aantal samples uitgezocht, die op maandag netjes zijn bezorgd. Vervolgens een keuze gemaakt en op donderdag lag ons nieuwe kleed in de woonkamer. Geweldige ervaring!

Zeer prettig

Super goeie service.. snel en efficiënt… Vriendelijke medewerker aan de telefoon..

Bestelde product niet ontvangen

Ik had een ondertapijt besteld voor een rond tapijt van 2.50 en was van plan dat bij te knippen. Ik ontving 2 ondertapijten in kleine maat die ik aan elkaar heb getaped. Daar is geen contact over opgenomen

Goeie ervaring ik zou hier zo weer bestellen.

Mooi dik kleed voor een goeie prijs en super snel geleverd. Ik ben er heel blij mee.

Snelle service en levering, prettig contact!

Eerst 3 proefstukjes besteld en gekregen. Daarop keuze gemaakt, een vloerkleed met maten naar keuze. Vloerkleed was snel binnen, is mooi, mooi afgewerkt en helemaal naar onze zin!! Ook fijn is de ontzettend nette prijs!

redelijk

Nadat mijn Premium 12 Sisal vloerkleden dagenlang uitgepakt en plat gelegen hebben is het afwerkband aan de lange zijden nog steeds gebobbeld. M.i. is het band te ruim genaaid. Dit stoort mij zeer. De korte zijden zijn mooi strak aangenaaid. Hoe kunnen wij dit oplossen? Vriendelijk dank, E.K.

Tegenstrijdig

Het kleed is echt prachtig, De levering was veel later dan volgens de order! Je krijgt de volgende dag e mail met sorry uw order komt later. Bij bestellen hou je namelijk rekening met plannen van je huis anders inrichten

Zeer flexibel bedrijf

Wij hebben een tapijt besteld waar een hoekje uit moest. Dat is meer werk maar meerwerk werd niet berekend! Ook snelle levering en goede communicatie.

Grote keuze en grote service!

Bij Floorpassion en vloerkleed op maat besteld. Aangezien het vloerkleed op maat gemaakt moest worden werd er een maak/levertijd van ongeveer 8 dagen aangegeven. Tot mijn verbazing had ik het kleed 4 dagen eerder binnen! De vervoerder krijgt tevens een dikke pluim, deze hield goed contact aangaande de levering! Grote klasse jullie en hartelijk bedankt alles is naar grote tevredenheid! Hendricus

Slecht! Niet aangekomen!

Ik heb reeds niks ontvangen terwijl er staat dat het bezorgd is

Prachtkleed

Alles prima! Verzending snel, prachtig kleed die in het echt nog meer aan de verwachting voldoet. Zware kwaliteit dus heerlijk warm en zacht!

Fijne Customer Service

Vloerkleed kwam veel later dan was aangegeven. De professionele aanpak van Customer Service heeft dat goed gecompenseerd.

Levering kon niet beter.

Beste mw/hr. Vond alleen vreemd dat zoals jullie meldden de betaling niet gelukt was en ik alsnog moest betalen. Terwijl ik gelijk heb betaald En het bij mij ook is afgehouden bij de bank. Anders had ik denk ook mn kleed niet gehad. Heb daar uiteraard niet op gereageerd. Het vloerkleed bevalt uitstekend. Vriendelijke gr.. Fam.Groenewegen.

Mooi vloerkleed

Ben erg tevreden over de manier van bestellen. Eerst een aantal stalen gratis geleverd, zodat je een redelijk goede indruk van de kleden had. Toen het gekozen kleed besteld. Helaas kwam het twee dagen later dan verwacht, maar ik vind een levering binnen vier dagen nog heel acceptabel. Het kleed voldoet zeer aan onze verwachtingen!

Stond versteld van de snelle levering van de op maat gemaakte tapijt, een prachtig tapijt.

Zeer snelle levering voor een op maat gemaakt prachtig tapijt. Het tapijt is precies zoals ik me voorgesteld had. Top levering en top kwaliteit.

Zeer snel geleverd , heel goed verpakt en boven verwachting zo mooi, kan t echt iedereen aanraden

Geen verbeterpunten nodig

Alles correct afgehandeld. Snelle levering, goed product. Geen verbeterpunten nodig.

Klantvriendelijk en snelle levering

Voor het plaatsen van de bestelling 2x gebeld met de klantenservice voor extra informatie. Beide keren snel contact en netjes geholpen. Via e-mail goed op de hoogte gehouden van levertijd (vloedkleed op maat). Levering volgens afspraak. Alleen jammer dat het vloerkleed voor de voordeur werd afgeleverd en niet binnen werd gebracht. Verder erg blij met het vloerkleed. Goede kwaliteit en voldoet aan verwachting op basis van eerder aangevraagde gratis staal.

Een professioneel bedrijf

Altijd antwoord op alle vragen via de mail, monsterstukjes op te vragen en zo in huis. Prima terugkoppeling m.b.t de bestelling. Keurig gebeld met een kleine mogelijke vertraging. Aflevering volgens afspraak. Hier kan menig bedrijf nog wat van leren! Klasse in alle opzichten.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein