Alles netjes en snel en volgens afspraak

Is goed

Snelle levering, goede berichtgeving over bezorging.

Staal gelijk ontvangen. Mooi kleed, diep zwart.

Prachtig vloerkleed. Super kwaliteit. Wij zijn er blij mee.

Netjes

Alles werd netjes van tevoren aangegeven en op tijd geleverd. 10 minuten van tevoren krijg je een berichtje dat ze er bijna zijn. Het kleed was netjes verpakt en staat prachtig. We zijn heel tevreden.

Helemaal prima

Alles verliep vlotjes en naar wens

Erg goed

De stalen zijn de dag na de bestelling al geleverd. Nadat er een setje stalen geleverd waren gebeld om advies voor toch een andere kleur. De stalen die toen geleverd (de volgende dag al) werden waren niet zoals afgesproken, rood- en geeltint in plaats van het gevraagde groen. Wel een kleed besteld vanuit de eerste staallevering. Het kleed zou aanvankelijk niet op de beloofde leverdatum afgeleverd kunnen worden maar een paar dagen erna. Binnen een dag na deze melding ontvingen we het kleed toch al. Kleed is helemaal volgens verwachting! Al met al een positieve ervaring.

Snelle lever

Helemaal leuk kleed, ik dacht ik probeer het gewoon Is t niks, gaat ie terug Maar hij is perfect

Nog niets ontvangen

Tapijt werd niet op in mail meegedeelde datum geleverd. Omdat we de dan nadien op vakantie vertrokken werd nieuwe leveringsdatum na onze reis afgesproken. Toch stond de leverancier blijkbaar aan onze deur tijdens onze reis. Inmiddels kregen we geen bericht waar ons tapijt zich bevindt of hoe we het alsnog in ons bezit kunnen krijgen.

Fijn bedrijf met gevoel voor de klant

Ik had stalen besteld, na een week gebeld want de 10% actie liep af. Dame aan de telefoon netjes uitgelegd dat niet alle stalen op voorraad waren. Ik heb de helft meteen gekregen met de optie op de rest met dezelfde korting. Gelukkig zat de juiste ertussen en hele familie dol op het nieuwe kleed

Sales prima, aflevering matig

Vond t fijn datbik persoonlijk gebeld werd toen levering vertraagd was. Maar vind t erg bizar dat een pakket van 1000 euro zomaar bij de buren wordt gedropd... Pakket werd week eerder bezorgd dan telefonisch aangegeven....

Very nice carpet, and even nicer customer Service

Thank you for keeping me informed and organised Highly recommended.

Wat een heerlijk kleed zo blij mee. Kwam wel op donderdag ipv dinsdag zoals beloofd.

Top service, snelle levering en top kwaliteit!

Tapijt was snel geleverd en alles is na verwachting; zeker een aanrader!

Prachtig kleed voor een goede prijs!

Al via de duidelijke foto’s had ik een goed beeld van wat ik ging bestellen. Fijn op de hoogte gehouden van het bezorgproces! En nu ligt ie mooi te zijn in de woonkamer,heel blij mee!

Prettig geholpen en zeer snelle levering van een prachtig kleed

Lekker vlot en snel geleverd

Prettig en makkelijk

Goed product, wel te laat geleverd

Het op maat gemaakte tapijt zelf is goed. Ik kreeg alleen pas de avond voor de aangegeven leverdatum te horen dat hij niet op voorraad was en dus later zou komen. Uiteindelijk was hij 3 dagen later binnen

Super mooi kleed geweldig blij !!

Ik heb een kleed gekocht met zo een luxe uitstraling daar ben ik echt heel blij mee !!

Snelle levering door een vriendelijke bezorger!

Goede communicatie omtrent levering van mijn mooie vloerkleed! Heb inmiddels drie van Floorpassion, fijne kwaliteit.

Uitstekend te woord gestaan

Hoewel we nog niets gekocht hebben, ben ik aangenaam verrast door de mensen van de klantenservice. Vriendelijk, meedenkend en een goede service, dat geeft vertrouwen!

O.b.v. de website hadden we de verwachting dat het kleed de volgende dag werd bezorgd. Echter was dit niet het geval, na een belletje kregen we bericht dat het kleed 3 weken later bezorgd zou worden. Dat was even jammer. Verder was de service en bezorging goed geregeld. We zijn ook erg blij met het kleed.

Prachtig product, maar matige service

Ik heb vorige week een prachtig vloerkleed ontvangen vn Floorpassion. Superblij ermee. Levering was prima. Alleen moest ik zelf achter mijn levering aan, omdat ze de afgesproken leverdatum niet geleverd hadden. Ze waren mijn levering vergeten en hierdoor heb ik hem met enige vertraging ontvangen. Dat was jammer! Toch bedankt Floorpassion voor de levering van een prachtig vloerkleed.

Gratis stalen en goede communicatie

Door gratis stalen konden we goed zien welk vloerkleed het beste bij onze inrichting paste. De bestelling verliep vlot, alleen werkte de creditkaart betaling via de website niet direct. Na een telefoontje snel opgelost en de toegezegde levertijd werd ook netjes gehaald. Wij zijn blij met ons Beach Life vloerkleed.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein