Gratis stalen en goede communicatie

Door gratis stalen konden we goed zien welk vloerkleed het beste bij onze inrichting paste. De bestelling verliep vlot, alleen werkte de creditkaart betaling via de website niet direct. Na een telefoontje snel opgelost en de toegezegde levertijd werd ook netjes gehaald. Wij zijn blij met ons Beach Life vloerkleed.

Kan beter

Levering veel later dan op de website en bij aankoop vermeld. Uiteindelijk heb ik zelf gebeld en zeiden ze dat ze de volgende dag konden leveren. Niet duidelijk waarom ik niet was geïnformeerd en waarom het later as geworden. Kleed zelf is netjes maar erg dun. Goed verpakt.

zeer tevreden met produkt en afhandeling

Het door mij bestelde vloerkleed kon helaas niet zo snel worden geleverd als beloofd op de website. Dat is jammer maar kan gebeuren. Hier werd duidelijk met mij over gecommuniceerd en kreeg een financiele compensatie. Zeer netjes afgehandeld. De bezorging was ook perfect, op tijd en de bezorger heeft zelfs geholpen om het kleed naar de 1e etage te dragen. 'Maar' vier sterren ivm de vertraagde aflevering. Al met al ben ik zeer tevreden en zou hier zeker weer bestellen!

Blij bij Floorpassion te hebben gekocht.

On-line een vloerkleed uitzoeken leek ons wat riskant. Maar dankzij de toegezonden stalen werd de keuze uiteindelijk geen probleem. Het tapijt is precies op de door ons bepaald e dag afgeleverd. Het siert sinds kort onze salon en we zijn apetrots op dit fraaie vloerkleed van Floorpassion.

Goede kwaliteit

Mooie vloerkleed. Helaas te lang moeten wachten

Uiteindelijk super blij met de vloerkleed. Alleen heb ik er ruim een maand op moeten wachten omdat achteraf bleek dat het materiaal niet op voorraad was. Dit was niet goed gecommuniceerd en daar moest ik steeds over bellen. Wel zijn ze me tegemoet gekomen, dus dat vond ik dan weer fijn.

Prachtig kleed

Mega zacht vloerkleed. De kleur is super mooi en de levering was erg snel. Top!

Prachtig vloerkleed, top service

Eerst verschillende stalen besteld, snel binnen. Op basis van de stalen toch ontdekt dat het kleed dat ik op het oog had niet het juiste was. Een van de andere gelukkig wel. Snelle levering na bestellen en inmiddels een prachtig, heerlijk zacht vloerkleed in de kamer liggen.

Geweldig!!!

Fijn bedrijf. Zoek mee naar goede oplossingen. Mooie kwaliteit vloerkleden. Waar voor je geld.

Vlotte levering en goede afspraken.

Ik heb goede afspraken kunnen maken over levering en betaling. Na bestelling had ik mijn kleed binnen veertien dagen in huis.

blij met de keukenloper

Ik heb er wel wat langer op moeten wachten dan de twee dagen waar ik aanvankelijk van uit ging. Werd toen keurig gebeld dat er een fout in het productieproces was en dat de bestelling een week langer zou duren. Dat lukte uiteindelijk ook niet en na twee weken heb ik contact gezocht en toen werd er een concrete afspraak gemaakt, die ook klopte. Ik ben blij met de mooie loper die helemaal aan de verwachtingen voldoet.

Perfect bedrijf om een vloerkleed te kopen

Veel keus, goed advies en snelle bezorging

Snelle levering en goed product.

Vloerkleed ziet er goed uit en was snel geleverd.

Snel besteld en bezorgd

Er is vantevoren een staal can het tapijt te bestellen waardoor je kunt zien , hoe je vloerkleed eruit komt te zien.

Vloerkleden besteld die op voorraad zouden zijn maar dat is niet zo, moet 2 weken wachten, helaas!

Super tevreden over de service, niets mis mee, ook samples binnen gekregen, top! Uiteindelijk voor een ander maat gekozen die voorradig was maar kreeg uiteindelijk een mail dat ik 2 weken moet wachten op mijn (betaalde) vloerkleden, jammer..........Voor de rest prachtige vloerkleden Ross69. Al met al dik tevreden maar er zit een maar achter..........

Super zacht vloerkleed.

Ik heb eerst een sample aangevraagd en daarna mijn keuze gemaakt. Allebei succes vol en netjes behandeld. Super service.

Plaid en kussens van fred van leer snel en goed ontvangen Heerlijk zacht en goede kwaliteit Helemaal blij mee!

Bezorging

Qua vloerkleed kan ik nog niks zeggen aangezien we deze nog niet hebben. Bezorging kon je een dag aangeven alleen bezorgen ze 7 dagen eerder en stond men voor een dichte deur. Nu een nieuwe afspraak maken kan pas vanaf maart .

Opzich goed

Op internet stond dat het kleed op voorraad was en kon een bezorg datum naar keuze aanvinken. Echter bleek er achteraf toch iets met de voorraad te zijn en is de levering opgeschoven.

mooi stuk vloerbedekking op maat

Ik had een stuk vloerbedekking nodig, maar met een afwijkende maat. Op maat bij Floorpassion besteld en precies goed nu. Snel geleverd en prima prijs.

Naad niet helemaal recht genaaid

De levering was later dan opgegeven, maar was tijdig gemeld. We hebben een kleed op maat laten maken. Fijn dat dat online kan. De zoom loopt niet helemaal gelijk met de stofdraad. Dit is op het eerste oog niet te zien. Zou fijn zijn als het bestelde kleed in meer kleuren te bestellen was.

REDELIJK GOED

COMMUNICATIE BETREFFENDE DE LATERE LEVERING DOOR FLOOR PASSION SLECHT? COMMUNICATIE VD HOEF LOGISTIEK DUIDELIJK EN GOED

Vriendelijke service

Wij hebben telefonisch contact opgenomen voor het bestellen van ons vloerkleed. Werden vriendelijk te woord gestaan. Bezorging van het vloerkleed was ook goed. Kwaliteit is mooi en goed.

Goede communicatie

Afspraken nagekomen

OK

De communicatie was uitstekend. Alleen had u ergens duidelijk moeten vermelden dat het ‘levering tot aan de voordeur zou zijn. De leverancier mocht zelfs niet binnenkomen! Terwijl ik had verzocht om even te helpen een tafel te verplaatsen.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein