Eerst stalen van verschillende door ons uitgekozen karpetten mogen ontvangen en daarna besteld welke we gekozen hadden. Super zacht en mooie kwaliteit en de prijs vinden wij prima. Levering door DPD was alleen min punt doordat deze de afgesproken leverdatum niet nakwamen. Terwijl het wel was ontvangen door hun.

Prachtig tapijt

Mooi en snel geleverd Prima prijs prestatie

Het tapijt is mij bijzonder tegengevallen.

Aan de hand van een staal is het mij na een lange tijd van teleurstelling alsnog gelukt een tapijt te bestellen. Toen ik het tapijt kreeg viel het me echter bijzonder tegen. Bij de staal kreeg ik het idee dat het een goed tapijt was dat geheel aan mijn eisen voldeed. Ook de afwerking bij de staal was erg goed. Het tapijt dat ik ontvangen heb was veel slapper en anders afgewerkt maar wat me het meest tegenviel was dat de kleur veel geler uitviel dan de staal. Het tapijt lijkt erg goedkoop, wat ik voor de prijs eigenlijk niet vindt kunnen. De staal was veel compacter en ik ben bang dat dit tapijt absoluut geen lang leven beschoren is. Het is een rommelig geheel en erg aanwezig. Ik heb al eerder een dergelijk tapijt gehad waarvan ik jaren plezier heb gehad, ik voel echter aan alles dat me dat bij dit tapijt niet gaat lukken. Ik vind dit bepaald niet fijn om te schrijven, maar ik wil wel eerlijk zijn. Als ik dit tapijt niet op maat had besteld had ik hem meteen geretourneerd maar die mogelijkheid heb ik nu waarschijnlijk niet, alhoewel de kleur afwijkt. Ik hoop u bij deze goed geïnformeerd te hebben. Een teleurgestelde mw. Notten.

Mooi kleed zoals beloofd

Mooie kleur. Precies zo als we gehoopt hadden

Netjes!

Super mooi kleed! Netjes verpakt en geleverd!

Levering duurde lang maar klantenservice was uitstekend

Levering duurde lang maar klantenservice was uitstekend; zeer vriendelijk en kwam afspraken na

Prima service. Mooi product. Netjes binnen afgeleverd.

Een goede service en snel.

Het vloerkleed is prachtig echt blij mee

Snel en correct

Heel positief. Mooie site, makkelijk bestellen en snel geleverd.

mooi kleed

de bezorging was op tijd je kon het goed volgen waar hij was

Mooie mat

Mooie mat. Iets later geleverd dan beloofd op de site, maar dit werd keurig vooraf gecommuniceerd. Dus geen probleem.

Erg goed geholpen

Erg goede ervaring! Gebeld met vragen en erg netjes en goed te woord gestaan. Echter wordt er een bezorgoptie van zaterdag gegeven terwijl de DPD niet op zaterdag bezorgd. Die zouden dinsdag al komen. Ik het afleveradres wijzigen naar mijn werk, zou woensdag bezorgd worden. Ben ik dinsdag bijna thuis: "Uw pakket is bezorgd". Blijkt de volgende dag dat het bij een van de buren bezorgd was en niet op het afleveradres op mijn werk... Maar, met Floorpassion zelf goede ervaring.

Alles top!

Goede, snelle communicatie, ook met het vervoerbedrijf. Mooi dik kleed.

Overleg, proef stukjes toegestuurd gekregen. Tijd van levering op mijn verzoek veranderd was geen probleem.

Top!!!!

Goed bedrijf!!!! Mooie spullen, ik ben een zeer tevreden klant!

Site niet oké

Op de site staat een kevertje van een paar dagen, terwijl het bekend is dat dit vele weken is. Zelfs is bekend welke week er geleverd kan worden. Ook al was er door vriendelijk personeel goede aandacht voor mijn vragen, toch bleef ik een ongemakkelijk gevoel houden, dat er iets niet klopte. Advies: pas de site aan met actuele informatie!

Snelle reactie op mail, erg vriendelijk!

Mooi kleed en een snelle levertijd!!

Snelle service goed advies fijne transporteur

Duidelijk website Snelle sediment gratis proefmonsters zodat je goed een keuze kunt maken. Ook aan de telefoon goed advies gekregen over de afwerking bij een tapijt op maat. Ruime keuze voor tapijten op maat. Binnen een week geleverd Hele fijn communicatie met de transporteur. Voor mij een dikke 10!

Top ervaring

Top geregeld! Naar aanleiding van de aangevraagde stalen hadden we nog een vraag. Die werd snel beantwoord. Kleed besteld en snel geleverd. Ook goede informatie van de transporteur. Kleed nog mooier dan verwacht!

Mooi product.

Correcte levering

Professioneel stipt en prachtig vloerkleed

Afspraken worden niet nagekomen

Kleed besteld Op website korte levertijd Gebeld ivm afmetingen van kleed langere levertijd Accoord gegeven Op gegeven moment toch maar gaan bellen waar blijft het ? Meerdere telefonische toezeggingen dat het deze week zou komen Ook via mail verschillende toezeggingen Kleed nog steeds niet geleverd . Inmiddels 3 weken verder. Let wel kleed 25-11 besteld met na telefonisch contact de afspraak dat kleed binnen 6 weken geleverd zou zijn Misschien dat ik hierdoor iets bereik Nul vertrouwen meer

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Mooie prijs kwaliteit verhouding

Staaltjes netjes thuis gekregen