Staaltjes netjes thuis gekregen

Beloven wat ze doen

Prachtig kleed, keurig op maat gemaakt

Topper!!

Puntje van kritiek

Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail, en de bestelling is snel geleverd. Wat wel een puntje van kritiek is, is dat de best prijzige plaid in een plastic zak was gepropt, de zak stond nog net niet op knappen. Voor een plaid van €120,- mag de presentatie echt wel wat beter vind ik. Ik heb het vloerkleed van Fay ook maar het plaid is wel echt minder zacht dan het vloerkleed. Nog steeds heerlijk zacht, de binnenkant ook en het ziet er super luxe uit. Maar wel echt iets minder zacht, dat was toch een tikkeltje teleurstellend.

Service is perfect

Service is perfect maar het artikel Is anders dan verwacht. Ik had al een vloerkleed en dit bijpassende plaid is een totaal andere materiaal dan vloerkleed en ik dacht echt dat het net zo zacht zou zijn. Dat is het helaas niet

Van bestelling tot en met levering in één woord geweldig!

We zijn vriendelijk en professioneel geholpen door Koen, die me heeft stalen van de carpetten heeft gestuurd waar we interesse in hadden. Hierdoor konden we makkelijk een keus maken, passend bij ons interieur. De levering was snel geregeld en precies geleverd op het afgesproken tijdstip.

Wow wat een heerlijk tapijt!

Snelle levering, netjes op de hoogte gehouden over de tijd van de levering. En het tapijt.... heerlijk zacht en een prachtige kleur.

Heeeerlie!!

Zo een zachte plaid, niet normaal! Helemaal blij mee

Netjes verzorgd en afgeleverd.

Zie boven.

Zeer tevreden!

Mooie sisal tapijten, mooie kwaliteit. Werd wel een paar dagen later geleverd, maar is duidelijk gecommuniceerd.

Niet echt best

Werd gemaild dat kleed een paar dagen later zou komen. Omdat ik geen transport bevestiging had gekregen de middag ervoor gebeld. Ze zeiden dat het echt de bedoeling was dat het de volgende dag geleverd zou worden. De volgende dag kwam er niets. Even later komt een mail dat hij voorlopig niet geleverd kan worden. Dit wordt wel 2 weken later. Uiteindelijk is hij gekomen maar volgens het vervoersbedrijf tussen 7 en 8 uur s ochtends. Ik vind dit geen tijd om pakketjes te leveren. Vanaf 8 uur lijkt mij redelijk. Dus heel vroeg eruit en in badjas bij de voordeur. Wordt het kleed gewoon buiten neergezet. Dit vind ik niet echt klantvriendelijk.

prachtig kleed

Prachtig kleed precies als op de foto alleen de levering duurde langer dan op de site staat aan gegeven.

Mooi kleed! Snelle levering!

Eerst wat stalen besteld, heel fijn dat dit mogelijk is. Daarna vloerkleed besteld, super snel geleverd! Wij zijn er erg blij mee.

Fijn, maar de levering was niet goed.

Ik had een kleed besteld voor mijn nieuwe huis en ben daar niet dagelijks aanwezig nog. Dus wilde hem geleverd hebben op een dag dat ik er zou zijn. Maar helaas kwam het kleed direct de. Volgende dag en werd het buiten neergezet. Met het slechte weer van afgelopen week.

Zeer goed!

Mooi kleed, voorhoede prijs. Werd wel een week later geleverd, maar is duidelijk gecommuniceerd.

Super snelle levering

Wat een super zacht kussen, heerlijk. En wat een snelle levering. Echt top!

Na een foutje goed opgepakt en afgehandeld

Er was iets misgegaan met mijn e-mail adres. Daardoor ontving ik geen e-mail met bezorg tijden, en heb ik gebeld wanneer mijn tapijt zou komen. Daarna verliep alles vlekkeloos.

Behulpzaam

Vriendelijk aan de telefoon voor vragen. Samples thuis gestuurd gekregen. We hebben een prachtig kleed op maat laten maken. Ross32

Boven alle verwachtingen

Rond sisal vloerkleed besteld in het grijs en afgaande op de foto's zag het er kwalitatief goed uit. Foto's vertekenen meestal maar in dit geval overtrof het onze verwachtingen.

Floorpassion komen de afspraken na. Na even te hebben moeten zoeken, hebben we nu een prachtig vloerkleed in onze woonkamer.

Supersnelle levering van een mooi product !

Eerst gratis samples ontvangen, in een best wel groot formaat zodat de kwaliteit en de kleur goed kon worden beoordeeld. Daarna zijn we niet ‘lastig gevallen’. Ons kleed is op maat gemaakt wat niet eens duurder bleek te zijn en ook nog eens supersnel al na 3 dagen geleverd. Kortom: dikke 10!

Snelle levering en prima service

Bestelde kleed niet op voorraad. Iets groter kleed aangeboden gekregen voor dezelfde prijs en volgende dag geleverd! Geweldige service!!!!

Volledig volgens verwachting

Volledig volgens verwachting

Sneller geleverd dan gedacht

Maatwerk vloerkleed geleverd zoals besteld. Kwaliteit product uitstekend en het geheel was goed verpakt. Er werd snel geleverd na bestelling, uiteindelijk een week eerder dan floorpassion zelf had ingeschat, en dat is top in deze tijd. Tevens pluim voor email communicatie tussen bestelling en levering - weet je waar je aan toe bent.

Mart Visser vloerkleed

Mooi kleed, precies zoals afgebeeld. Netjes op tijd geleverd.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein