Prima op tijd

Keurige levering. Hield ons goed op de hoogte

Vloerkleed van goede kwaliteit, helaas communicatie wat minder.

Op de afgesproken datum werd het vloerkleed niet geleverd en kreeg ook geen bericht. Zelf gebeld en toen werd duidelijk dat hij niet was verstuurd. Nog weer een aantal dagen later bleek de voorraad nog niet geleverd en op de 2e afgesproken datum belde ik er nog eens achteraan omdat ik geen track and trace had ontvangen en toen werd duidelijk dat hij wederom niet was meegestuurd. Hij werd toen de dag erna bezorgd. Wel hele behulpzame en vriendelijke medewerkers maar er zou wel wat pro-actiever gecommuniceerd kunnen worden.

Duidelijke communicatie en vloerkleed netjes ingepakt door vervoerder aan ons geleverd.

Alles prima gegaan. Vlotte service.

Mooie dikke kwaliteit

Mooie plaid over de bank,van een goede kwaliteit. 2 lagen, lekker zwaar en warm. Misschien ga ik een andere kleur kopen voor in de slaapkamer.

Goed product, redelijke communicatie

Ons kleed bleek ondanks wat de website aangaf niet op tijd te kunnen worden geleverd. Hierover werden wij gebeld en er werd een oplossing gezocht. Op dit moment waren wij bijzonder tevreden. Deze afspraak werd echter onaangekondigd niet nagekomen, dat temperde natuurlijk het enthousiasme. Gelukkig heeft men het goedgemaakt, het kleed bevalt prima!

Super service

Donderdag avond ons mooie kleed besteld, vrijdag al geleverd. Top Service.

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden door de transporteur en op de juiste tijd

Goede afspraken

Mooi op tijd geleverd en goede mails

Fijne service voorafgaand aan de aankoop

Heel fijn dat je verschillende stalen kunt bestellen, zodat je niet klakkeloos een kleed hoeft te bestellen.

Alles prima vooral de staaltjes die je kunt bestellen maken je keuze gemakkelijk

Snel en betrouwbaar!

Mijn bestelling werd snel bezorgd. Jammergenoeg paste de kleur in in ons interieur. Het retourneren verliep zonder problemen.

Mooie kwaliteiten, perfecte stalenservice en snelle levering

Online een vloerkleed kopen is toch lastig. Ik ben zelf werkzaam geweest in de vloerenbranche en kleur en structuur is lastig te vangen op een foto. We hebben twee keer (gratis) stalen besteld. Echt mooie stalen die een goed beeld geven. Nadat we onze keuze gemaakt hadden, werd twee dagen later het karpet bezorgd. Al met al alleen maar complimenten.

Hele goede service

Heb vloerkleed gekocht was niet helemaal mijn kleur geretourneerd Liep niet helemaal goed, maar Floorpassion, heeft het super goed opgepakt. Nieuw vloerkleed besteld. Die is erg mooi. Kleur is ook geslaagd. Voelt ook lekker zacht aan. Kortom Geslaagd!

Fijn uit stalen eerst thuis uit proberen.

Nadat ik uit een aantal stalen mijn keuze heb gemaakt, vond ik het ook prettig dat ik het vloerkleed op maat kon laten maken. Het kwam iets later dan gepland, maar ben erg blij met keuze.

Een prachtig kleed

top

Prachtig vloerkleed en snelle levering

Ik ben heel tevreden over de levering van het prachtige vloerkleed. Mooie kleuren en goed afgewerkt. Goed verpakt ook. Komt overeen met wat ik op de website zag.

Staaltjes waren binnen een dag bezorgd. Mijn uiteindelijk keus dus goed kunnen maken. De bestelling was er de volgende dag. En nu super blij met mijn mooie kleed!

Zeer goede service

Na het ontvangen van een aantal (gratis) mooie staaltjes had ik een paar vragen. De medewerker die ik belde was uiterst vriendelijk, dacht met mij mee en rekende ter plekke een bepaalde prijs uit voor een afwijkend formaat vloerkleed. Daarna kon ik gemakkelijk een keus maken en twee dagen later werd het al geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Heerlijke vloerkleed voor het hele gezin

Floorpassion heeft me erg goed op afstand geholpen met het kiezen van het juiste tapijt. Ook toen de levering wat vertraging opliep ben ik hierover 2 keer gebeld. De persoonlijke benadering was zeer prettig en is vandaag de dag maar zelden op deze manier te vinden. Het tapijt ligt er inmiddels een aantal weken en iedere dag weer is het een genot om te zien, om op te lopen en op te zitten! Ik beveel Floorpassion van harte aan!!

Het begint bij de service van jullie site, de informatie via de mail, het ontvangen van het vloerkleed. En het is een heel mooi vloerkleed geworden. Bedankt

Snelle service en een prachtig vloerkleed. Wij zijn fan!

Wij zijn helemaal blij met ons nieuwe vloerkleed van Floorpassion. Heerlijk zacht en mooie kwaliteit! Alleen één klein dingetje heb ik wel... als je een datum aan kan geven voor de levering is het ook prettig als deze dag aangehouden wordt. Misschien weghalen op de site?

product goed en levering op tijd

goed product en levering was op tijd

Goed contact snelle service

Als dit verplicht is doe ik liever niet mee aan deze enquête . Dit is van invloed op het cijfer dat ik jullie nu geef

Goede service, zeer vriendelijke klantenservice. En ik ben erg blij met het ronde vloerkleed.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein