Mooi kleed, leverings informatie op de site niet juist

Super mooi kleed, wat jammer is is dat er op de site staat direct beschikbaar (kies een leverdatum) en dat het kleed vervolgens niet op voorraad is. Ik vond dat niet fijn omdat ik juist opzoek was naar iets wat snel leverbaar was

Super geholpen, goede kwaliteit

Een klein vloerkleed besteld met aparte vorm. Na een telefoontje voor uitleg een mooi afgewerkt vloerkleed thuisbezorgd gekregen. Snelle reactie en bezorging. Kwaliteit top.

Goeie service, prima kwaliteit

De stalenservice is heel fijn en hierdoor een goede keuze kunnen maken. Levering was ook heel snel.

Positief

Ik heb een vloerkleed besteld die uiteindelijk helaas later kwam dan gepland, maar werd daar netjes over geïnformeerd en er is met het herplannen geprobeerd rekening te houden met mijn agenda. Dat dat uiteindelijk niet lukte, lag meer bij de bezorgdienst. Helaas was het kleed niet naar mijn smaak qua materiaal en grootte, maar ook dit kon ik aangeven en is het kleed weer opgehaald. Prima service.

Klantvriendelijk, goed product en faire prijs.

Denken mee in het realiseren van de juiste oplossing, in ons geval een maatwerk kleed met complexe details in de afmeting. Product voldoet aan d verwachtingen en levering is prima. Communicatie is vriendelijk en gemaakte afspraken worden nagekomen.

Prachtig vloerkleed voor een hele mooie prijs. Goede kwaliteit, prettige dienstverlening en aardig personeel. Ga zo door!

Door middel van een goed formaat (echt groot genoeg om goed te kunnen beoordelen) sample van drie vloerkleden heb ik een duidelijke keus kunnen maken. Supermooi vloerkleed van goede kwaliteit en heerlijk zacht. Bezorging was binnen 2 dagen. Ik ben blij!

Niet tevreden

Hele vriendelijke mensen, die je netjes te woord staan, alleen als er tegen mij wordt gezegd de vloerkleed is 1.2 cm en dik en ik ontvang de vloerkleed en blijkt dat hij ongeveer 4/5 mm is dan heb ik mijn vraagtekens. Tuurlijk is het belangrijk dat je goed wordt behandeld, maar uiteindelijk gaat het om de vloerkleed, dat moet goed zijn, van goede kwaliteit zijn, alleen hier is de vloerkleed en dun en niet van goede kwaliteit plus onwijs duur. De vloerkleed heb ik uitgerold en laten bezichtigen door mijn familie, nou lieve mensen als je moeder, zus, tante, nichten al zeggen stuur hem direct op dan mogen jullie de rest zelf invullen. Ik spreek enkel de waarheid uit direct mijn gevoel. Ik wil weten waar mensen aan toe zijn. Het gaat trouwens om de rode vloerkleed nummer 44/45

Super mooi kleed

Omdat mijn kleed op maat gemaakt moest worden duurde dit een week. Maar toe ik het vloerkleed thuis kreeg was ik zeer tevreden. Het kleed staat ontzettend goed in de kamer. Een super mooi kleed.

Klacht eerst in twijfel getrokken, daarna toch netjes opgelost

Het vloerkleed dat wij besteld hadden had na een paar maanden gebruik al losse draden. Het kleed was van Mart Visser en kostte tegen de € 900,- dus niet iets wat je mag verwachten leek ons. Ondanks dat ik aangaf dat het kleed zeker niet intensief werd gebruikt of belopen, suggereerde de dame aan de telefoon anders. We zouden niet op de juiste manier mee omgaan en misschien liep ik er wel met naaldhakken overheen. Uiteindelijk heeft ze het intern overlegd en kregen we plots een nieuw vloerkleed. Daar zijn we uiteraard tevreden mee, alleen jammer dat het op deze manier moest. Ook nog even afwachten of dit kleed wel goed blijft, wat me eerlijk gezegd een beetje sterk lijkt.....

ben blij met de kussens , stevig en lekker zacht

Prima!!

Snelle en correcte levering!! Vloerkleed voldoet volledig aan verwachting.

Zeer goede service

Mijn gewenste kleur kleed was qua formaat niet op voorraad. Gelijk werd er bedacht om een grotere kleed op maat te maken gezien deze nog op voorraad was. Diezelfde dag nog verstuurd en de volgende dag al in huis! Super service en fijn dat er wordt mee gedacht!

Mooie kleden en snel geleverd

Fijn

Ja was erg goed en heel vriendelijk

Ik wou en kleed maar wist nog niet welke kleur toen wist ik nog niet in welke kleur even naar ze gebeld en binnen twee dagen kreeg ik staaltjes van de het kleed in diverse kleuren toen was het heel snel bekeken besteld en betaald en snel geleverd heel erg blij mee nee toppers echt waar

prima prijs/kwaliteit verhouding en goede correcte service

Geweldige service

Je wordt netjes te woord gestaan en denken met je mee

Niets op aan te merken

Erg fijn dat er vooraf stalen konden worden besteld. Zo kon ik de goede kleur- en materiaalkeuze maken. Na keuze gemaakt te hebben, was het snelle levering. En voor het kleed betaalde ik een redelijke prijs.

Blij mee. Alles goed

Blij mee. Alles goed.

Uitstekende service

Goede service, komen afspraken na. TOP

Helaas was ons kleed niet direct leverbaar zoals op de website vermeld was. We moesten nog wat weekjes wachten, maar zijn nu super blij met het kleed! Makkelijke communicatie met de bezorger.

Fijn zaken doen

Onze ervaring met Floorpassion is positief. Zowel het telefonisch contact, als per email, zijn als prettig ervaren. Het vloerkleed is netjes op tijd geleverd. Over het kleed zijn we ook tevreden, al laat hij wel nog wat 'haartjes' los aan de randen. Maar dit zal het snijvlak zijn geweest en dit zal na verloop van tijd stoppen.

Snelle levering, goed kleed

Snelle levering, goed kleed - zoals op foto.

Prettige communicatie en goede informatie,- super kleden

Twee vloerkleden besteld. Prettig contact en goede informatie gekregen. Levering keurig en eerder dan aangegeven Super.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein