Prettige communicatie en goede informatie,- super kleden

Twee vloerkleden besteld. Prettig contact en goede informatie gekregen. Levering keurig en eerder dan aangegeven Super.

Prachtig kleed levering kan beter

Het kleed is precies zoals op de foto. Kwaliteit is goed. Levering enorm vertraagd en toen het kleed eindelijk bij jullie was op 14 januari zijn jullie vergeten het uit te leveren. Ik moest er zelf achteraan bellen

Snelle levering en prachtige kwaliteit. Heel erg tevreden!

Prachtig kleed

Prachtig kleed snel geleverd

super mooi vloerkleed

Enige waarom jullie geen 5 sterren krijgen is omdat de levering van het vloerkleed eerder kwam dan ik had aan gegeven. ( terwijl je op de website kan kiezen) maar het vloerkleed is super!

Wat zacht!!

Heerlijk kleed!

Super! Ging eerst iets mis met het leveren van de staaltjes. Na 1x bellen was het opgelost. Vloerkleed was super snel geleverd en van mooie kwaliteit!

geweldig

goed geholpen snelle levering

Fantastische ervaring

Mijn eerste ervaring is echt geweldig, vriendelijkheid ten top, stalen werden opgestuurd en het kleed is op de goede tijd bezorgd. Ben er ook echt heel blij mee, een zeer waardevol kleed voor een redelijke prijs.

Snelle service, mooi vloerkleed.

Fijn om stalen aan te vragen om zo eerst een beeld van het kleed te krijgen. 3 stalen ontvangen en 1 kleed gekozen. Vloerkleed is als informatie en foto’s op de website en ook zoals de staal. Snelle levering en nette kwaliteit. Kleed ligt er nu 5 dagen, dus nog geen beeld van duurzaamheid.

Prima service en levering via leverancier, maar het (telefonisch) contact kan beter

Het bestelproces van Floorpassion is erg gemakkelijk en er kan altijd om advies gevraagd worden, dus een bestelling geplaatst. Al vrij snel nadat deze geplaatst was, een berichtje dat het iets langer ging duren vanwege productie. Uiteraard netjes dat dit even gemeld wordt. Op de uiterlijke leverdatum helemaal niets gehoord over de levering, dus gebeld. Bestelling zou er zo snel mogelijk aankomen. Een week later, nog geen bestelling ontvangen. Wederom contact gehad en er kon eventueel wel een andere afmeting geleverd worden, anders zou het nog langer duren. Toen benoemd dat ik al 2 weken aan het wachten was op mijn bestelling en dat er totaal geen correspondentie was. Na 2.5 week wachten, eindelijk mijn bestelling in huis. Deze was wel hetgeen wat besteld was en al met al hier erg tevreden over.

Na leveringsproblemen mooi kleed in huis

Kleed bleek niet direct leverbaar na bestelling hoewel site anders deed voorkomen. Maar communicatie over levering was goed. Kreeg kleed week later keurig thuis bezorgd.

Super kleden en super snelle service

Wij hebben 2 kleden op maat laten maken. Kregen eerst 2 proef samples en die waren top. Gelijk besteld, even gebeld en service was super. Groet, jantien cabout

Erg tevreden over het prachtige vloerkleed wat ik bij Floorpassion heb gekocht. Super kwaliteit met een goede onderlaag. Blij verrast!

viel tegen

de kleur was minder mooi als op de reclame en de dikte van het kleed valt heeeel erg tegen .. is veel te dun voor een goed kleed . vind het een votje

geweldig

We hadden kleden uitgezocht en opgestuurd gekregen. Helaas stonden ze niet bij ons interieur. Zonder problemen retour gegaan.

Fantastische snelle service

Heel goed geholpen en super snelle levering

Top tapijt

Snelle bezorging

Super service

I ordered carper that was 8 weeks delivery time, I got a offer from floorpassion for the other similar model, with nice discount. Carpet is really nice and very good quality. Delivery was good( all the way to living room) and easy to track package. Very nice klanten service and easy to communicate

Het kleed is nog 10 keer mooier dan op de foto.ben zo blij!

Geweldige service

Geweldig service vloerbedekking top levering top in een woord super Enige min punt een beoordeling mail om 2.30 ontvangen beetje jammer dat dat in de nacht gestuurd word

Eerst een staaltje besteld en toen een kleed op maat. We werden gebeld over de levertijd en konden via de mail een bezorgafspraak maken. Het kleed is prachtig!

Goede en mooie kleden

Op de website beloven ze dat ook maatwerk binnen 48 uur geleverd kan worden maar dit lukte bij ons in ieder geval niet. Na contact klantenservice werd e.e.a. uitgelegd en nieuwe afspraken gemaakt en die werden wel nagekomen. De door ons bestelde kleden deden wel geheel aan onze verwachting zeer mooi en goede kwaliteit.

Prachtig tapijt! Nette service en prima levering!

Bij de bestelling stond dat het tapijt snel bezorgd zou worden. Helaas kreeg ik toen een mailtje dat er wat vertraging was en dat het 2 weken zou duren, maar dat ze zouden kijken of dit sneller zou kunnen. Een paar dagen later werd het tapijt toch al bezorgd! Het tapijt zelf is erg mooi en precies zoals op de foto, we zijn er erg blij mee.

Een voorbeeld voor anderen

De website ziet er goed uit met goede foto's en werkt makkelijk. Daarna prettig telefonisch contact en heel snel de gevraagde stalen ontvangen. Keuze gemaakt en telefonisch (weer heel prettig) besteld. Levertijd prima, sneller dan afgesproken en netjes afgeleverd. En het allerbelangrijkste: een heel erg mooi vloerkleed!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein