Heerlijk zacht

Prachtig karpet, heerlijk zacht gaat prachtig staan in de slaapkamer!

Tevreden

Vlotte levering, correcte info

geweldig

aanrader super goede service en geweldige kwaliteit werken met een correcte transporteur

concurrentiële prijs

snelle levering 1 dg vroeger dan gevraagd

Kleine miscommunicatie gehad waardoor de levering iets langer duurde, verder met vriendelijke mensen van de klantenservice gesproken. Het vloerkleed is mooi en netjes afgewerkt.

Mooie vloerkleden, maar met vertraagde levering.

Mooie vloerkleden. Levering duurde wat langer en moest er zelf achteraan bellen. Maar werden keurig netjes bezorgd.

Je wilt het liefst voelen en zien wat je koopt Na het netjes afgeleverd te hebben en uitgestald te hebben. Staat heel netjes, zeer goede kwaliteit. Super zacht. Randen zijn netjes aan gesloten aan de vloer. Top!

Snelle en correcte levering met goede samenwerking vervoerder

Zo hoort het

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering Goede kwaliteit en prima service Chapeau!!

Levering prima, retour afhandeling waardeloos

Levering ging snel, binnen 1 dag. Ik had 3 tapijten besteld omdat ik de kleur wilde zien. 2 tapijten retour gestuurd en dan begint het. Ik zit nog steeds te wachten op de bevestiging dat de retour ontvangen is terwijl ik een bevestiging heb dat het tapijt allang is opgehaald. Als ik contact zoek krijg ik iedere keer dezelfde smoes te horen, nl dat het tapijt nog door de vervoerder verwerkt moet worden. Dat geloof ik ondertussen niet meer. Hierdoor heb ik mijn geld nog steeds niet terug. En die tapijten zijn niet goedkoop. Zonet weer een mail gehad, Helaas weer van dezelfde strekking. Pffff

super

mijn bestelling goed en vlot verlopen

Perfecte service!

Mooi kleed van goede kwaliteit.

Snelle en correcte service. Mooi een kwaliteitsvol product. Dankjewel

Zeer tevreden. Grappige chauffeur op klompen.

Alles keurig conform schriftelijke afspraken.

Het product werd later geleverd dan geadverteerd, maar werd vroegtijdig gecommuniceerd. Voor de verlate levering had ik bovendien begrip voor omdat onze gewenste afmeting van het product afwijkend was dan gemiddeld.

Top klasse

Was op zoek naar een Sisal tapijt, en kwam bij floorpassion uit... Veel keuze in kleuren en maten. En zeker voor die prijs top. Heb er één op maat laten maken en is ondertussen geleverd. De kleur komt helemaal overeen met kleur op foto. Heel mooie afwerking, ben heel tevreden.

Goeie service

Handig dat je eerst stalen kunt bestellen, vloerkleed daarna makkelijk besteld en snel geleverd.

Goede service, zou alleen op website duidelijk vermelden als de kleden niet meer leverbaar zijn dan de klanten niet laten kiezen voor eenniet op de aangeklikte datum leverbaar meer zijn

Mooi kleed. Voldoet precies aan onze verwachting

Mooi kleed. Voldoet precies aan onze verwachting

Gewoon wat ik verwacht van een online bestelling

Goede en snelle levering

Topp

Netjes op tijd bezorgd. Geleverd wat belooft is toppp

Vlotte service goed op de hoogte gehouden

Het kleed werd later geleverd dan op de site vermeldt stond. Maar hiervan werd netjes een mail gestuurd met de uiterste verzenddatum. Uiteindelijk de week erna geleverd, wat nog ruim binnen die uiterste datum lag. Bedrijf wat kleed leverde erg aardig en goed gecommuniceerd wanneer ze zouden komen. Kleed is erg mooi. Enige puntje is dat het een diameter van 250cm zou hebben maar het is ongeveer 5 cm korter (rond kleed). Verder zeer tevreden.

alles goed zelfs levering voor de deur op eerste verdieping deze firma is een aanrader groetjes jean

Heel mooi

Prachtig kussen gekocht uit de lijn ban Fred. Heerlijk zacht en mooi. Misschien toch ook maar het kleed erbij?

zeer tevreden

De levering was op tijd en het kleed doet aan al mijn verwachtingen

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein