Fijn bedrijf, fantastische service!

Fijn te woord gestaan aan de telefoon. Zonder problemen mocht ik de leverdatum aanpassen. Mijn kleed werd perfect op tijd geleverd.

Niet zo goed

In krijg deze e-mail terwijl het product nog niet geleverd is. Op de site stond vermeld dat ik het product afgelopen donderdag zou ontvangen en dat is nu nog steeds niet gebeurd.

Prachtig kleed

i kleed helaas niet bij het interieur niet telefonisch te bereiken.

Tapijt prima

Proefstaaltjes krijgen, bleek een uitdaging... ik heb tot wel 3 keer toe de klantenservice gebeld waar de proefstaaltjes bleven. De klantenservice was steeds erg vriendelijk, maar helaas gebeurde er niets. Uiteindelijk via de website opnieuw proefstaaltjes besteld en toen gekregen. Het tapijt uiteindelijk toch gekozen en bij hun besteld, hier was niks op aan te merken. Snelle levering en mooi tapijt

Goed geregeld

Erg fijn dat je een proefstuk kan aanvragen Daardoor konden wij het perfecte vloerkleed uitzoeken.

Top ervaring

Snelle levering, keurig verpakt

Matige service

Levertijd: 21 kalenderdagen ipv de beloofde 2 werkdagen Kleed: besteld 3,80mx4,00m. Aan de onderkant zat tape wat ons doet vermoeden dat het twee delen zijn ipv uit één geheel. Aflevering: om nog eens 6 dagen vertraging in de aflevering te vermijden hebben we toegestemd om mee te helpen het zware kleed uit de bestelbus te sjouwen. (1 bezorger ipv 2)

Klantgericht en mooie kwaliteit vloerkleed.

Vriendelijke service aan de telefoon. Kon eventueel ruilen mocht de kleur niet goed zijn. Het kleed kwamen ze op de afgesproken dag brengen. Een dag van tevoren een smsje binnen gekregen met de verwachte aankomsttijd en op de dag van brengen een telefoontje om aan te geven dat de bezorger er binnen 15min is. Echt een super mooi en zacht kleed. wij zijn er blij mee.

Oh zo blij

Top tapijt, zo zacht en echt een luxe en comfy uitstraling. Voelt ook dik en van goede kwaliteit aan. En mooi meegenomen, krijg er veel complimenten mee :)

Super service!

Ik had 4 stalen besteld om de kleur te bepalen, na 3 dagen al binnen. Vervolgens het kleed besteld en 2 werkdagen erna al in huis. Netjes smsje gehad dat ze komen bezorgen en de dag zelf dat ze onderweg zijn. Gekozen voor de Mart Visser vloerkleed. Heel blij mee

Heel goed!

Vloerkleed op maat besteld, er stond bij dat maatwerk 3 weken duurt We werden er zelfs nog persoonlijk over gebeld dat het na 1 januari geleverd zou worden of wij dat niet erg vonden. Maar werd toch nog 24 december geleverd, zelfs korter dan de 3 weken. En ook het kleed is helemaal naar wens, heel blij mee!

Perfect.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Super service

Kreeg binnen 36 uur mijn super mooie kussen thuis geleverd. Super mooie kwaliteit en hij staat prachtig op mijn bank. Bedankt.

Superkleertjes! Slechte bezorging!

Op het kleed valt niks aan te merken! Helemaal blij mee! Maar we waren niet thuis toen de bezorger kwam en die heeft het gewoon voor onze deur laten liggen en is vertrokken!! We hebben wel een nisje, maar het is in een hele drukke straat waar veel mensen langslopen.

Zeer tevreden goede kwaliteit en prima prijs.

Tevreden ondanks het lange wachten van de levering

Dank voor de inspanning om het sisaltapijt toch te leveren voor Kerst . Heel tevreden met de kwaliteit en de schoonheid. Dankzij de vooraf geleverde stalen de juiste keuze kunnen maken ! Mvg Marleen Mertens

Geen levering en geen reactie

Ik had stalen besteld om de juiste vloerkleed uit te kunnen kiezen. Eerst ontving ik een email dat de levering een dag verlaat was. Het is december dus dit had ik ook wel verwacht. Maar dat was op 4 december. Het is nu 17 december, ik heb geen stalen binnen en ik krijg geen reactie op mijn mailtje met de vraag wanneer ik ze realistisch kan verwachten (gestuurd op 8 december). Gelukkig zijn de stalen gratis, maar dit is toch wel een erg slechte service voor een winkel die hier een 9 krijgt. Ik heb geen verdere vertrouwen om daadwerkelijk mijn salaris neer te gaan leggen voor een vloerkleed via hun site. Jammer.

Mooi kleed besteld en zeer snel geleverd.

Uitstekend geholpen van staaltjes tot aan levering

Via Facebook advertentie in aanraking gekomen met Floorpassion. Veel keuze en niet te standaard kleden. We hadden vrij snel representatieve staaltjes binnen. Hierna ons favoriete.kleed besteld. Het was op een vrijdag, dus levering zou op dinsdag zijn. Na fijn telefonisch contact heeft de medewerker gezorgd dat het nog met de zaterdaglevering mee kon. Zo konden we zaterdagavond al genieten van ons kleed.

Top service!

Eerst de stalen opgevraagd. En nu is het vloerkleed binnen het is echt prachtig. Ik ben er zo blij mee!

Prima ervaring!

Via berichten goed op de hoogte gehouden en levering op de tijd zoals afgesproken! Top allemaal!

Gewelxig

Een prachtig vloerkleed.

Uitstekend!

Fijn, de stalenservice! Snelle levering van het gekozen kleed en zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Aanrader!

Mooi tapijt, op maat gemaakt

Goed gemaakt, netjes ook. Redelijke prijs.

Gewoon goed!

1 maand geleden heb ik proefstrookjes (zeg maar proefstroken :-)) ontvangen. Wel fijn wat groter, dan is de beleving van een eventueel kleed ook beter. Even over nagedacht en toen het kleed besteld. Goede kwaliteit, snel geleverd en goede service!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein