Prima ervaring!

Via berichten goed op de hoogte gehouden en levering op de tijd zoals afgesproken! Top allemaal!

Gewelxig

Een prachtig vloerkleed.

Uitstekend!

Fijn, de stalenservice! Snelle levering van het gekozen kleed en zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Aanrader!

Mooi tapijt, op maat gemaakt

Goed gemaakt, netjes ook. Redelijke prijs.

Gewoon goed!

1 maand geleden heb ik proefstrookjes (zeg maar proefstroken :-)) ontvangen. Wel fijn wat groter, dan is de beleving van een eventueel kleed ook beter. Even over nagedacht en toen het kleed besteld. Goede kwaliteit, snel geleverd en goede service!

Top.

Fijn dat we proefstukken konden bestellen. Daarmee werd de keuze makkelijker. Daarna een kleed op maat besteld. Duidelijke informatie gekregen, zelf keuze kunnen maken wanneer het geleverd kon worden en naar alle tevredenheid afgehandeld. Ook betaling achteraf via AfterPay mogelijk is een pluspunt.

zeer goed

Netjes verpakt en verzonden. Mooie kwaliteit.

Kleur komt overeen, goede kwaliteit

Goede kwaliteit en levering

Mooi tapijt dat helemaal voldoet aan onze wensen. Fijn dat we eerst verschillende stalen konden bestellen.

Vriendelijkheid en goede bezorging

Werd goed van te voren voorbereidt ( door middel van mailtjes en appjes

Prachtig kleed!

Heeel blij mee. Super zacht en mooie kleur!

Duidelijk en snel

Kreeg snel stalen opgestuurd, kon makkelijk snel maatwerk karper bestellen op de site en snelle levering.

Super mooi kleed!

Mooie print, mooie kleuren. Dit kleed paar super mooi in mijn kamer. De levering was snel! Ook fijn!

Goed geholpen en keurig geleverd.

Vriendelijke aan de telefoon en wat fijn die mailtjes omtrent de bezorging! En erg blij met mijn mooie vloerkleed.

Gekregen wat ik gehoopt had en snel. Top

Mooi product, goede kwaliteit, goede prijs en snel geleverd. Top

We waren wat huiverig om een vloerkleed te kopen dat we alleen op foto's hadden gezien, maar het geleverde kleed komt volledig overeen met de afbeeldingen op de site. Ook de levering was probleemloos. Vertraagde levering is tegenwoordig meer regel dan uitzondering maar ons kleed werd keurig op tijd bezorgd, en dat in de week voor kerst! Enig minpuntje is dat de site melding maakte van 10% korting op de vloerkleden, mits je voor 26 december bestelt. Ons kleed was afgeprijsd (met zelfs meer dan 10%) maar pas als je afrekent blijkt dat daar niet nog eens 10% af ging, wat door de mededeling op de site wel gesuggereerd werd. Daarom 4 sterren en niet 5.

Superzachte tapijt wat ik al had verwacht en een mooie kleur

Alleen de bezorger wilde hem niet naar boven sjouwen ik woon in n appartement

We zijn blij met ons kleed

Fijn bedrijf, telefonisch contact gehad en overlegt. Had 4 staaltjes opgevraagd en ik dacht zelf dat het misschien wat te veel zou zijn maar het was juist helemaal geen probleem. Wij zijn erg tevreden.

Mooi kleed

Wij zijn zo blij met onze nieuwe kleed.. Heel sjiek en mooi zwart. En netjes geleverd

Sensationeel

Het Mart Visser vloerkleed is sensationeel, een geweldige beleving van klasse die past in ieder interieur. Een zeldzaam mooie vleug die verandert van licht naar donker. Een eye- catcher

Goed!

Ik ben tot nu toe tevreden, de leveringstijd duurde wat langer, maar dat was voor ons geen probleem. Ik hoop dat het kleed ook goed blijft. De tijd zal dat leren.

Correct en duidelijk geholpen !!

Soepel, duidelijk, product zoals beloofd, veel plezier van aankoop

Snelle levering, enorm goede prijs-kwaliteit verhouding, ontzettend tevreden

Heel goed!

Ben persoonlijk gebeld om onze afspraak te wijzigen ,erg netjes zo hoort het! Gr Tineke Hofstede

NOOIT EERDER MEEGEMAAKT

Ik sta paf. Jullie zijn een voorbeeld. Van begin tot de levering werkelijk van alles op de hoogte gebracht. Via mail, via SMS tot zelfs 10 min. voor de levering. Petje af en heel hartelijk bedankt.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein