NOOIT EERDER MEEGEMAAKT

Ik sta paf. Jullie zijn een voorbeeld. Van begin tot de levering werkelijk van alles op de hoogte gebracht. Via mail, via SMS tot zelfs 10 min. voor de levering. Petje af en heel hartelijk bedankt.

Erg goede service

Enige vertraging bij het bestellen en leveren door miscommunicatie Daarna snel en goed aktie ondernomen Kleed op maat gemaakt en vlug geleverd Ben uiteindelijk zeer tevreden over Floorpassion

Jammer dat dpd zich niet hield aan de bezorgdatum welke ik gekozen had via jullie. Zo blij dat dit mogelijk was, voordat de bestelling geplaatst werd, maar helaas kreeg ik van dpd vervolgens bericht dat ze eerder zouden komen. Dit heb ik gelukkig alsnog kunnen wijzigen. Tapijt is top!

Geweldig!

Allereerst twijfelde ik tussen een paar kleden. Er werden een paar staaltjes toegezonden zodat ik de kleden kon bekijken. Daarna had ik een groot kleed besteld maar deze was niet gelijk leverbaar. Ik wilde ook graag nog een kleiner kleed en die werd de volgende dag, na telefonisch overleg, gelijk geleverd. Wat een service! Het kleed ziet er ook prachtig uit. Lekker zacht en heeft een zeer luxe uitstraling. Ben er heel erg blij mee!

geweldig! Top bedrijf!

Voor de aankoop stalen ontvangen en dat was heel fijn. De updates voorafgaand van de levering was perfect, nog nooit eerder zo'n goed service gehad. Ook dank aan het transportbedrijf! Heel erg tevreden en zo blij met het mooie kleed!

Snelle en keurige levering. Binnen de beloofde tijd. Op de dag zelf een belletje en sms’je van de bezorger hoe laat hij voor de deur staat.

Uitstekende service

Uitstekende service. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer levering iets langer duurt. Vervolgens lukt het om het vloerkleed sneller dan onze verwachting te bezorgen! We hebben een mooi vloerkleed gekocht van een prachtige kwaliteit die helemaal voldoet aan onze wensen. Lekker zacht ook

Ondanks latere levering wel goede communicatie

Prettig om goed geïnformeerd te zijn! Kleed zag er prima uit, mooi verzorgd.

Duidelijke, vriendelijke communicatie en in ons geval heel snelle levering. We zijn erg blij met ons sisal vloerkleed!

Prettig contact, goede service

Binnen de beloofde tijd werd geleverd, alleen was het niet het bestelde vloerkleed. Gemaild en gebeld, prettig geregeld met Suzanne, die me ook snel terugbelde en een snelle, nieuwe levering - inclusief ophalen van het geleverde kleed - in het vooruitzicht stelde. Ik wacht af, maar heb er alle vertrouwen in. Enkele jaren geleden ook een kleed besteld, wat er nog steeds mooi bijligt. En de prijzen vind ik alleszins redelijk, dus ik ben een tevreden klant.

Duidelijk bij aflevering!!!

Super service

Netjes afgeleverd op tijd.

Mooi vloerkleed !!!!

Mooi vloerkleed ontvangen. Precies zoal het gratis sample, dat ik eerder al besteld had. Vlotte levering, in de deze drukke tijd.

Mooi kleed! Vermelding levertijd klopt niet

Prachtig kleed en mooie kwaliteit! Netjes geleverd door transportbedrijf. Punt van verbetering: op site staat vermeld dat kleed op voorraad is, maar is helaas niet zo. Levertijd bleek aantal weken langer. Kan gebeuren, maar bij bekenden van ons bleek het verhaal hetzelfde. Dit aangegeven bij Floorpassion en gevraagd of ze levertijden op de site willen aanpassen. Helaas is dit niet gedaan. Denk er dus aan dat het kleed waarschijnlijk later geleverd zal worden dan vermeld op de website!

Vlotte levering van een kwalitatief vloerkleed

Ik ben op deze website uitgekomen omdat ze een stalenservice hebben. Daar heb ik gebruik van gemaakt en dat was een grote meerwaarde. Een vloerkleed op foto is toch anders dan op jouw vloer. Nadat ik dus verschillende stalen had vergeleken, heb ik uiteindelijk een vloerkleed gekozen en besteld. De levering is vlot verlopen en het vloerkleed ligt nu Zonder verdere twijfels op haar plaats.

goed!

snelle service

Heel fijn dat er gratis stalen van diverse kleden gestuurd kunnen worden, kan men de goede keuze maken.

Prachtig kleed, nette service

Bestel ervaring ging moeiteloos, keurige website, overzichtelijk en bovendien prima prijzen :-) Na het bestellen en betalen bleek alleen dat de lever tijd niet haalbaar was en een week vertraagd werd. Even later werden dit nog een paar weken extra en daar ging ik niet mee akkoord. Uiteindelijk heeft de klantenservice er voor gezorgd (na wat zeuren) dat ik het vloerkleed alsnog op de afgesproken dag geleverd kreeg en ook dit werd keurig gedaan in een tijdvak zoals afgesproken. Al met al, ondanks wat gedoe, een aanrader. Zou hier zeker nog eens bestellen. Kleed is trouwens prachtig! Werkelijk een heel mooi op maat gemaakt kleed

ontzettend aardige meneer die me ter woord stond!

heel vriendelijk, behulpzaam en correct geholpen aan het prachtige kleed voor in de winkel! erg blij mee

Snelle levering, geweldig mooi en kwalitatief kleed

Ik ben helemaal verliefd op mijn fluffy kleed. ❤️❤️❤️

Kleed ok bezorging slecht

Kleed is heel erg leuk, ook de onderkant met anti krullen/plak ok Bezorging; slecht, DPD maakt veel fouten Louis

Top bedrijf

Fijne service, snelle levering en heb leverancier bedrijf is super netjes. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling.

Prima, overzichtelijke winkel, snelle levering, goede kwaliteit.

Goed.

Eerst makkelijk een aantal staaltjes mogen ontvangen en we hebben toen karpet besteld. Voor het geld een heel mooi karpet gekregen en dan ook nog binnen een dag verzonden. Beter kan niet!!

Super service

Vloerkleed was op tijd en je krijgt echt wat er gezegd word suoer blij mee!!!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein