Eerst makkelijk een aantal staaltjes mogen ontvangen en we hebben toen karpet besteld. Voor het geld een heel mooi karpet gekregen en dan ook nog binnen een dag verzonden. Beter kan niet!!

Super service

Vloerkleed was op tijd en je krijgt echt wat er gezegd word suoer blij mee!!!

Zeer vriendelijk en goede service.

Lekker snel

Ik heb een kleed bij Floorpassion besteld omdat er veel keuze is, qua variëteit maar ook qua afmetingen en daarnaast een snelle levering. De levering kwam een dag te laat dus daar kunnen ze nog aan werken. Wel aller vriendelijkst t.a.v. de verlate levering. Kleed (250x300) werd keurig afgeleverd en de kwaliteit ziet er goed uit. Ben benieuwd hoe het zich zal houden door de tijd heen.

Ik zou het vloerkleed eerder krijgen maar ik werd netjes gebeld dat het nog op maat gemaakt moest worden, en dat ik m binnen 2 weken zou hebben,of ik moest wat anders willen, dat kon ook.Aangegeven dat ik zou wachten en ik had m met 5 dagen al in huis Ontzettend mooi

Denken goed mee

We hebben heel wat staaltjes besteld (wat geen enkel probleem was) maar kwamen er toch nog niet uit. Gebeld en uitgelegd waar het bij moest passen en nog weer andere staaltjes toegestuurd gekregen. Keuze gemaakt en het kleed in de de door ons gewenste maat laten maken. Werd netjes bezorgd door de transporteur en kleed voldoet aan al onze wensen en ligt te pronken in onze woonkamer.

zeer goed opfelost

mn eerste ervaring met floorpassion verliep niet goed,maar ik ben zeer tervreden hoe floorpassion het heeft opgelost. Na mn klacht ben ik dezelfde dag nog telefonisch benaderd,en heb mn verhaal kunnen doen.Het probleem bleek bij de bezorgdienst te liggen . Floorpassion heeft aangeboden om als pleister op de wonde n sierkussen cadeau te doen. Dit gebaar waardeer ik zeer.'t feit dat er direct contact met mij is opgenomen laat zien dat ze zeer gedreven en betrokken zijn. mn complimenten Floorpassion... en nogmaals,,heel hartelijk dank .mvg Jolanda

Prachtig tapijt!

Tapijt krijgt 10/10!! Levering niet. 2 dagen later maar een maand later.Jammer… voor de rest topservice

Ben zo benieuwd maar helaas nog steeds onderweg

Hele vriendelijke meneer aan de telefoon en behulpzaam. Was echt verrast dat jullie ook naar Zwitserland versturen. Heb en tracking gekregen van dpd maar helaas staat daar al enige tijd dat er Dokumenten ontbreken. Zo mooi zijn als het toch voor de kerst lukt! Succes verder

prima service, snelle levering!

duidelijke site, kreeg eerst drie monsters opgestuurd, zodat ik rustig kon kiezen. Na betaling werd het kleed direct geleverd!

Super service

Oplossingsgerichte vriendelijke snelle service!

Komen afspraken niet na.

Ik raad het niemand aan. Zelfs in een 2de hands winkel heb je beter service! Heel jammer!!!

Verwachtingen volledig waargemaakt

Kleed is geweldig en de communicatie (via sms en e-mail) met de vervoerder Van de Hoef logistiek was ook super. De jongen hielp mij zelf nog met tillen (heb kleedvan 4 bij 3 meter) de trap op. Kortom, zowel het product als de totale service is echt heel erg goed! Als ik tien sterren kon geven dan gaf ik er tien.

Eerst hadden we (kosteloos) een aantal stalen besteld. Deze zouden eigenlijk de volgende dag per post geleverd worden, maar vanwege de drukte was het niet gelukt om ze te versturen. Hierover kregen wij netjes een mail van Floorpassion. De stalen waren een perfect formaat om een duidelijk beeld te scheppen en voorzien van een sticker op de achterzijde met de productinformatie. Vervolgens een kleed uitgezocht, betaald en de dag erna al geleverd. We werden perfect op de hoogte gehouden per sms wanneer de chauffeur er zou zijn. Al met al een zeer tevreden over de kwaliteit van het kleed en vooral de service van Floorpassion!

Veel keus, heel klantvriendelijk, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede communicatie,keurige levering

Helaas ging de eerst gemaakte afspraak niet door en dat was jammer dat dat niet gecommuniceerd was en dat ik op zaterdag niemand bereiken kon ook niet na dat ik de voicemail ingesproken had en e-mail gestuurd had.Dus voor niets de hele dag thuis gewacht. Ik kreeg gelukkig die maandag meteen reactie op mijn e-mail met excuses en een volgende datum. Alles is op een super vriendelijke manier afgehandeld. Vloerkleed is top! En precies wat ik verwacht had.

Zeer tevreden!

Goede kwaliteit vloerkleed, echt prachtig! Snelle, correcte levering en zorgvuldig ingepakt. Daarnaast is Floorpassion heel vriendelijk! Toppers!

Ik vind het zo jammer dat dit kleed qua materiaal/glans toch niet bij ons past want kwaliteit is top en de service en bezorging ook top. Ga hem helaas wel ruilen. Misschien verstandig om eerst stalen aan te vragen om goed uit te zoeken wat bij interieur en vloer past.

Topper !!

Zo blij met mn kleed, precies zo als de omschrijving . Ook de bezorging was prima.

Mooi kleed, snelle levering!

Mooi kleed, snelle levering.

Gorgeous!

Really beautiful cozy carpet

Mooi tapijt beter dan verwacht en laag geprijsd

Ruime keuze en betaalbaar

Echt top,staaltjes besteld,zodat ik het kan zien. Was super! Vloerkleed besteld,levering in 2 dagen.super snel.Erg blij met mijn vloerkleed.Mooie kwaliteit prachtige kleur.TOP

Heerlijk zacht en goede prijs-kwaliteit

Prachtig vloerkleed, goede bezorgservice, en in vergelijking met andere vloerkleden nog goed betaalbaar. Daarnaast is hij heerlijk zacht, maar zónder glitter, waar ik naar zocht. Blij mee!

Snel makkelijk!

Marconibaan 1