Goede telefonische service. Na bellen met de klantenservice kreeg ik twee staaltjes. Ik twijfelde tussen twee kleuren tapijt en kon door de staaltjes een goede keuze maken. Het tapijt is na levering van erg goede kwaliteit.

Geweldige service en een heerlijk kleed

Super snel geleverd en heerlijk zacht kleed! Communicatie en bezorging was goed geregeld en zeer prettig!

Goede service en levering op de afgesproken dag, heel fijn. En het belangrijkste heel blij met het vloerkleed

Keurig!

Mooie grote stalen mogen ontvangen, contact via mail is ook zoals het hoort. En de levering netjes op tijd.

Klant gericht Netjes meedenkend En vlot geleverd In een woord gezegd Geweldig

Mooi kleed en snelle levering

Het kleed was goed verpakt en is van goede kwaliteit

Super service

Omdat de maat die ik bestelde niet meer voorradig was kreeg ik een andere maat voor het zelfde geld, de andere maat was groter

Super erg tevreden

Het kleed met black friday gehaald. 2 dagen later kregen wij bericht dat het formaat dat wij wilde hebben niet meer op voorraad was.. dit hebben zij netjes opgelost door een kleed van een groter formaat op te sturen zonder extra kosten. Snelle en goede service! En een super zacht kleed. Zeker aan te raden.

alles top geregeld

snel en goed alles afgeleverd.

Snelle,goede service

Snelle service,goed geinformeerd betreffende bezorging/tijd, kwalitatief prachtig kleed. Heel blij mee!

Goede persoonlijke service

Snelle levering, zelfs voor een kleed op maat. Goede persoonlijke klantenservice. En natuurlijk een heel mooi kleed.

Supersnelle levering

Heel snel kreeg ik al mijn bestelde vloerkleed. En hij is prachtig. Verkoper dacht dat hij zich had vergist en belde me om te voorkomen dat ik het verkeerd begreep. Super fijn, maar het is allemaal gewoon goed gegaan. Top!

In één woord: prima!

Volgens afspraak, snel, netjes en behulpzaam.

Fantastisch kleed

Super mooi kleed en geweldige service

Top kleed

Mooi kleed uit de collectie van Fred van Leer.

Heerlijk zacht kleed, snelle levering!

Ik heb een rond kleed besteld voor op de slaapkamer van één van de kinderen. Levering was netjes en supersnel, het staat heel leuk!

Snelle service, heerlijk kleed

Snelle verzending, een heerlijk zacht kleed. Erg fijn aan de voeten.

Wat een prachtig vloerkleed! Ben er zo enorm blij mee!!

Top kleed en supersnel geleverd!

Zeer goed.

Zeer mooi kleed goede service zeer tevreden. Mooie kwaliteit.

Makkelijk bestelproces, prettige communicatie en snelle levering

Idem

Zeer goed geholpen. Snelle reactie op mijn vraag per mail. Goed meegedacht bij het opnieuw kiezen. Auper tevreden

Zij doen wat zij beloven!

Product is super! Daarbij geen vertraging in toegezegde levertijd, verzoek om achteraf het leveradres te wijzigen was ook geen probleem en binnen het afgegeven tijdvak daadwerkelijk leveren door een vriendelijke transporteur (ondanks het vroege tijdstip)

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein