Meer beloven dan doen

Website is goed en overzichtelijk. De mogelijkheid om bij twijfel eerst een paar stalen op te vragen trok me zelfs over de streep. Bij de stalen zit een duidelijke productbeschrijving waarbij aangegeven wordt dat kleuren en materialen identiek zijn. Ook het opgeven van een bestelmoment was handig. Ik heb in het weekeind besteld en had de vrijdag als leverdatum opgegeven. Dat het bestelmoment vervolgens blijkbaar een willekeur is van de bezorgende partij verbaast me. Tot drie keer telefonisch contact gehad. Ik ben woensdag eerder naar huis gegaan om toch maar klaar te staan om vervolgens om 19:00 een SMS te krijgen dat het een dag later wordt. De smoes dat het komt door de kerstdrukte slaat nergens op. Immers: ik wilde het kleed pas 5 dagen na bestelling? Niet drie dagen ervoor. Ook het kleed wijkt qua materialisering af van de staal. De onderkant is een soort vilt en schuift daardoor. De staal heeft een latex onderzijde. Resumé: mooi kleed, voldoet visueel aan verwachting maar er blijft toch iets van ergernis hangen. Het kostte me een vrije middag en ik heb een schuivend kleed.

Slechte communicatie met verkoop

Afwikkeling met transporteur is ok Ik kon een afleverdatum aangeven op het bestelformulier, heb ik gedaan, op zaterdag. Zondag vertrok de vrachtwagen naar Ibiza om voor de kerst aan te komen. Van niemand iets meer gehoord en kleed wordt bezorgd op woensdag. Dus te laat helaas. Dan moeten jullie niet aangeven dat het op zaterdag bezorgd wordt. Al met al jammer.

Waardeloos!! Bestellen en niks ontvangen!!

Wat een waardeloos bedrijf!! Nog nooit zo slecht behandeld. Gratis samples besteld van vloerkleden om zo een goede keuze te kunnen maken. Deze nooit binnen gekregen, hier 2 maal een mail over verstuurd, nooit reactie op gekregen. Weken later gebeld, diegene aan te telefoon gaf aan de samples opnieuw te verzenden en ik ze de volgende dag binnen zou krijgen, wederom niks binnen gekregen! Op het adres van mijn partner samples besteld, (misschien heeft hij meer geluk) ook niks binnen gekregen!! Bestel hier dus niks, want je krijgt het niet binnen en fatsoenlijk antwoorden op een mail is blijkbaar ook te veel moeite. Echt een waardeloos bedrijf.

Ging iets mis maar snel en perfect opgelost

We hadden sample van een vloerkleed besteld. Toen deze niet aankwam gebeld; ze liepen direct naar de afdeling en volgende dag lag hij op de mat. Toen het kleed besteld. Ook hier ging iets mis maar na overleg met de service afdeling perfect opgelost. We kregen zelfs een bijpassend kussen als “pleister”. PERFECTE service! Ik zou hier absoluut weer bestellen.

Heel mooi kleed ontvangen en de service ook goed Gr Wil

Ik zou mijn vloerkleed op 23 december krijgen. Kreeg een mail dat hij tussen 17.30 uur en 21.30 uur bezorgt zou worden. Maar er kwam helaas niets. Zag later dat ik 's avonds na negenen een mail had gekregen van DPD post dat de levering vertraagt was en dat ik het binnen 1 tot 3 werkdagen zou ontvangen. Zondag de 26ste kreeg wel een mail van jullie om te beoordelen hoe de service was terwijl ik het kleed nog niet had. Ik zou op de dag van bezorging een mail ontvangen met een tijdsvak van 1 uur. Op maandag kreeg ik keurig een mail dat ze in de middag zouden komen met de bezorgingstijd. Dus keurig. En dat ik het later kreeg is begrijpelijk in deze rare drukke tijd. Geen probleem. Groetjes Gerrie

İk ben tevereden

De bezorger was echt lief en ik ben echt blij met tapijt

Kwaliteit uitstekend & nakomen gemaakte afspraken

Zo fijn als een bedrijf goed bereikbaar is, je echte mensen aan de lijn krijgt die wat ze zeggen ook waar maken. Ik ben erg blij met mijn prachtige wollen kleed van uitstekend kwaliteit.

Groot aanbod vloer kleden

Fijne webshop. Goede omschrijving van de kleden. Kleur precies zoals op de foto. Snelle levering.

opgelost!

netjes opgelost.

Kwalitatief mooi vloerkleed maar levering te laat

Het vloerkleed dat ik heb uitgekozen is zoals verwacht. Echter de levering duurde 2 dagen langer dan was afgesproken (productie vertraging) terwijl op de site vermeld wordt dat het een voorraad product is.

Snel en netjes

Snel geleverd en netjes. Kleed voldoet 100% aan de verwachting.

Super!!!

Fijn bedrijf, fantastische service!

Fijn te woord gestaan aan de telefoon. Zonder problemen mocht ik de leverdatum aanpassen. Mijn kleed werd perfect op tijd geleverd.

Niet zo goed

In krijg deze e-mail terwijl het product nog niet geleverd is. Op de site stond vermeld dat ik het product afgelopen donderdag zou ontvangen en dat is nu nog steeds niet gebeurd.

Prachtig kleed

i kleed helaas niet bij het interieur niet telefonisch te bereiken.

Tapijt prima

Proefstaaltjes krijgen, bleek een uitdaging... ik heb tot wel 3 keer toe de klantenservice gebeld waar de proefstaaltjes bleven. De klantenservice was steeds erg vriendelijk, maar helaas gebeurde er niets. Uiteindelijk via de website opnieuw proefstaaltjes besteld en toen gekregen. Het tapijt uiteindelijk toch gekozen en bij hun besteld, hier was niks op aan te merken. Snelle levering en mooi tapijt

Goed geregeld

Erg fijn dat je een proefstuk kan aanvragen Daardoor konden wij het perfecte vloerkleed uitzoeken.

Top ervaring

Snelle levering, keurig verpakt

Matige service

Levertijd: 21 kalenderdagen ipv de beloofde 2 werkdagen Kleed: besteld 3,80mx4,00m. Aan de onderkant zat tape wat ons doet vermoeden dat het twee delen zijn ipv uit één geheel. Aflevering: om nog eens 6 dagen vertraging in de aflevering te vermijden hebben we toegestemd om mee te helpen het zware kleed uit de bestelbus te sjouwen. (1 bezorger ipv 2)

Klantgericht en mooie kwaliteit vloerkleed.

Vriendelijke service aan de telefoon. Kon eventueel ruilen mocht de kleur niet goed zijn. Het kleed kwamen ze op de afgesproken dag brengen. Een dag van tevoren een smsje binnen gekregen met de verwachte aankomsttijd en op de dag van brengen een telefoontje om aan te geven dat de bezorger er binnen 15min is. Echt een super mooi en zacht kleed. wij zijn er blij mee.

Oh zo blij

Top tapijt, zo zacht en echt een luxe en comfy uitstraling. Voelt ook dik en van goede kwaliteit aan. En mooi meegenomen, krijg er veel complimenten mee :)

Super service!

Ik had 4 stalen besteld om de kleur te bepalen, na 3 dagen al binnen. Vervolgens het kleed besteld en 2 werkdagen erna al in huis. Netjes smsje gehad dat ze komen bezorgen en de dag zelf dat ze onderweg zijn. Gekozen voor de Mart Visser vloerkleed. Heel blij mee

Heel goed!

Vloerkleed op maat besteld, er stond bij dat maatwerk 3 weken duurt We werden er zelfs nog persoonlijk over gebeld dat het na 1 januari geleverd zou worden of wij dat niet erg vonden. Maar werd toch nog 24 december geleverd, zelfs korter dan de 3 weken. En ook het kleed is helemaal naar wens, heel blij mee!

Perfect.

Snelle levering, mooie kwaliteit