Zeer klantvriendelijk en stalen optie is perfect

Na levering van een vloerkleed met verkeerde kleur, werd direct fout erkend en vloerkleed met de juiste kleur geleverd. Kleur was gekozen aan de hand van de staal die geleverd was.

zeer klantvriendelijk en top vloerkleden

Vorig jaar heb ik een kleed gekocht, zeer goed afwerking en een mooi kleed. Nu had ik advies nodig voor een ander kleed. Ik kreeg weer goed advies en stalen opgestuurd, wat heel prettig is om je, voordat je iets koopt, goed te oriënteren wat je precies mooi vind. Floorpassion is makkelijk en snel bereikbaar en geeft top service. Dank jullie wel daarvoor!

NOG VEEL TE VERBETEREN

Op gebied van service en leveringen kan het beter. 2x een dag afgesproken niemand geweest. Na telefonisch contact excuses en een presentje beloofd. 3x kwam het kleed, paste niet in lift, bezorger alleen, dus weer retour, volgende week komen we weer terug met 2 man. Ja hoor poging4 met 2 man, kleed past nog steeds niet in lift, via de trap beginnen we niet aan. Na een hoop gezeur, de transport koker uit het kleed gehaald, en ja hoor hij paste nu wel in de lift. al met al weer een heel gedoe. Van het beloofde presentje niets meer vernomen. Over kwaliteit en kleur (petrol)van het kleed zeer tevreden.

zeer goede service

zeer goede service en snelle afhandeling

Slechte communicatie

Datum van levering niet nagekomen en ook niet over geinformeerd tot 2x toe! Dag vrij genomen voor niks terwijl er dag van te voren (na zelf gebeld te hebben) bevestigd werd dat het dag erna zou komen...niet dus! Tot twee keer toe uitgesteld en niet geinformeerd. Kleed is wel heel mooi.

Prachtig resultaat en goede service

Heel mooi kleed, de levering werd twee keer uitgesteld maar daarna goed opgelost door een service medewerker. Ze zouden de levertijd iets moeten verlengen, want binnen 2 weken is ook al fijn. Hoeft niet perse binnen 3 dagen.

Super tevreden zowel tapijt als service !!!

Super tevreden zowel service als de kwaliteit!!

Keurig!

Goede service tot nog toe. Ik wacht op nieuwe stalen want kleed ga ik ruilen. Service is prima, denken mee en zeer klantgericht. Top bedrijf!

Uiteindelijk gelukt

Prima reacties en informatie ondanks een meer dan 6 maanden wachten. Wel was een loper beloofd als compensatie en die is nog niet gekomen.

Mooi kleed en perfecte bezorging

Mooi kleed en perfecte bezorging

Zeer snelle service, waar andere zaken van 6 tot 8 weken levertijd hebben is dit binnen 2 dagen geregeld. Alleen jammer dat de vervoerder het niet boven aflevert zeker als je 75 plus bent, maar dat ligt bij het vervoer.

Precies zoals verwacht

Het artikel dat ik had besteld voldoet aan mijn verwachtingen.

Op de website stond dat het kleed op voorraad was. De dag voordat ik het verwachtte kreeg ik telefoontje dat het 2 weken later zou komen. Na een week opeens bericht van transporteur dat het volgende dag bezorgd kon worden. Ben tot nu toe blij met het kleed

Helaas ging het even mis bij ons

Iets ging erg mis waardoor wij geen vloerkleed ontvingen. Ik heb een mail gestuurd maar daar nooit iets op terug gekregen. Toen maar gaan bellen, ze zagen in het systeem dat het door was gegaan. Daarna gelukkig vrij snel het kleed toch gekregen.

Koop hier je tapijt!

Fijn dat je samples kunt bestellen; ze nemen bij vragen de telefoon op; goede levering, en kreeg heel fijn tapijt mooie kwaliteit ook

Kwaliteit en topservice

Mooie keuze en prima kwaliteit. Dit is al het tweede tapijt dat we kochten bij floorpassion. De service is top!

Erg mooi kleed!!

Kleed Reef gekocht erg blij mee! Luxe uitstraling voor een kleine prijs.

goede service

het was heel fijn om via de stalen een gepast kleed uit te zoeken

ZEER GOED

ZIJN ZEER GOED

Prachtig kleed

Zojuist een prachtig kleed ontvangen voor een uitstekende prijs!

Vloerkleed is prachtig van kleur en kwaliteit.

Je hebt de mogelijkheid om een gratis sample aan te vragen makkelijk om een keuze te maken. Vloerkleed is van uitstekende kwaliteit. De levering was snel wel een week later dan afgesproken. Hierover gelijk op de hoogte gesteld. Vriendelijke medewerker.

Zeer klantvriendelijk en top geholpen.

Een prachtig kleed besteld maar toch net niet de kleur wat ik zocht, contact opgenomen en samen een kleed uitgezocht wat ik wel mooi vind. En ook nog binnen 2 dagen in huis en de andere retour, super fijn! Bedankt floorpassion!

Goede ervaring vervoersbedrijf

Heel plezierige ervaring

Alles precies als afgesproken was, de levertijd en de levering. Een heel persoonlijke benadering en aan de hand van stalen is het makkelijker te kiezen. Ik ben heel enthousiast over dit bedrijf en het kleed staat prachtig.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein