Dit bedrijf snapt het

Geen toevoeging. Gewoon goed.

Top service en dat in deze tijd!

Mooi bedrijf met uitgebreid assortiment. Ook makkelijk om vooraf een goede indruk te krijgen via de proef staaltjes. Dit maakt het bestellen gemakkelijker. De bezorging was super snel en via mail word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Karpet eenmaal thuis ontvangen, besloten we het tapijt toch om te willen ruilen voor een grotere maat. Fijn dat dit gratis kon en bij het ophalen direct het andere karpet werd geleverd. Dit noem ik nou top service! Alles verliep vlekkeloos. Ik run zelf een webshop en weet hoe druk het in deze tijden kan zijn. Top!

Positief verrast!

Altijd moeilijk om online iets goed te kunnen inschatten hoe het er in werkelijkheid uit komt te zien. De gratis stalen en 2 weken bedenktijd gaven voor mij de doorslag om toch te bestellen. Het daadwerkelijke vloerkleed is nog veel mooier dan verwacht! Bedankt voor de goede service

Prachtig vloerkleed, levertijden kloppen niet.

Prachtig, kwalitatief goed vloerkleed. Bestellen ging prima. Helaas werd er geen contact opgenomen dat de bestelling gestagneerd was. Ik moest er zelf achteraan bellen. Vervolgens goed geholpen, maar moest er weer zelf achteraan bellen dat de afterpay factuur niet was aangepast.

Goed product maar afspraken worden niet nagekomen

De levering van het kleed duurde enorm lang. Daar werd ik niet proactief over geïnformeerd, maar moest steeds bellen met Floor passion. Verschillende beloftes gekregen over levering, over terug bellen, over informeren, maar geen is nagekomen. Kleed is prima. Precies zoals ik verwachte, maar levering, nakomen van afspraken en service is echt slecht

Uitstekende service en uitermate mooie kwalitatieve vloerkleed !

Prima vloerkleed

Levering duurde drie weken. Ik moest er zelf achteraan bellen, dat was jammer.

Betrouwbaar, goede service!

Perfect hoe je op de hoogte word gehouden, hoe laat de levering komt.

Leuk om aan te raken

Kinderen spelen er graag op..

Goede prijs / kwaliteit verhouding. Klantenservice vriendelijk en goed bereikbaar en ze maken hun beloftes ook waar. Daarnaast is het transport ook perfect geregeld. Vriendelijke chauffeur en keurig op tijd. Wij konden als klant vantevoren een voorkeur leverings tijdvak aangeven per mail.

Komen afspraken niet na

Slechte communicatie

snelle nette levering

Heel fijn dat ze (voor je bestelling) genoeg proefstaaltjes opsturen zodat je een echt goede keus kunt maken. Tapijt werd daarna vlot en netjes bezorgd.

Top service, geweldige kwaliteit en snelle levering !

Geweldig mooi kleed ontvangen! Geweldige service: snelle verzending van proefstukken. Geheel vrijblijvend en gratis! Prima website met veel foto’s, goede omschrijving en groot assortiment! Zeer snelle levering. Keurig ingepakt! En .... nu geniet ik van een prachtig kleed. Kwaliteit perfect !! En niet geheel onbelangrijk: ook fijne prijzen. Al met al : een zeer tevreden klant. Je kunt hier met een gerust hart bestellen!!

Zeer goede service, kwaliteit perfect! Vriendelijk, duidelijk en zeer veel keus!

Prachtig vloerkleed van zeer goede kwaliteit

De levering duurde helaas langer dan was afgesproken maar na mail en telefonisch contact is een snelle levering alsnog gerealiseerd. Wij zijn heel tevreden met het vloerkleed. Het kleed is erg mooi van kleur heeft een stevige onderkant en is goed afgewerkt. Echt een mooie kwaliteit.

Fijn contact, goede service

Kleed besteld voor een fotoshoot. Levering duurde langer dan voorzien. Na contact en uitleg is een snelle levering alsnog gerealiseerd. Erg fijn dat men kon meedenken. Kleed van goede kwaliteit.

Fijne ervaring

Vandaag het bestelde kleed netjes ontvangen op het afgesproken tijdstip en wij zijn helemaal tevreden met ons nieuwe ronde kleed.

We zijn tevreden over de communicatie en de kwaliteit van het produkt

Snelle reakties en goede opvolging van onze bestelling. We zijn ook blij met het staal dat we vooraf ontvingen.

Goed werkende website, snel en keurig op tijd geleverd, aanrader.

Ik heb een Mart Visser vloerkleed aangekocht, deze is van goede kwaliteit. ik zou Floorpassion aanraden bij mij kennissen en familie ivm goede website, ik werd op de hoogte gehouden van de dag en tijd van levering. en dit klopte ook, voor de werkende personen erg belangrijk. met andere woorden een aanrader. Groet, Dick

Prachtig vloerkleed, de aflevering/communicatie verliep wat rommelig

Het online bestellen en de kwaliteit van het product is prima. Het product werd niet op de online afgesproken dag geleverd. Telefonisch contact gehad en een nieuwe datum afgesproken. Wel netjes afgeleverd, maar ook nu weer niet op de afgesproken dag.

Super mooi kleed

Heel mooi kleed. Precies zoals op de site gefotografeerd is. Snelle en keurige levering aan huis.

Fijn bedrijf

Prima bedrijf, snelle levering en er wordt snel gereageerd op vragen via e-mail.

Geweldig!

Super goed service! Mijn bestelling kwam op tijd binnen en super goed ingepakt! De vloerkleed is heerlijk zacht en zoveel mooier in het echt!

Prachtig vloerkleed

Mooie kwaliteit, snelle levering

Geweldige service

Geweldige service, vriendelijk! We hadden per ongeluk een verkeerd vloerkleed besteld, we hadden een ander materiaal in gedachten. Geen probleem om dit om te ruilen. Ze bieden zelfs advies aan (foto’s gegeven van interieur) en om staaltjes te sturen.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein