Snelle levering van een goed product.

Vooral de mogelijkheid om proefstukken te bestellen vond ik super. Daardoor kon ik een goede keuze maken

Het bestellen ging perfect.

Alles ging goed telefonisch goed antwoord alleen datum van afgifte tapijt was niet correct.

Uitstekende levering met sample vooraf!

Kleed voldoet aan de verwachtingen. Sample vooraf was er snel en prima service. Kleuren kwamen perfect overeen.

Perfecte service

Uitermate tevreden over de service en snelheid van de bestelling. Even gebeld of deze zeker op voorraad was en daarna was het zo geregeld. Was de eerste keer maar zeker niet de laatste!

Mooi kleed

De aangegeven levertijd klopte niet met de informatie op de website, maar is prima opgelost en zeer tevreden met het kleed.

Netjes op de afgesproken tijd geleverd

Mooi kleed top service

Bestelde een kleed dat helaas niet meer leverbaar was. Hierna diverse kleurstalen ontvangen en mocht een mooi alternatief uitzoeken. Was erg groot kleed en paste niet in de lift. Bezorger hielp met het naar boven sjouwen. (4 etages). Kleed voldoet aan alle eisen.

Gewoon Superrrr Toppie

Heel erg blij mee met mijn vloerkleed en ik kan zeggen wat een service uitstekend

Tevreden

Werd prima geholpen ..Wij zijn zeer tevreden

Dit was mijn tweede bestelling bij Floorpassion. Ik ben weer tevreden!

Snelle levering en mooie spullen

Transport met vd hoef altijd goed.

Ik werd gebeld dat mijn bestelde vloerkleed niet op tijd kon worden geleverd. Er werd mij een grotere maat aangeboden tegen de zelfde prijs. Het vloerkleed staat prachtig, voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Zeer aardige behandeling.

Prima afspraak betreffende de betaling. Ook de levering was op tijd.

Snelle levering en blij met aankoop

Veel op voorraad, snel geleverd. Super blij met dit prachtige vloerkleed.

Tijdelijke levering, fijn product

Wij hebben bij Floorpassion een op maat gemaakt tapijt besteld waarvan we nog moesten zien hoe het in het echt was. Het werd op tijd geleverd, en beviel erg goed: super zacht, precies de juiste maat en van goede kwaliteit (voor zover wij dat in een week konden beoordelen). Vooralsnog dus erg tevreden!

Communicatie klinkt bij Floorpassion niet vreemd

Een mooie karpet gekocht. Die werd 2 dagen later afgeleverd. Bij het transport ging het even mis maar werd goed opgepakt door korte lijnen tussen Floorpassion en transporteur. Zij hielden mij -beide- goed op de hoogte van de status van aflevering. Goede ervaring dus!

mooi product

snelle levering ben er blij mee

goede service en klantvriendelijk.

zeer vriendelijk aan de telefoon een zeer ruime voldoende. uit tilburg

Wat een top service!

Wauw! Een maand geleden had ik een aantal staaltjes besteld bij Floorpassion om zo goed te kunnen zien welk kleed eventueel in ons huis/interieur zou passen. Vervolgens een op maat gemaakt (!!) vloerkleed besteld op zondag, en op dinsdag was deze al binnen! WAUW! Wat een service!

Verwonderd

Ik had al gebeld dat wij reeds een kleed bezorgt hadden gekregen. Mij werd verteld dat men de zending zou onderscheppen. Ik werd bedankt voor mij eerlijkheid. Tot mijn verbazing werd het tweede kleed toch afgeleverd. Het staat hier nu in de gang te wachten tot jullie het weer op komen halen. Ik wacht het rustig af!

Snelle levering van het product tegen een scherpe prijs. Tevreden!

Top!!

Top! Super mooi vloerkleed binnen gekregen heel erg blij mee!!

TOP

Mooi en betaalbaar product, snelle levering en goede kwaliteit

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein