Uitstekende service

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende service

Erg mooie kleed

Heerlijk zacht en de glans maakt het af. Is wel aan de prijzige kant maar je krijgt waar voor je geld

Vijf gratis stalen toegestuurd gekregen en nadat we de keuze hadden gemaakt was ons vloerkleed op maat (!) binnen twee dagen in huis. In een winkel is de prijs het dubbele en de levertijd min. 6 weken…Kwaliteit en afwerking zijn prachtig! Wat een aanrader!

Snelle service en mooie kwaliteit

Fay wit kleed besteld en deze was er supersnel. Mooi stevig kleed en goed afgewerkt. Keurig verpakt. Ook stalen van andere tapijten waren er snel en prachtig, dus ga zeker weer eens iets bestellen!

Geweldig snel geleverd. Top

Ruime keus snelle levering

Perfecte duidelijke site en levering van het product. Zeer tevreden over.

Mooie site en goede levering.

Zeer klantvriendelijk en volledige communicatie

Mijn bestelling bij Floorpassion verliep heel gemakkelijk via de website. Direct een bericht via e-mail wanneer het product geleverd zou worden. Twee dagen voor levering werd ik persoonlijk gebeld dat de levering 1 dag vertraging zou hebben. Of ik akkoord was met een dag later of misschien een andere datum wilde kiezen. Zeer klantvriendelijk en persoonlijk. Complimenten!

Prima ervaring en concurrerende prijs

Meerdere reviews gelezen en las dat levertijd en communicatie nogal eens te wensen overliet. Mijn ervaring is desondanks prima. Keurig op de beloofde tijd geleverd en bijna 25% goedkoper dan hetzelfde product in dezelfde maat bij Carpet right. Op basis van het adres vindt je alleen een huisadres, ik verwacht dat het simpelweg een doorschuiver is, maar zolang de prijs concurrerend is en de beloftes nagekomen worden ben ik er erg blij mee.

Prima! Vlotte levering. Goede service.

Prima! Vlotte levering en service.

Bestelling nog niet ontvangen

Slecht moment om mij te vragen hoe de ervaring is, daar ik mijn bestelling niet ontvangen heb. Ondanks de mail afgelopen weekend van Floorpassion, dat mijn kleed "onderweg is", blijkt deze vandaag nog in het magazijn te staan..... Dus op dit moment ismijn ervaring nog niet positief te noemen.

Hartstikke te breiden en blij

Ik ben erg blij met mijn kleed ziet er prachtig uit.

Goede service incl gratis staaltjes voordat je definitief besteld dus wn kiest zelf je bezorgdag

Keurig en snel

Snelle levering, duidelijke communicatie, goede kwaliteit

Voor een goede prijs, een prachtig kleed

Prima ervaring!!! Voor een goede prijs een prachtig kleed.

Prima ervaring

Proactieve communicatie over kleine vertraging in levering. Het juiste kleed alsnog binnen een week geleverd.

Prima ervaring Had eerst een kleed gekocht en betaald . Maar die was er helaas niet meer . Koen aan de telefoon gehad Die stuurde gelijk nieuwe stalen . Geld volgende dag terug gestort . Opnieuw een keuze gemaakt . Besteld en 2 dagen later bezorgd. Mooi kleed prijs kwaliteit top . Erg blij mee

Super mooi kleden en heerlijk snel geleverd

SUPER !!!!

Top service!

Snel geleverd en tapijt is van top kwaliteit. Fijne winkel om zaken mee te doen

Langere levertijd dan verwacht maar top service en product

Door de wereldwijde tekorten van grondstoffen hebben we helaas langer dan verwacht moeten wachten op ons tapijt. Gelukkig heeft het Floorpassion support team ons steeds persoonlijk op de hoogte gehouden en achteraf nog enkele dingen rechtgezet. Het tapijt is precies zoals omschreven op hun website en we gaan er zo te zien lang plezier aan beleven.

Snel en goede levering

Via de site staaltjes opgevraagd. Netjes toegestuurd. Na de verbouwing van de woning besloten de kleden te bestellen en zelf het op maat gemaakte kleed was zeer snel geleverd. Aanrader!

Goede service, snelle levering

Via internet stalen aangevraagd, waren snel binnen, daarna besteld en binnen een paar dagen in huis!

zeer snelle service

Na bestellen en betalen 3 dagen later kleed in huis. Ziet er goed uit

goede sevice, tijdige levering ,goedeprijs=kwaliteitsverhouding

Goede stalenservice. De stalen zijn groot genoeg om een goed beeld te krijgen. Corecte en tijdige levering. Na de stalen heb ik een tapijt besteld, dat snel en volgen aspraak geeverd werd.

Prettig en zeer klantvriendelijk!

Ik heb verschillende keren contact gehad. Telkens zeer vriendelijk en adequaat te woord gestaan. Ook de bezorger was zeer attent.

Heel fijn bedrijf.

Snelle en goede service!