Mooie kwaliteit en top service

Eerst een paar staaltjes besteld om te kijken welke ik wilde hebben. En daarna een bestelling geplaatst. Snelle levering alleen DPD had een dag vertraging daar kon Floorpassion niks an doen. Vloerkleed is erg mooi en van goede kwaliteit.. Bedankt Floorpassion voor de top service! Ga jullie zeker aanbevelen..

Goede service, snelle levering en duidelijke informatie

Positieve ervaring met Floorpassion. Er ging iets mis bij ons met de levering (schuld lag bij het vervoersbedrijf) maar vanuit Floorpassion meteen actie en goede terugkoppeling naar ons.

Perfect!

Door een fout bij dpd was mijn vloerkleed kwijt(kwam niet binnen op de afgesproken datum) Floorpassion heeft alles gelijk uitgezocht waardoor ik het vloerkleed toch nog snel kon ontvangen. Het vloerkleed is van een zeer goede zware kwaliteit, gaat niet schuiven, verliest geen draden en een stuk goedkoper voor deze kwaliteit dan bij andere (online) verkopers. Groot voordeel is de mogelijkheid om vooraf proefstalen te laten bezorgen zodat je al kan zien en voelen wat het beste past in je interieur. Ik ben fan!

Fijne stalenservice

Fijn dat je van die mooie stalen aan kunt vragen Ik had er 5 besteld waarvan ik er een nog in een tint lichter wilde zien. Gebeld met Floorpassion of ze dat staal ook nog konden toezenden. Dit was geen enkel probleem en lag de volgende dag al in de bus. Ook fijn is dat je geen gedoe hebt met terugsturen van de stalen, want dat is niet nodig. De laatste staal beviel en ik heb daar een mooi rond karpet op maat (190cm) van besteld. Dat werd de volgende dag al verzonden. Het is een prachtig kleed. De service van Floorpassion vind ik helemaal TOP.

Klasse

Mooi tapijt zeer tevreden. Bezorging etc. Keurig vlgs afspraak

Goede prijs kwaliteitsverhouding. Snelle correcte levering. Voldoet geheel aan de verwachting.

Mooie vloerkleden tegen schappelijke prijs

Floorpassion levert mooie vloerkleden tegen een schappelijke prijs. De levering is super snel en hun stalen service een goed argument om met ze in zee te gaan.

Snelle levering, vlotte communicatie

De levering van mijn vloerkleed verliep netjes op tijd, precies zoals afgesproken. Ook de communicatie met de klantendienst verliep makkelijk en vlot. Het ontvangen vloerkleed is prachtig en heel erg degelijk van kwaliteit. Ik zou er zo opnieuw bestellen.

Aandacht voor de klant!!

Heel fijn dat je stalen kan laten komen om eerst zelf te kijken of het de goede kleur is en de kwaliteit die je verwacht voordat je gaat bestellen. De prijzen zijn eerlijk voor de zeer goede kwaliteit van het vloerkleed. Reageren zeer snel en vriendelijk op vragen. Je staat als klant centraal, zo hoort het.

vriendelijk behulpzaam en volgens afspraak

vriendelijk geholpen, snelle offerte en goede service

Zoals ik gewend ben tapijt zeer snel en keurig geleverd.

Gewoon goed!

Overzichtelijke website, eenvoudige bestelprocedure, levering perfect op tijd.

Prachtig vloerkleed, zeer snel geleverd

Eerst heb ik 4 staaltjes besteld om een keuze te maken. Deze waren kosteloos en snel verzonden. Vervolgens heb ik mijn keuze gemaakt en een op maat gemaakt vloerkleed besteld. deze was er erg snel. We zijn ook erg tevreden over het kleed.

Snel geleverd en top kwaliteit

Ik vind het mooi dat je een gratis staaltje kan vragen, dat het vloerkleed in elke maat geleverd kan worden en dat alles zo snel geleverd wordt. Mijn vloerkleed is echt van super kwaliteit en heerlijk zacht.

Snelle en duidelijke service. Prachtige karpetten

Ben zeer tevreden over het assortiment en de service van Floorpassion. Het gratis toezenden van stalen is een uitstekende mogelijkheid om vergissingen (foto die afwijkt van de werkelijkheid) te voorkomen. Bij vragen ene en duidelijk antwoord gekregen.

Supermooi kleed

3 staaltjes besteld aan de hand daarvan een kleed uitgezocht. Op de gewenste dag geleverd. Ontzettend blij met het mooie kleed

Meer dan TOP

Gratis stalen ontvangen.is al uniek. Alles bij Floorpassion gaat super snel. Mijn keuze was gemaakt en twee dagen later lag het prachtige kleed al in de woonkamer. Sandro 21 wat een beauty Ook super handig dat je een neerzettoestemming kunt geven zodat de bezorger het op een plek kan afgeven wat je zelf aangeeft. Hoef je niet te blijven wachten. Nogmaals topbedrijf.

Product voldeed aan beschrijving en werd op afgesproken tijd geleverd!

What you see is wat you get, en op tijd!

Snel service en ziet er goed uit op mijn vlonder.

Bestelling gedaan op de website in een aangepaste maat. Levering was al binnen 3 dagen. Wordt naar binnen gebracht, ingerold. Precies wat we besteld hadden.

Snelle bezorging en tot volle tevredenheid.

Voldoet geheel aan de verwachtingen. Aan te bevelen voor een ieder. Op welke maat je het maar wil hebben, (bijna) alles kan.

Heel erg blij met kleur en kwaliteit

Groot kleed gekocht voor iets meer dan 600 euro. Elders zouden wij voor vergelijkbaar product tussen 1600 en 2000 euro kwijt zijn geweest. Helaas kunnen wij er nog niet van genieten omdat ons huis nog niet klaar is, maar hebben het wel even in de kamer gelegd om het goed te bewonderen. Prachtig afgewerkt aan de randen en nog mooier dan de staal. Super service met de gratis stalen, de bezorgdienst die belt voor een afspraak en een kleed op maat dat binnen 24 uur geleverd kan worden in bizar! Super bedrijf.

Gewoon geweldig!

De vloerkleed is ontzettend zacht!! En ook heel mooi! Ik ben er erg tevreden mee! Levertijd was ook binnen 24uur en de service was top! De klantenservice heeft mij goed geholpen, na 1 telefoontje was gelijk alles opgelost!

Uitstekende prijs-kwaliteit en snel geleverd

Fijn dat er een gratis stalenservice is, want op basis van de stalen hebben we uiteindelijk toch een andere beslissing gemaakt dan van tevoren gedacht. Ideaal dat het kleed - zonder hoge meerkosten - op maat kan worden gemaakt. We zijn erg tevreden over de prijs-kwaliteit. Wij hebben een hond en kopen nooit de duurste kleden, omdat ze niet al te lang meegaan, maar nu hebben we toch een heel mooi kleed voor een scherpe prijs. En bovendien binnen 2 dagen geleverd! Erg blij mee!

Top.

Persoonlijk contact via telefoon en mail plezierig, ondanks niet ingevulde kortingscode korting toch gekregen. Leverdatum door omstandigheid ietsvertraagd, prima opgelost.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein