Eerst een sample besteld, twee dagen daarna al binnen. Aan de hand van de samples een vloerkleed besteld. Levering twee dagen daarop. Complimenten voor de shop, de service en vooral de afhandeling van het transportbedrijf.

Kleed is perfect, precies wat ik ervan verwachtte. Alleen niet tevreden over het leveringsbedrijf.

Top geregeld en pracht tapijt

na een eerst een proef stukje, een prachtig tapijt besteld en netjes bezorgd. Heel blij mee!

Prachtig tapijt goede kwaliteit

Mooi tapijt in gewenste maat!

Lang gezocht naar passend tapijt. Bij Floor Passion kon ik het op de gewenste maat laten maken. Eerst een proefstaaltje besteld, maar blijft toch 'n gok. Ben heel blij met het tapijt. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Alleen levering door DPD waardeloos. 8 dagen moeten wachten op levering. Ze houden zich niet aan afgesproken leverdag en tijdstip.

prachtig kleed

Heb na de medewerking van Cliff. Medewerker van Floorpassion een prachtig kleed binnen gekregen. Ben er heel blij mee. Mooie kwaliteit. Cliff nog bedankt voor je service.

Keurig geregeld

Keurig geregeld, werd vooraf gebeld om een afspraak in te plannen voor levering van het vloerkleed. Perfecte service, zo hoef ik ook niet voor niks thuis te blijven!

Wederom super blij met Floorpassion!

Zeer makkelijk bestelproces en zeer vriendelijke medewerker via de telefoon. Het vloerkleed werd netjes tot over de drempel bezorgd en in de woonkamer neergelegd. Na mijn vorige bestelling had ik niet anders van jullie verwacht. Ga zo door en wij komen zeker weer terug!

Fijne mensen

Gisteren blij gemaakt met een prachtig vloerkleed van Floorpassion. Het staat prachtig in onze living en voldoet aan de wensen. Hartelijk dank! Wij komen zeker weer terug voor een vloerkleed!!

Bedrijf is een echte aanrader

Alles is gelopen zoals het hoort. Ik had bij het bestellen nog een paar vragen en heb voor info contact gehad met medewerker(s). Ontzettend netjes te woord gestaan en goede hulp gehad. Het kleed werd op de afgesproken dag geleverd en voldeed helemaal aan de beschrijving.

Keurige levering. Mooi product

Vloerkleden zijn naar wens. Levering keurig.

Prima geholpen

Bestelde vloerkleed van prima kwaliteit. Precies zoals we al van de ontvangen staal hadden verwacht! Prima service.

Betrokken, klantvriendelijke winkel met een heel goed assortiment.

Lang gezocht naar een vloerkleed met een bepaalde maat en kleur. Eindelijk gevonden bij Floorpassion. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Bijzonder mooi vloerkleed. Snelle levering. Betrokken medewerkers, klantvriendelijke en snelle communicatie. Chapeau!!

Mooi kleed, goede service.

Mooi kleed, sluit aan bij de verwachtingen die ik had. Goede service.

Heel fijn

Goede service, snelle levering en fantastisch product

Meedenken procesbegeleiding en uitstekende levering

Plezierig contact, meedenken en afspraken nakomen

Mooie kleden en door de stalen duidelijk wat je koopt

Veel keus, goede service, goede prijs

Uitstekend!

Erg mooi kleed!

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en de kleur van mijn kleed! De kleur komt goed overeen met de afbeeldingen. Jammer dat de bezorging twee keer mis ging, maar gelukkig bij de derde keer ging alles voorspoedig mede door een andere ingeschakelde bezorger. Zal wel de drukte wegens de corona zijn geweest.

Top vloerkleed en top bedrijf!

Snelle levering van stalen en daarna direct een keuze gemaakt. Een standaard afmeting kwam net niet uit, uiteindelijk voor een maatwerk kleed gekozen. Vlotte levering en goede service. Het vloerkleed is prachtig!!

Prachtige vloerkleden op maat!

Wat ik erg waardeer is de communicatie wanneer je niet helemaal weet voor welk vloerkleed je moet gaan. Ik belde hierover op en werd erg prettig te woord gestaan en van advies voorzien. Naar aanleiding hiervan heb ik een aantal samples toegestuurd gekregen. Hier zaten niet één maar twee geschikte varianten tussen. Ik ben nu dan ook maar liefst twee vloerkleden rijker! Een aanrader dus !

Niet de goedkoopste, maar wel de beste!

Niet de goedkoopste, maar wel een uitmuntende service. Het gratis toesturen van proef stalen helpt echt enorm bij het uitkiezen van het perfecte vloerkleed. Daarbij hebben wij het vloerkleed nu al een maand liggen en heb echt het gevoel dat het van een topkwaliteit is!! Wij zoeken nog een kleed voor in de werkkamer en zullen hiervoor zeker bij jullie terugkomen.

Uitstekende service!!

Uitstekende service, afgelopen donderdag een vloerkleed op maat besteld en deze werd zaterdag afgeleverd. Via e-mail netjes een bericht hoe laat ze ongeveer zouden komen. 15 minuten voor levering een bericht dat ze er bijna zijn. Dat nota bene in deze Corona tijd. Floorpassion we bestellen vaker! Bedankt!!

zeerslecht

Heb nog steeds mijn bestelling niet binnen. Zou 2 weken geleden het vloerkleed al binnen hebben, jullie laten niets horen terwijl ikzelf al meerdere keren heb gebeld. Uiteindelijk bleek dat jullie het kleed niet of voorraad hadden toen kreeg ik een groter kleed aangeboden voor hetzelfde geld maar nog steeds niet ontvangen.

Volgens verwachting en heerlijk onder de voeten!

Wij waren op zoek naar een vierkant tapijt van 180x180cm voor onze nieuwe inrichting en konden alleen afgaan op wat we online konden bekijken en beoordelen. Daar kwam toen Floorpassion als Nederlandse leverancier snel als goede webshop uit de zoekopdracht! Snel besloten en op maat besteld, met korting. De exacte leverdatum opgegeven en afgelopen zaterdag "op de mat" gevallen! Heerlijk tapijt en past mooi in ons interieur!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein