Product is goed, logistiek is waardeloos
T/m de bestelling ging alles heel goed.
Besteld met uitgestelde levering i.v.m. afwezigheid door vakantie
Ondanks verzendbevestiging die aangaf dat het product geleverd werd op de afgesproken datum, heeft hun logistieke partner daar een heel ander idee over.
Deze deelde mij vrolijk mede dat ze het product binnen 2 werkdagen kwamen afleveren.
Toen ik deze meldde dat er een specifieke afleverdatum was overeengekomen begon de elende.
Ondanks hun belofte om contact op te nemen wanneer de definitieve planning bekend was, hebben we zelf meerdere malen contact op moeten nemen met zowel Floorpassion als de transporteur.
De communicatie omtrent de levering was in 1 woord waardeloos.
Toen uiteindelijk de planing definitief was, belde de transporteur op de dag van levering doodleuk dat ze niet kwamen want het product was niet bij hun aanwezig, dit terwijl ze het al anderhalve week bij hun hadden liggen!!!!
Uiteindelijk na weer veel bellen, toch voor elkaar gekregen dat ze de andere dag zouden leveren.
Dat is gelukkig uiteindelijk goed gekomen en het karpet is naar volle tevredenheid.
Echter Floorpassion doet er slim aan om een andere transporteur in dienst te nemen, de firma van de hoef logistiek is een net erg betrouwbare partner!