Prima;)

Gek genoeg een ‘klacht’ over te snelle levering😬 (er was gemaild dat het tapijt ineens op dinsdag al werd geleverd i.p.v. woensdag terwijl ik woensdag had aangegeven..bij toeval was mn man dinsdags thuis, maar vervolgens is er heel de dag nooit aangebeld door DPD en kon ik dus woensdags alsnog het tapijt ergens zelf ophalen...so far het gemak van ‘thuisbezorgen’;))...echter wel heeel blij met het sùperzachte tapijt voor onze babykamer!!

Goede en snelle service

Slecht

Bij de bestelling kon je aangeven wanneer je het vloerkleed graag bezorgd zou willen hebben. Wij hebben gekozen voor maandag 7 oktober, dan zou mijn vriend een dag vrij nemen zodat hij sowieso thuis was wanneer de bezorging kwam. Vervolgens krijgen we een dag erna al een track en trace mail waarop staat dat het vloerkleed de volgende dag zou komen. Uiteindelijk is er niemand geweest en ook maandag 7 oktober niet. Zelf contact opgenomen met floorpassion maar zij wisten niet wat er aan de hand was en wanneer het kleed zou komen.

Mooi, excellent tapijt

Ik ben blij met mijn keuze van tapijt bij Floorpassion. Ik ben goed geholpen en vlotte levering.

Goede communicatie en prachtig vloerkleed

Onlangs een vloerkleed besteld, helaas duurde de levering wat langer omdat het kleed uitverkocht was, hiervan prima op de hoogte gehouden en zodra het er weer was zijn we gebeld en werd het de volgende dag bezorgd. We hebben inmiddels een prachtig kleed in de woonkamer liggen!

Mooi kleed en goede kwaliteit slechte sample service

Bij het bestellen van de samples van vloerkleden was men er helaas 1 vergeten mee te sturen (net degene die we wilde bestellen op de foto's afgaand van de website) dit was niet gemeld op de pakbon waardoor er onduidelijkheid ontstond welke we nu wel hadden ontvangen, er stonden nml. geen kenmerken op de samples waardoor we moesten gokken welke het waren. Hierdoor bestelde we bijna het verkeerde kleed omdat we dachten dat alle samples binnen waren gekomen. Pas bij twijfel en goed naar de fimpjes en foto's te kijken op de website kwamen we tot de ontdekking dat we de juiste sample niet hadden ontvangen. Het was makkelijk geweest als er een naam/nummer code op de samples had gestaan. Aangezien we een kleed op maat gingen bestellen hadden we het ook niet meer kunnen retourneren als dit mis was gegaan. De samples die we hadden gekozen leken nml. heel veel op het kleed wat we wilde bestellen (op plaatjes van de website) Verder is het een mooie kwaliteit en de juiste prijs.

Goed advies en levering

Gebeld met Floor passion en goed advies gekregen over mogelijkheden passend bij de door mij geschetste situatie. Volgende dag stalen binnen en aantal dagen later prachtig tapijt op maat binnen! 100% tevreden

Goede kwaliteit maar communicatie was minder

Na een eerdere aankoop die zeer klantvriendelijk was verlopen met klantvriendelijk contact en goede service deze keer wat minder tevreden. We bestelden een op maat gemaakt buitenkleed. Na ruime verstrijking van de hierbij aangegeven levertijd zelf contact opgenomen waar het kleed bleef. Bleek tijdens het vervoer het kleed beschadigd was en het moest opnieuw in productie worden genomen. Helaas niet meer op voorraad dus levertijd van 2 weken. Toen die verstreken was weer niets gehoord en weer zelf contact opgenomen. Een week later werd mijn kleed bezorgd. Jammer dat, terwijl de vertraging niet bij ons lag, we door Floor Passion niet op de hoogte werden gehouden. Het kleed is overigens prima en netjes afgewerkt!

Klantgericht

Het vloerkleed dat ik had besteld was helaas niet meer leverbaar. Mooi alternatief aangeboden, welke duurder was, maar voor dezelfde prijs gekregen!

De levering was op de afgesproken tijd. Het vloerkleed was goed ingepakt. Helaas was de kleur niet helemaal goed. En zag je iedere stap op het kleed, vind ik storend. Het punt waar ik het kleed retour bracht,had niet eerder zo'n groot pakket gehad. Deed even moeilijk hierover maar nam het toch aan.

betrouwbaar adres voor uw 0pmaat gemaakte vloerbedekking

De order door mij besteld, in zeer goede conditie ontvangen en de status van verzending zeer goed aangegeven, zoals de tijd van aflevering toevallig of niet op de minuut af.

vlekkeloos verlopen

Ook na een foutje een super correctie beleefd

Het bestelde tapijt had niet de juiste afmetingen. De service gebeld en op het samen afgesproken moment de correcte afmetingen geleverd gekregen. Mooie kwaliteit, super kleur. Past perfect bij onze eetkamerstoelen. Nu is het genieten. Bedankt voor de goede service.

De gratis kleurstalen zijn heel fijn, evenals de snelle levering en de keurige manier van verpakken van het vloerkleed. De kwaliteit is ook super heerlijk zacht. Minpuntje voor ons; in het weekend van bestellen was er blijkbaar -10% korting op alle vloerkleden. In mijn enthousiasme (na 100x wikken en wegen, wel of niet bestellen) heb ik dit niet gezien. Na al besteld te hebben, maar toch nog 1x te controleren of ik wel het juiste vloerkleed had besteld, zag ik de banner bovenaan de website. Bij het controleren van onze bon, blijkt dat als je deze korting niet handmatig toevoegd, deze niet wordt afgetrokken. Dit was wel een beetje zuur!

Snelle levering, super handig met de gratis kleurstalen

Dit bedrijf heeft echt begrepen hoe je een webwinkel moet runnen. De gratis kleurstalen zijn ideaal. Nu kan je pas echt goed een afweging maken of de kleur past binnen je interieur. De levering was erg snel ondanks dat ons kleed op maat gemaakt moest worden. Veel sneller dan bij een standaard woonwinkel waar de levertijd rond de 6-8 weken ligt. Ook de prijzen zijn goed. Kortom ik raad het iedereen aan om hier te bestellen.

Mooi vloerkleed besteld op woensdag. Gevraagd zaterdag te leveren. Floorpassion belde vrijdag over de levertijd van zaterdag. Kleed werd keurig door bezorger op 5e verdieping (via lift) geleverd. Prima service en super blij met prachtig vloerkleed. Top!

Tevreden over het vloerkleed

Snelle levering,goede kwaliteit Jammer dat de levering een dag later plaatsvond dan planning. Je blijft er toch voor thuis. Geen enkel bericht,dat het later bezorgd werd,geen fijne ervaring.

Geweldig!

Hele goede ervaring. Hele snelle verzending en goede service. Mijn vloerkleed is nog mooier dan op de foto’s en heerlijk zacht. Volgende vloerkleed bestel ik weer hier!

Snel geleverd én op maat gemaakt na slechts 1 dag.

Uitstekend!

Snelle levering, mooie kwaliteit vloerkleden, goede communicatie

Helemaal tevreden met ons nieuwe vloerkleed, past prachtig in ons interieur! Een mooie kleur die je niet vaak ziet, erg blij mee. Ook ideaal dat je eerst kosteloos een paar stalen aan kunt vragen, zo kun je goed de kleur en uitstraling beoordelen zonder een paar grote kleden op zicht te moeten bestellen. Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Mooi vloerkleed, kleur komt overeen met kleur op de site.

Prachtig vloerkleed, precies wat we wilden, mooie pasteltinten. Ben minder te spreken over de bezorging. Gevraagd om maandag te leveren omdat we het weekend weg waren. Toch werd het kleed de volgende dag op zaterdag geleverd met op de adresstikker de vermelding 'leverdatum maandag'. Gelukkig hebben we aardige buren.

Super vloerkleed, snelle levering

De gratis stalenservice is een aanrader. Mat was precies wat we zochten. Zeer snelle levering.

Precies wat ik zocht

Dit is precies wat ik zocht. Alleen als ik een tip mag geven. De kleur is niet antraciet. Misschien een idee om hem gemêleerd antraciet/beige met een antraciete bies te noemen?

Product is goed, logistiek is waardeloos

T/m de bestelling ging alles heel goed. Besteld met uitgestelde levering i.v.m. afwezigheid door vakantie Ondanks verzendbevestiging die aangaf dat het product geleverd werd op de afgesproken datum, heeft hun logistieke partner daar een heel ander idee over. Deze deelde mij vrolijk mede dat ze het product binnen 2 werkdagen kwamen afleveren. Toen ik deze meldde dat er een specifieke afleverdatum was overeengekomen begon de elende. Ondanks hun belofte om contact op te nemen wanneer de definitieve planning bekend was, hebben we zelf meerdere malen contact op moeten nemen met zowel Floorpassion als de transporteur. De communicatie omtrent de levering was in 1 woord waardeloos. Toen uiteindelijk de planing definitief was, belde de transporteur op de dag van levering doodleuk dat ze niet kwamen want het product was niet bij hun aanwezig, dit terwijl ze het al anderhalve week bij hun hadden liggen!!!! Uiteindelijk na weer veel bellen, toch voor elkaar gekregen dat ze de andere dag zouden leveren. Dat is gelukkig uiteindelijk goed gekomen en het karpet is naar volle tevredenheid. Echter Floorpassion doet er slim aan om een andere transporteur in dienst te nemen, de firma van de hoef logistiek is een net erg betrouwbare partner!

Perfecte prijs kwaliteit verhouding

Goede service, mooi tapijt. waar voor geld!

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein