Top carpet, communicatie & levering!

Carpetten zijn goed van kwaliteit en kleuren komen overeen met wat je op de site ziet. Als zakelijk partner blij met de duidelijke communicatie & afspraken

Echt top

Keurig te woord gestaan Stalen toe gestuurd gekregen En snelle service Top !

Top geregeld

Stalen gevraagd. Ontvangen. Keuze gemaakt . Bestelling geplaatst. Alles perfect .. geen gezeur of ik al een keuze had gemaakt???? Snellelevering. TOP...

Snelle levering, goede communicatie

Snel geleverd en van tevoren even belletje wanneer de levering komt.

Tot en snel

Mooi product, stroeve communicatie

Eerste levering verliep prima. Helaas verliep de communicatie m.b.t. ruilen in een grotere maat zeer stroef. Er werd meerdere keren beloofd om terug te bellen, helaas is dit niet gebeurd. Ik moest er steeds zelf achteraanzitten. 5 dagen na de leveringsdata kunnen wij dan toch genieten van een prachtig kleed 😀

Prachtig zacht vloerkleed

Snelle levering en super prijs- kwaliteitsverhouding!

goed product, veel keus,snelle bezorging

zeer tevreden

Goed.

Heel goed, goed verzorgd.

Uitstekend!

Zeer veel keus in vloerkleden. Van te voren vier proefmonsters besteld en op basis daarvan een goede keuze kunnen maken. Snelle levering en mooie kwaliteit!

Vriendelijk contact, plaatje en het kleed komen goed overeen en de kwaliteit is redelijk.

Vloerkleed besteld, was zelfs 1 dag eerder dan besteld. We waren gelukkig thuis en het vloerkleed overtreft onze verwachtingen!

Super!!

Fijn contact, samples toegestuurd gekregen en zelfs op locatie geweest om te mogen kijken naar kleden. Super mooi rond kleed gekocht, erg blij met alles 👍🏻

Aan te bevelen

Fijn, dat je samples kunt laten bezorgen vooraf. Zijn ook groot genoeg om goede keuze te maken. Snelle levering. Goede kwaliteit en overeenkomstig met sample. Van harte aanbevolen!

Super service

Super service

Super mooi vloerkleed op maat en snelle levering!

Helemaal tevreden met een op maat gemaakt vloerkleed met luxe uitstraling en heel zacht. Fijn dat je van tevoren een sample kunt krijgen. Een de levering was ook heel snel.

Pracbtige kwaliteit en snelle service!

snelle

Top service en goede kwaliteit.

Fijn contact. Afspraken worden nagekomen. Goede website. Goede vervoerder.

Prachtig kleed voor passende prijs

Informatieve site. Kleed komt overeen met verwachting.

snelle duidelijke service

mooie stalen voor mijn klantadviezen, klanten die dan echt de kwaliteit kunnen ervaren en kiezen voor floorpassion

Floorpassion luistert als je met een klacht zit en komen met een gepaste oplossing.

goede en snelle service

goede en snelle service

Eerst een paar staaltjes besteld om een goede keuze te kunnen maken. De bestelling kwam 1 dag later dan aangegeven maar zulke dingen kunnen gebeuren. Zeer tevreden met ons vloerkleed

Perfect!!!

Jammer dat het een dag later werd geleverd dan ik had gevraagd maar dat komt door de Belgische levering. Daar gaat het altijd trager.

Prachtige stoffen!

Nadat mijn vorige vloerkleed het al na 1 jaar begaf (verharen) heb ik ervoor gekozen voor een betere kwaliteit te gaan. Het is werkelijk een verademing om een bedrijf te vinden met kwalitatieve vloerkleden. Bij het testen van de staaltjes voelde ik al dat het goed zat. Daarbij helpt jullie garantie termijn ook bij het maken van een keuze.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein