Bezorgers bellen eerst bij de buurman aan voordat ze je zelf bellen. Ik zou dat omdraaien. :)

Pluspunten

Snelle levering! En heel handig dat je eerst een sample kunt bestellen, dit gaf wel de doorslag om hier een kleed te bestellen.

Pluspunten

Fijne website, kleed is eenvoudig besteld. Erg tevreden over het vloerkleed. Goede kwaliteit, prijs zeker waard.

Bezorgd door DPD. Verwachte levertijd in de vorm van Track&Trace functioneerde niet. 's Ochtends nog gecheckt, "order in verdeelcentrum". 10 min later stond de bezorger voor de deur.

Pluspunten

Snelle reactie en levering

Pluspunten

Goede service! Snelle levering! Heel tevreden over mijn Sisal tapijt!

Pluspunten

snelle levering! mooie producten

Pluspunten

Flexibel en meedenkend qua levering, levering mogelijk de volgende dag al. gratis stalenserviceservice . Kleed is erg mooi en van goede kwaliteit en op voorraad. Heel tevreden dus.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk.

Pluspunten

Mooi tapijt ontvangen nadat we eerst verschillende stalen toegestuurd hebben gekregen. Doen wat beloofd wordt en we zijn dan ook zeer tevreden.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment

Mogelijk ergens rond Utrecht een showroom.

Pluspunten

Snel geleverd, prima kwaliteit en 3 j garantie, prachtige kleur.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam als je belt voor informatie. Snelle levering. Product goed verpakt. Ik ben blij met mijn aankoop, een katoenen vloerkleed. Kortom zeer fijne winkel met vriendelijk personeel.

Ik kan er geen bedenken. Of het moet zijn zet eens wat vaker een advertentie dat mensen jullie weten te vinden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi kleed

Communicatie over levering

Pluspunten

Eerst een sample besteld en daarna op zondagavond m’n - op maat gemaakt! - vloerkleed besteld en 2 werkdagen daarna het kleed in huis. Topservice!!!

Snelle productie en levering. Niet verwacht. Word ik als klant blij van.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service, vriendelijke en goede telefonische hulp. Mooie afwerking bij vloerkleed op maat.

Zit een kleine bobbel in het vloerkleed, we proberen dit op te lossen door er een tafel op te zetten.

Pluspunten

Fijn dat je samples kunt krijgen Snelle levering

Geen, ik was zeer tevreden

Pluspunten

Er is een grote keuze aan design vloerkleden. Met name ook voor de niet standaard afmetingen zoals 200x200cm.

Vloerkleden moet je in het echt kunnen bekijken en voelen. Staaltjes toesturen aan de klanten is maar een kleine tegemoetkoming. Het beschikken over een showroom is echt een "must".

Pluspunten

Reageren heel snel en alles netjes geregeld

Pluspunten

kwalitatief zeer goed en eerlijke afhandeling van gemaakte afspraken

ik heb geen mail mogen ontvangen daags voor levering. maakt veel gebruik van antwoordapparaat.

Pluspunten

goede kwaliteit producten Goede communicatie via mail

verzending via DPD verloopt niet soepel

Pluspunten

Snelle levering, top kwaliteit kleden en vriendelijke service.

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie, goed bezorgd en netjes verpakt, goede kwaliteit producten; al met al zijn wij heel erg positief over Floorpassion.

Pluspunten

Goed bezig! Orderproces erg eenvoudig. Communicatie: prima. Erg tevreden over product dat keurig op tijd bezorg werd. Klasse!

Pluspunten

Snelle levering en antwoorden op vragen.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein