Pluspunten

De mogelijkheid om eerst een staal op zicht te krijgen. De snelle en keurige verzending. De mogelijkheid van After Pay

Pluspunten

Snelle levering en houden je goed op de hoogte!

Pluspunten

Keurige website en wat ze beloven, doen ze ook! Snelle levering van de stalen en dit maakt de keuze voor een vloerkleed een stuk gemakkelijker. De 14 dagen bedenktijd én het achteraf betalen, spelen hierbij ook een rol

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Wij hadden al een aantal vloerkleden gezien en zelfs thuis gehad maar telkens pasten deze niet goed bij de rest van ons interieur of vielen buiten ons budget. Uiteindelijk heb ik foto's van de ruimte gemaakt en naar Floorpassion gemaild voor advies. We hebben een voorstel van 2 vloerkleden gekregen, en voor één van de twee kleden gekozen. Dat kon hem wel eens zijn... het kleed zag er op de foto mooi uit, leek idd. te passen in ons interieur en viel perfect binnen ons budget, dus besteld. We hebben het kleed in onze kamer gelegd, en het staat prachtig, we zijn er ontzettend blij mee! Snelle levering ook. Al met al: Top!

Pluspunten

Geen commentaar. Super service!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kwaliteit kleden

Prijs informatie is niet in orde. Goed controleren!

Pluspunten

Zeer goede communicatie en snelle service!!

Pluspunten

Prachtig vloerkleed met super snelle levering

Pluspunten

Mooie vloerkleden! We zijn erg blij met onze aanschaf

Kleden zijn lastig te vinden als je niet weet wat je zoekt. Ook mag er meer info over de materialen en voor- en nadelen op de site.

Pluspunten

Belofte nagekomen

Pluspunten

Snelle levering. Veel op voorraad

Pluspunten

Goede en snelle service via internet en de telefoon

Pluspunten

Het artikel is van goede kwaliteit en was uitstekend verpakt.

Pluspunten

Prima en snelle service, flexibel en meedenken. Staaltjes stuur je gratis terug met de meegeleverde retour enveloppe, vragen worden snel beantwoord en je kan zowel bestellen via de webshop als via een mailtje.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Die heb ik niet.

Ik heb een deel van mijn bestelling ontvangen. Het andere deel wacht ik al een paar weken op. Ik heb er zelfs nog een keer achteraan gebeld, maar inmiddels zijn we weet anderhalve week verder en mijn bestelling is nog niet ontvangen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Staaltje snel verstuurt met retourenvelop erbij

Na 1 staal wat ik mooi vond maar te zwart vond besloten nog 3 stalen te bestellen. Dit is tot op heden niet gelukt. Ik had aangegeven dat ik de bestelde stalen 2 dec wilde laten bezorgen. Na een track en trace ontvangen te hebben de stalen echter nooit ontvangen. Dit gemeld bij Floorpassion. Toen kreeg ik opnieuw een track en trace. Als ik dan op de link klikte kwam ik op een onveilige site uit. Tot op heden 24 dec 17 de stalen nog niet ontvangen. Ik heb er geen vertrouwen meer in. De 1e staal heb ik netjes meteen teruggestuurd.

Pluspunten

De 'staaltjes service' werkt perfect, goed advies gekregen en supersnelle levering - geen enkel minpunt!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik heb niets ontvangen, had gratis monster besteld....

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Positief ervaren 5

Niet

Pluspunten

bestelling exact op tijd afgeleverd, in prima toestand,

Pluspunten

De stalen service en het bestellen gaat prima. Kwaliteit en omschrijving zijn extra duidelijk.

Het zou wel fijn zijn als eerder bekend word gemaakt hoelaat de koerier komt, nu moest ik een hele dag vrij houden omdat ik de dag van te voren pas te horen kreeg welk uur de koerier zou kunnen langs komen.

Pluspunten

Ik heb gekozen voor de groene Châtel 54. Zeer fraai model en zeer laag-polig! Snelle service en levering. Dit bedrijf is een van de weinige die ook vierkante vloerkleden aanbied. Voor mij belangrijk omdat ik twee identieke banken heb. Over de levensduur c.q. kwaliteit is het te kort dag om daar iets over te zeggen.

Mhhh... zoek, was wat minder bekend DPD parketservice, veel e-mails van hun i.t.t. T&T van bijv. TNT..

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein