3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ongeveer een maand geleden hebben wij bij deze webshop een Chatel 99 multi karpet gekocht. Ik kijk er elke dag even naar als ik er langs loop en ben nog steeds dik tevreden met onze aankoop! De kleuren zijn prachtig en we genieten van het gemak dat dit karpet met zich meebrengt: ik heb nog nauwelijks hoeven stofzuigen!

Pluspunten

Eerlijk en professioneel advies gekregen. Levering was uitstekend. Een echte aanrader !

Niks

Pluspunten

Op aanrader van een kennis een kijkje genomen op deze webshop. Fijne webwinkel, snelle levering en perfecte service achteraf! Erg blij met mijn nieuwe kleed.

Pluspunten

Toch wel mooi dat persoonlijke contact. Stalenservice is fijn. Blij met mijn vloerkleed!!!! :-))))))))

Pluspunten

Snelle service & goede kwaliteit .

Pluspunten

Wauwie!!!! Prachtig! Cijfer 10+ voor de kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Helaas was mijn vloerkleed niet in huis. Maar na navraag kreeg ik het kleed binnen 3 weken in huis. Speciaal voor mij geproduceerd. Ziet er prachtig uit, is ook goed bestemd tegen het vuil van mijn honden.

Pluspunten

Ontzettend mooi vloerkleed uitgezocht bij Floorpassion. Vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Tevens snelle service en bezorging. Ik kan iedereen Floorpassion aanraden.

Zou ik zo 123 niet kunnen noemen.

Pluspunten

Zeer vriendelijk telefonisch geholpen en een snelle en keurige levering. Echt een aanrader.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering wat wil je nog meer.

Pluspunten

Vriendelijk en goede adviezen bij de keuze van het vloerkleed. Het vloerkleed is ook ruim binnen de afgesproken tijd afgeleverd. Al met al een zeer tevreden klantLudy

Pluspunten

Snel en flexibel

Pluspunten

Mooie collectie. Snellere levering dan in de winkel mogelijk was. Voor ons dus een logische keuze om hier te bestellen.

Pluspunten

- Vriendelijke medewerker aan de telefoon als je belt. - Snelle levering . - Groot assortiment vloerkleden. - Goede kwaliteit

Het vloerkleed dat ik bestelde had de maat : 200 x 200 cm volgens de website, echter bij levering bleek de maat 204 x 196 cm. Nu vind ik persoonlijk dat niet zo'n probleem omdat de afwijking maar minimaal was maar vind wel dat juiste maatvoering moet worden aangegeven op de website , want als je wel precies die maat wil hebben die je denkt te kopen dan kan dat teleurstellend zijn en een hoop gedoe opleveren waar niemand op zit te wachten.

Pluspunten

Persoonlijke aandacht, goede prijs-kwaliteit verhouding, jullie denken mee met de klant, geven informatie over vertraging etc. Ik voel me als klant gezien! Ik ben erg tevreden.

Levering bleek wat lastig maar is uiteindelijk door de medewerker erg goed opgelos.

Pluspunten

Mail contact, heel netjes. Ook het durven vragen of het product naar wens is, of dat er misschien meer bedenk tijd nodig is.

Geen , was heel positief!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Met het koudere weer in aantocht erg fijn dat ons hoogpolige vloerkleed zo snel geleverd kon worden. Heerlijk zacht aan de voeten en een mooie glans! Gaan we veel plezier van hebben

Pluspunten

Snelle bezorging . Het bedrijf doet wat het zegt .

Grotere collectie

Pluspunten

Vriendelijkheid, meedenkend, snelle reactie en zeer aangenaam service. Piet-Hein, nogmaals bedankt!

Niets.

Pluspunten

Service Snel Kwaliteit Doet wat het zegt en levert prachtige wollen vloerkleden.

geen

Pluspunten

Snel gereageerd op mijn vraag. Duidelijk antwoord gekregen. Vervolgens heb ik mijn kleed besteld. Deze werd keurig afgeleverd door de koerier. Inmiddels mag ik melden dat wij het kleed in onze woonkamer hebben liggen. Wij zijn erg blij met onze keuze, de kleur, kwaliteit en afmetingen zijn geweldig. Een echte aanvulling op onze net nieuwe banken en salontafel. Het hele huis is nu in stijl.

Pluspunten

Goed mail contact. Reageren heel snel. Mooie kwaliteit kleed Betaling na levering mogelijk Levering ook top. Bij niet thuis wordt het kleed afgeleverd bij een shop in de buurt.

geen

Marconibaan 1