Prima kleed

Het kleed is precies zoals ik het me had voorgesteld.

Goede winkel site.

Makkelijk winkelen Uitzoeken, aan klikken en Binnen 2 dagen in huis. We zijn zeer tevreden.

Mooie vloerkleed

Goede communicatie en een hele mooie vloerkleed.

Fantastische service en communicatie

Snelle en duidelijke communicatie. Fantastische leverancier, zelden zo keurig verzorgd meegemaakt. Een dikke 10!

prachtig tapijt

Goede service mooie kwaliteit

Een geweldige klantenservice, behulpzame medewerkers! Telefonisch bereikbaar! Ga zo door!

Super tevreden!

Mooie producten en supersnelle levering!

Veel te late levering en eerst slechte service.

De levering van het vloerkleed was beloofd voor 09/11/2023 en is uiteindelijk pas bezorgd op 12/12/2023. Vanuit Floorpassion ben ik niet op de hoogte gebracht van het leveringsprobleem. Dus heb ik zelf contact genomen via het contactformulier op de website zonder dat hierop geantwoord werd, ook niet na drie herinneringen met de vraag van de actuele status. Sterker nog, na mijn vierde bericht is het ticket gewoon afgesloten. Dus na 2 weken gebeld en de verzekering gekregen dat de levering voorzien was voor nog dezelfde week. Nadien bleek dit een flagrante leugen. Dan maar een e-mail gestuurd en vanaf dat ogenblik was alles geregeld binnen één week. Erg jammer allemaal. Ik weet niet of ik nog bij Floorpassion een bestelling zal plaatsen.

Goede service, mooi product

Besteld kleed bleek te klein, zeer eenvoudig om te ruilen voor de juiste maat. Goede service.

Gewoon goed!

Fijne site, duidelijke opties, prijzen, kwaliteit en aanbiedingen.

Excellent

Klantenservice is super en bestelling netjes op tijd

Goede service Kreeg snel tot twee keer toe de gevraagde stalen en het daarna op maat bestelde tapijt is werkelijk prachtig

Enorm tevreden

We hebben het bestelde vloerkleed keurig op de afgesproken datum ontvangen. Het vloerkleed was precies wat we hadden gehoopt. Super zacht, niet pluizend, goede onderzijde. Van te voren hebben we een staal besteld dat maakte de keuze een stuk makkelijker.

Goede snelle levering, verwarrende communicatie

Vloerkleed op maat besteld. Leverdatum uitgekozen na 3 dagen. Een mail volgde met excuses maar de levering is een maand later wegens de drukte. Ook na mailen netjes antwoord en bevestiging dat het echt pas ergens in januari geleverd kon worden. Een dag na eerst geplande datum was het kleed er. Super mooi en fijn natuurlijk. Beetje vreemde/verwarrende communicatie.

Fijne website met duidelijke omschrijving van het product, wat ook nog klopt.

Ook de levering was probleemloos. Wij zijn blij met ons nieuwe kleed.

Na eerder succes teruggekomen bij deze winkel

Blij met mijn aankoop haren geleden en blij met mijn nieuwe kleed op maat

Goed service. De bestelde maar tapijt was niet meer op voorraad. Netjes alternatieven aangeboden gekregen en op de afgesproken datum geleverd.

Hoogpolig tapijt ROSS 21

Helemaal geweldig en precies wat ik verwacht had.

perfect materiaal, perfecte service

geen énkele aanmerking: doe zo verder

Was o.k.

Netjes

Super goed

Hele goede service goede afspraken. Hier komen we zekers nog een keertje terug.

Enorm servicegericht, en heel klantvriendelijk. Wat een verademing!

Na lang twijfelen wat ik in mijn woonkamer wilde, bij Floorpassion terrecht gekomen. Wat gratis stalen besteld en zo een keuze kunnen maken. Omdat het een groot kleed was, toch even tlefonisch advies gevraagd. Ook over de kwaliteit en kleur. Daarin werd er heel goed meegedacht met mijn wensen. Uiteindelijk de bestelling geplaatst, en ondanks dat het kleed nog gemaakt moest worden, werd het na 3 werkdagen al geleverd. Prettig om vooraf te weten tussen welke tijden het kleed precies geleverd word, en zelfs 10 minuten vantevoren een berichtje dat ze eraan komen. Een prachtig kwaliteit kleed (velvet touch), heel stevig, goed afgewerkt en de uitstraling is geel luxe. Helaas vond mijn man het kleed niet moois staan in ons interieur, en hebben we de keuze gemaakt om het retour te sturen. Ook dit ging weer met de nodige zorg. Snelle reactie op de retouraanvraag, snel contact met de vervoerder. En de volgende dag waren ze er al ok het kleed weer op te halen. Ondanks dat ik nu niet geslaagd ben, is mijn ervaring met deze winkel een verademing. Je ziet niet meer snel dat je in bedrijven echt geholpen en gezien wordt. Floorpassion laat zien dat dit nog bestaat. Fijn persoonlijk contact, en meedenken!

Goed product.

GEWELDIG KLEED

Ik heb het Hampton Ecru 10 - Premium zacht hoogpolig vloerkleed gekocht en ben daar heel blij mee. Wat een mooi kleed, heerlijk zacht en een prachtige kleur. ECHT GEWELDIG! Ik raadt iedereen dit kleed aan. En Fred bedankt voor het zaadje planten in mijn hoofd...

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein