zijn er heel erg blij mee mooie kwaliteit

wij waren blij met de stalen en het kleed staat fantastisch

Heel blij met mijn aankoop

Het kleed wat we besteld hebben is erg mooie zijn er erg blij mee. Het werd ook snel bezorgd

Ruime keus, betaalbaar goede service.

Mooie kleden. Handig is de gratis stalen-service! Bezorging verliep vlekkeloos.

super!

Goede service, snelle levering van staaltjes en later van het gekozen vloerkleed. Erg blij met een prachtig vloerkleed!!

Super service en snelle levering!

Heel handig dat je gratis vooraf sample’s kan bestellen wat ik echt een goede service vind daarbij heb ik deze net zoals de bestelling van het vloerkleed snel mogen ontvangen. Zeker een aanrader !

Slechte afwerking kleed, nog geen oplossing aangedragen

Met zo’n slechte lelijke afwerking had ik mij als bedrijf af moeten vragen of de order überhaupt verzonden had mogen worden. Veel te veel geld voor bar slechte kwaliteit

Prima! Mooi gemaakt, precies conform staal en snel geleverd.

Wat we voor ogen hadden is uitgekomen. Sisal kleed rond, op maat gemaakt. Stalen waren de volgende dag binnen en basis daarvan een keuze gemaakt. Bestelling met de maat erbij was snel geregeld. Twee dagen later kwam het kleed, netjes verpakt, met een ons prima op de houdend transportbedrijf Van de Hoef Logistiek, binnen. Zo kan het dus ook!

Gewoon zoals het hoord

Eindelijk een bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn bestellen / betalen en afspraak maken wanneer bezorgen geen 8 weken levertijd heerlijk op vooraad paar dagen is het binnen op de hoogte gehouden worden track en trace daar houden we van

Super service!

Eerst de gratis staaltjes besteld om te kijken welke kleuren het beste in ons interieur paste. Eenmaal de keuze gemaakt, ons vloerkleed besteld en binnen 2 dagen lag hij in de woonkamer! Heel erg blij met de kwaliteit en service.

Goede communicatie en sneller geleverd dan verwacht

Prettig geholpen en goede service.

Na de bestelling meteen een bevestiging en de dag erna een levering. Keurig aangemeld door de transporteur ook.

Prima en goede levering

Goed op de hoogte gehouden. Snelle en goede levering.

Mooi kleed

Mooi kleed. Ik zocht een kleed waar een heel klein beetje van het zee blauw/groen in zat. En dat is deze perfect bij onze bank die die kleur heeft.

Precies zoals afgesproken

Zoals boven

Wat een mooie kleed en goede begeleing bij de keuze

Zo spannend een keuze te maken, goed telefonisch overleg gehad oa over kleur en maat, perfect uitgevallen, erg blij met resultaat

Mooie tapijt besteld en snel geleverd

Mooie kwalitatieve tapijt besteld, binnen 1 werkdag geleverd.

Een mooi vloerkleed van goede kwaliteit

Voor het eerst een vloerkleed besteld bij Floorpassion. Vloerkleed was snel geleverd. Prachtige Kleur en kwaliteit boven verwachting.

Heel mooi kleed en top levering

Had een gratis staal besteld en later het kleed. Hele mooie kwaliteit en levering was snel en vlg afspraak.

Bestelling vloerkleed laat lang op zich wachten

1 of 2 werk dagen vloerkleed geleverd? Helaas bij mij duurde het bijna 2 maanden. En nog steeds heb ik hem niet want staat nu nog in het magazijn van de bezorgdienst. Uiteindelijk toch nog goed opgelost door floorpassion. Hun hebben een nieuw vloerkleed toegestuurd, en die is wel geleverd. En die niet geleverd is laten hun weer naar hun bedrijf opsturen. Dus kan nu genieten na lang wachten van een mooi kleed.

Goede hulp van de klantenservice, persoonlijk contact

Ondanks dat alles op de site te vinden is, was het eenvoudig om via de klantenservice nog wat details te bespreken!

Heerlijk vloerkleed

Geweldig vloerkleed en een snelle levering

veel keus, makkelijk monsters te verkrijgen

Snel geleverd, prachtig kleed

Ik was al een tijdje op zoek naar een petrol kleed..Eindelijk gevonden en ben er heel blij mee Mooie kwaltiteit, prachtige kleur én snel geleverd.

Mooi kleed, fijne service, snel geleverd

Mooi kleed en snelle levering! Over slijtage/behoud kan ik nog niets zeggen daar ik hem net een week heb liggen. Tot nu is het hoogpolige (Hampton) kleed heel makkelijk te stofzuigen en laat geen haren los. Kleurenstaal service is heel fijn!

top

Enorm blij mee.