Proefstukje erg handig. Snel geleverd

Top, bezorgt tot in de woonkamer

Heel tevreden over mijn kleed!

Super!!

Bestelde tapijt was niet leverbaar, groter formaat zonder extra kosten gekregen. Leveringsproblemen werden adequaat opgelost met nieuwe zending met ander bezorg bedrijf! Communicatie en klantenservice was geweldig!

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn eerste vloerkleed gekocht via Floorpassion. De levering ging super snel en de kwaliteit van het kleed is top.

Goed product, mmoie kealiteit

Het is handgemaakt en het duurt dan ook even voor je het in huis hebt. Het resultaat is heel mooi

Mooie kwaliteit tapijt en super service

We hebben een tapijt op maat laten maken. Levertijd iets langer dan aangegeven bij bestelling maar logisch. Voor bestelling gebeld en advies gekregen hoe ik het kon bestellen. En na 1,5 werk werd het met een hele nette service door firma vd Hoef afgeleverd tot in huis! Tapijt is mooi afgewerkt en we zijn er heel tevreden over!!!

Levering is issue

Het kleed, dat ik nog moet ontvangen, zou eerst op een vrijdag worden ontvangen. Op de donderdag ervoor bericht dat het kleed nog niet klaar was. Nieuwe leverafspraak voor de woensdag erop. Op die woensdag bericht dat het pakket niet in de vrachtauto lag (een kleed van 4x5m, dus een rol van 4m lang!). Dus voor niets thuis gebleven. Nieuwe afspraak voor de vrijdag er na. De review kloppen dus: prima kleden voor goede prijs, maar logistiek os knullig.

Prachtig kleed

Snelle levering en het kleed is zoals beschreven, top!

Goede kwaliteit, nette service.

Het tapijt had vertraging en werd later geleverd. Dit werd netjes gecommuniceerd. Een paar keer telefonisch contact gehad en de medewerker aan de telefoon was vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekend!!

Goede service, levering en kwaliteit van het vloerkleed, zeer tevreden over de levering.

Prima afgeleverd, ziet er goed uit sllemaal

Goede kwaliteit, chique uitstraling, snelle levering en vriendelijk personeel

Ik ben goed geadviseerd, ook nog gebeld over de gekozen kleur, de tapijten hebben een hele rijke dikke uitstraling voor een scherpe prijs. Bedankt

Mooi kleed maar met allemaal zwarte kruizen erop getekend.

Het kleed is mooi. Kleur is goed. Maar het kleed heeft allemaal zwarte getekende kruizen n een lijn. Lijkt alsof er door een machine een weeffout is ondekt en dat door kruizen is aangegeven. Ik heb het kleed nog maar een paar dagen en heb hier een e-mail over gestuurd, maar nog geen antwoord van gekregen. Ik neem aan dat dit netjes opgelost wordt.

Top ervaring bij Floorpassion

Gemakkelijk bestelproces. Duidelijke website. Goede foto's. Ik bestelde een vloerkleed met veel kleuren. De kleuren kwamen goed overeen met de foto's. Het ene groen is het andere niet, maar ik kon uit de foto's goed opmaken welke kleuren in het kleed zaten en dat klopte uiteindelijk ook. Keurige bevestiging, goed op de hoogte houden van de levering. Supersnelle levering ook. Ik ben erg blij met het vloerkleed

Zo mooi, prachtig!

Wij hebben een prachtig vloerkleed aangekocht! Zeer mooi afgewerkt, prachtige kleur. Zeer goed ingepakt afgeleverd, zeer vriendelijke en beleefde man. Wij zijn alvast zeer tevreden. Bedankt voor de goede en eerlijke service. Familie Devliegere-Willems

Hele fijne vloerkleden

Inmiddels hebben wij 3 vloerkleden van Floorpassion. Zeer goede kwaliteit en prachtige afwerking. Wel wat duur t.o.v. andere bedrijven, maar dat verschil merk je.

Snelle verzending en een hele fijne service.

Goede site, snelle levering

Ruime keus, goede kwaliteit. Klantendienst ook telefonisch goed bereikbaar!

Hele goede service

Super snel de stalen binnen .. en nu een prachtig vloerkleed van Mart visser binnen liggen.

Geweldig bedrijf..de volgende x weer

Ik heb op maandag 4 stalen op gevraagd, deze had ik dinsdag al in huis! Mooie grote stalen, zodat je ook goed kunt zien hoe het vloerkleed eruit ziet. De keuze was snel gemaakt, dinsdag meteen m’n vloerkleed besteld online. Donderdag is m’n vloerkleed met duidelijk tijdstip van aflevering, keurig binnen afgeleverd!!

Zeer tevreden!!

Floorpassion was de enige die het kleed dat wij graag wilden, konden leveren in de maat van 3 meter in t rond. Dus Super blij mee ….

Heel netjes

Prijs kwaliteit heel goed Heel tevreden

Genoeg keuze en handig dat je eerst een paar staaltjes kunt bestellen. En vervolgens snel en in goede staat geleverd.

Zeer snel geleverd. Kleed voldoet aan de verwachtingen.

Besteld en binnen 2 dagen in huis, zeer goede kwaliteit.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein