Geweldig bedrijf

Hoewel ik mijn vloerkleed nog niet heb ontvangen vind ik het bedrijf geweldig. Ze reageerden heel snel toen ik mijn kortingskaart bon vergeten was in te leveren en het was binnen 10 minuten keurig geregeld TOP!

Alles was goed voor elkaar.

Product was zoals gewenst. Prima in een woord.

Geweldige service en prijs van kleed zeer scherp, snel geleverd ook

Werden zelfs gebeld ivm 2 x besteld kleed van Riviera Maison stuk goedkoper dan in winkel

Van het begin tot het eind prima in orde

Idem

Zeer goede service

Perfecte service omruilen doen ze totaal niet moeilijk over. Even een mailtje/belletje en het is geregeld. Wel duurde de levertijd veel langer dan op de site vermeld.

Komt afspraken na levering ook super

De samples zijn echt belangrijk geweest voor mijn beslissing.

Goed geholpen

Blij met mijn (panter)kleed, zeer vriendelijke medewerker.

Geen service!

Wij hebben het karpet Out of Africa van Fred van Leer besteld (op maat). Wat wij hebben ontvangen ziet er totaal anders uit dan op de foto’s! Ik kan me niet voorstellen dat Fred daar zijn naam aan wil hangen.., zooo lelijk en totaal anders qua kleuren. Wij hebben een klacht ingediend en antwoord is: Voor alle vloerkleden waarbij u zelf een gewenste afmeting specificeert vervalt het herroepingsrecht. Uiteraard heeft u wel het recht het vloerkleed te retourneren wanneer niet deugdelijk is. En dit is dan “service “. Koop hier nooit meer wat!

Positief goede service dank

Snelle, goede service

Levering ging snel. Per ongeluk verkeerde maat; 1 telefoontje en de dag erna opgelost! Bovendien een leuk kleed.

Top service en geweldige producten.

Bestelling plaatsen ging gemakkelijk en snel. Levering van de vloerkleden was perfect, duidelijke informatie over het complete proces. Inmiddels met veel plezier de vloerkleden in huis liggen. Zou hier zeker weer bestellen!

Fantastische service

Goede kwaliteit en service

Product als omschreven en snelle, duidelijke levering.

Positief

Mijn bestelling was de verkeerde kleur maar is wel snel verholpen

Goede service, snel geleverd

Snelle service en mooie kwaliteit

Snel geleverd Mooie kwaliteit vloerkleed

Tevreden

Mooi vloerkleed. Enige minpuntje is dat het niet zoals beloofd binnen 2 dagen geleverd is. Ik heb daar wel een mail over gekregen dat er iets met de productie was dus dat is wel netjes.

Vertraagde levering, maar goed contact

Toen ik mijn vloerkleed bestelde kreeg ik eerst te horen dat het enkele dagen later geleverd zou worden. Helaas werd dit ineens toch 1,5 maand later. Gelukkig was het contact goed en kon ik wel snel een proefstukje krijgen.

Mooi kwalitatief materiaal.

Geweldig tapijt

Binnen 2 dagen in huis

beloftes worden prima nagekomen

prettige winkel goede service

everything ok

good product, fast delivery

Snelle afhandeling jullie doen wat je beloofd

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein