Snelle levering, mooie matten

Er was wat mis gegaan met de bestelling en dat is heel fijn en snel opgelost. Top service en ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe vloerkleed!

Tevreden

Mij eerste ervaring met Floorpassion en ik ben er zeer tevreden kleed ziet mooier uit als op de foto,voldoet geheeld naar mijn wensen goed kwaliteit mooi voelt zacht kortom een aangename en gezellig toevoegen aan mijn woonkamer we zijn er blij mee.

zeer geslaagd

Zeer mooi en zeer geslaagd vloerkleed voor een prima prijs

Mooi product

De levering liet lang op zich wachten maar daar was goede communicatie en duidelijkheid over en vanmorgen hebben wij het tapijt in keurige staat ontvangen. Heel mooi product!

Transport

Ik krijg inmiddels al drie dagen een melding dat mijn bestelling geleverd gaat worden echter is DPD niet erg consequent. Advies aan Floorpassion is een andere expediteur te kiezen

Méér dan perfecte service.

Alleen maar lof en alles netjes en binnen de termijn afgewerkt. Mooi kleed. Echt blij mee.

Top afgeleverd en mooi buitenkleed. Perfect maatwerk! Dank.

Top afgeleverd en mooi buitenkleed. Perfect maatwerk! Dank.

De intentie is goed maar het komt niet uit de verf

Een kleed gekocht wat volgens de website op voorraad was en binnen 2 dagen geleverd zou worden. Na 3 dagen gebeld en bleek dat het kleed niet gevonden kon worden in het magazijn. Moest besteld worden en zou uiterlijk binnen 2 weken bij mij binnen zijn. Na 2 weken gebeld, werd gezegd dat die informatie niet juist was en dat het nog uiterlijk 1.5 week zou duren. Inmiddels is ook die tijd verstreken. Ik heb nu wel bericht van Floorpassion dat mijn kleed verzonden is, maar sinds dat bericht zijn ook weer 3 dagen verstreken en nog geen bericht van de bezorgdienst. De medewerkers aan de lijn zijn heel aardig, ze willen het goed doen, maar de organisatie loopt daar nog in achter.

Bestelling 2 prachtige vloerkleden. Iom klantenservice 2 verschillende kleuren besteld. Waarna 1 retourzending. Perfecte afhandeling qua ophalen vloerkleed en creditering.

Correct

Perfecte levering. Retourbeleid wat moeilijk maar ze hebben wel goed geholpen.

Prima bedrijf

Prachtig vloerkleed en zeer snelle levering.

Snelle levering (zelfs vlak voor kerst), product zoals omschreven

Zie hierboven

Vriendelijk, snel bezorging

Prettig

2 dezelfde kleden - toch niet hetzelfde

Wij bestelden 2 dezelfde kleden. Een ronde in een standaard maat en dezelfde, maar dan een rechthoekige en dit moest maatwerk worden. Was dus niet hetzelfde, de maatwerk versie was echt lelijk, haren stonden alle kanten op, dus deze hebben wij gelukkig kunnen retourneren. Wel jammer, want nu hebben we dus maar 1 kleed, die overigens wel heel fijn is. Omdat het goed afgehandeld is toch wel aanbevolen om er te bestellen.

Vasthoudend

Er liep diverse keren wat mis in bezorging. Fijn te woord gestaan en vasthoudend geholpen door floorpassion om het prachtige kleed bij mijn moeder te krijgen. Tip: neem ajb een betere koerier/vervoersbedrijf. Dit is bijna reden om niet aan te bevelen.

Blij met het mooie kleed voor een zachte prijs

Heel fijn dat je stalen kunt opvragen. Het kleed is precies zoals ik had verwacht, de levering werd iets uitgesteld omdat het kleed niet op voorraad was. Helaas was ik bij de eerste keer van levering toen niet thuis en moest ik wachten tot het wel bezorgd kon worden. Maar het was het wachten waard. Ontzettend mooi kleed voor een zachte prijs! Heel blij mee.

Probleemloos

Goede levering

Snelle levering en perfecte kwaliteit.

Fantastisch!

Kleed besteld en binnen een paar dagen netjes afgeleverd. Niks op aan te merken!!

Tevreden over product en levering

Na eerst een sample te hebben besteld wat al geweldig is. Nu dan het kleed besteld keurig bezorgd en precies hetzelfde als de sample. Kan het iedereen aanraden. Dank je wel voor het prachtige kleed

Snelle levering. Mooi kleed.

Super! Mooie kleden en snel geleverd!

Super! Mooie kleden en snel geleverd!

Zo blij mee en heel mooi

Een waanzinnig zacht kleed, zo fijn en lekker. Heel mooi en voelt heel stevig.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein