geweldig

snelle levering, bezorgd op de aangegeven tijd

snelheid service en kwaliteit

prachtige kwaliteit !!!!!

Snelle levering en correct communicatie

Een mooi kleed, die erg warm is. De prijs is zeker correct gezien de kwaliteit van het kleed. Wellicht een tip, wanneer het kleed wordt verzonden staat er in het onderwerp : het vloerkleed is onderweg. Dit terwijl ik geen vloerkleed maar een fleece deken heb besteld. Dit kan voor enige verwarring zorgen.

Snel en mooi product

Eerst staaltjes opgevraagd en op basis daarvan een mooie passende keuze kunnen maken. Heel blij met het prachtige kleed

Product mooi op tijd afgeleverd,

Goede service.

Wij zijn snel en correct geholpen.

Pakket niet geleverd

Voor de orderverwerking verliep alles soepel. Zeer snel een orderbevestiging en ik kreeg ook vrij snel het bericht dat de order verstuurd was en zaterdag geleverd zou worden. Helaas wordt er voor DPD gekozen en is mijn pakket nog niet aangekomen en is er ook geen informatie beschikbaar. Ik heb de hele zaterdagavond zitten wachten. Wat betreft het product kan ik er dus nog niks over zeggen.

Snel en prachtig kleed

zeer goed

Snelle levering, en uitstekende communicatie.

Beeldig!

Supersnelle levering mega zacht furry helemaal klaar voor de cozy december maand

Prachtig kleed voor een nette prijs

Kleur klopt met de foto's

Hele goede en snelle service

Donderdagavond besteld en zaterdag rond 10.30 in huis.

Snelle correcte levering

Prettig en correct

Alles netjes geregeld!

Ook de bezorging was keurig op tijd, vlgs afspraak

Vlugge en correcte levering prima kwaliteit

Goede en prettig contact

Het product is mooi en kwalitatief goed; is zeer aan te bevelen

perfect

snelle perfescte levering, prachtig vloerkleed

Aanbevolen!

Goede communicatie zowel op vragen , mail en telefonisch en wat je zie is wat je krijgt op de webshop. Dus ! Wij zijn tevreden!

Dit is de tweede keer dat ik een vloerkleed heb besteld en wederom weer supergoed geregeld .. Levering was binnen 2 dan en met berichtje aangekondigd . De chauffeur legde uit hoe het gaat met het transport bij retour . Echt heel netjes .. Heel tevreden ook over het geleverde! Dank hiervoor !

Goede service. Vlotten levering Mooi op gerold aan geleverd .Mooi tapijt Ben er erg blij mee Toppie. De films Hoek heeft het ook super afgeleverd App gekregen hoe laat en hij was keurig op tijd Erg vriendelijke man ..

Blij met het kleed, jammer dat levertijd na bestelling langer werd

Het kleed is werkelijk prachtig. en ook de gratis monsterservice was heel fijn. Heb het kleed besteld en kreeg bericht over de dag dat het kleed bezorgd zou worden. En twee dagen voor levering ter voorbereiding het oude kleed naar de kringloop gebracht. En toen kreeg ik helaas een dag later een bericht dat het een week langer zou duren voordat geleverd zou worden. Zat ik een week zonder kleed. De kwaliteit en de kleur zijn precies zoals het monster. En ben daar heel blij mee. Echt waar voor je geld

Verzending op afroep... of toch niet

Bij de bestelling van het vloerkleed werd aangegeven dat de verzending op afroep kon worden verzonden. Het vloerkleed (Fred van Leer Rond vloerkleed - Play Alive Blue; ZEER FRAAI overigens) is zonder overleg verleden week geleverd. In totaal als waardering dus een 6-je in plaats van een 10

Vriendelijke chauffeur.

Pakket keurig afgeleverd.

Fijn geholpen door Koen

Een goede en persoonlijke service met snelle korte communicatie lijn

Met retourneren van het product was er een goede en persoonlijke afstemming.

Marconibaan 1

3439 MR Nieuwegein